Χριστουγεννιάτικα σκάφη εκθέσεις και αγορές στο Τορόντο

Εδώ μπορείτε να αγοράσετε μοναδικά και χειροποίητα δώρα διακοπών στο Τορόντο

Αν ψάχνετε να πάρετε κάποια μοναδικά δώρα για όσους βρίσκονται στη λίστα των διακοπών σας, τα Χριστουγεννιάτικα σκάφη του Τορόντο δείχνουν και οι αγορές είναι ένα υπέροχο μέρος για να κάνετε την αναζήτησή σας. Τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, μία από τις δημιουργίες των τοπικών και καναδικών καλλιτεχνών θα πωλείται σε ακόμη μεγαλύτερους αριθμούς από ό, τι συνήθως - γεγονός που καθιστά επίσης εξαιρετικό χρόνο για να κερδίσετε χρήματα για άλλες δωρεές καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους - θεραπεύστε μόνοι σας.

Ένα από ένα είδος Χριστουγεννιάτικη επίδειξη και πώληση

Είναι το μεγάλο! Η εορταστική εκδήλωση του One of a Kind Show προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από μοναδικά δώρα που δημιουργήθηκαν από καναδούς καλλιτέχνες και καλλιτέχνες. Εξασφαλίστε τα πάντα, από τη μόδα και τα αξεσουάρ, μέχρι τα γαστρονομικά παρασκευασμένα τρόφιμα, το ντεκόρ στο σπίτι και την ευγένεια εκατοντάδων εκθετών από όλη τη χώρα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ψωνίσετε για οποιονδήποτε στη λίστα δώρων σας είναι δύσκολο να αγοράσετε για ή που φαίνεται να έχει τα πάντα.

Εποχιακή Έκθεση Χριστουγέννων

Πάρτε όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε το σπίτι και την οικογένειά σας έτοιμη για τις διακοπές σε ένα μέρος. Μια στάση για ψώνια στα καλύτερά της, το Seasons Christmas Show διαθέτει πάνω από 300 εκθέτες που προσφέρουν τα πάντα, από διακόσμηση διακοπών έως χειροποίητα δώρα και αποθέματα. Εάν θέλετε να πάρετε μια καλή μερίδα των προετοιμασμένων διακοπών που γίνονται νωρίς, αυτό είναι το μέρος για να το κάνετε.

Η εορταστική αγορά χορτοφαγικών συνδέσεων του Τορόντο

Εξερευνήστε τοπικά προϊόντα και προϊόντα χωρίς σκληρότητα σε αυτή τη μοναδική αγορά διακοπών που συμβαίνει στο Artscape Wychwood Barns.

Σνακ στις χορτοφαγικές διακοπές λατρεύει καθώς περιηγείστε και ψωνίστε χειροποίητα δώρα και άλλα αντικείμενα από 30 τοπικούς πωλητές.

Σουηδική Έκθεση Χριστουγέννων

Το Harbourfront Center θα φιλοξενήσει και πάλι τη Σουηδική Χριστουγεννιάτικη Αγορά, ένα διήμερο φεστιβάλ που γιορτάζει τις διακοπές - σουηδικό στυλ. Κατάστημα εισαγόμενων χειροποίητων χειροτεχνιών, μοναδικής διακόσμησης Χριστουγέννων, κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και σουηδικών απολαύσεων και όταν δεν περιηγείστε ή αγοράζετε, απολαύστε παραδοσιακά σκανδιναβικά φαγητά και ποτά.

Χριστουγεννιάτικη αγορά του Τορόντου

Αν και δεν είναι αποκλειστικά μια εμπειρία αγορών, η πάντα καυτή-αναμενόμενη Χριστουγεννιάτικη Αγορά Τορόντο θα σας φέρει στο εορταστικό πνεύμα, ενώ παράλληλα σας δίνει την ευκαιρία να ψωνίσετε διακόσμηση διακοπών και ιδέες δώρων σε ένα πραγματικά μαγικό περιβάλλον. Εκτός από τους πωλητές περιήγησης, μπορείτε να απολαύσετε τις όμορφες οθόνες φωτισμού και να σταματήσετε για ένα ζεστό κρασί σε έναν από τους κήπους μπύρας.

Έκθεση διακοπών στην πλατεία

Μια άλλη αγορά διακοπών που μπορείτε να επισκεφθείτε για να ψωνίσετε και να μπείτε στο πνεύμα των διακοπών συμβαίνει στην πλατεία Nathan Philips.

Περιηγηθείτε στο χειροποίητο χωριό για χειροποίητα δώρα και διακόσμηση, απολαύστε μερικές βόλτες στο μέσον, τραβήξτε μια φωτογραφία με το Santa, σνακ στο φαγητό του φορτηγού φαγητού και πιάσε ένα ποτό από τη φωτιά στο αδειούχο πάγο μπαρ. Η έκθεση υποστηρίζει την επιληψία του Τορόντο.

Πόλη των Τεχνών

Η πόλη Craft λειτουργεί από το 2007 και είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αποθεματοποιήσετε μερικά σοβαρά μοναδικά δώρα που δημιουργήθηκαν από μερικούς από τους καλύτερους τεχνίτες και τεχνίτες της πόλης. Είτε ψάχνετε για χαριτωμένες κάρτες, είδη διακόσμησης στο σπίτι, κέδρους, τέχνη ή αξεσουάρ, είναι πιθανό να το βρείτε εδώ.

Έκθεση δώρων τεχνίτη

Αγοράστε τοπικά, χειροποίητα αντικείμενα στο παράρτημα στην τελευταία δόση της Έκθεσης δώρων των τεχνιτών που πραγματοποιείται στο Club Tranzac.

Η έκθεση πραγματοποιείται κάθε Σαββατοκύριακο το Δεκέμβριο και δίνει στους αγοραστές των διακοπών την ευκαιρία να περιηγηθούν στα προϊόντα ενός είδους και να υποστηρίξουν τοπικούς τεχνίτες και τεχνίτες.