Προσθήκη άλλου οδηγού σε σύμβαση ενοικίασης αυτοκινήτου

Αν σχεδιάζετε ένα οδικό ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες και θέλετε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, μπορείτε συνήθως να προσθέσετε άλλο οδηγό στη σύμβασή σας. Ωστόσο, μπορεί να σας κοστίσει ένα σημαντικό ποσό περισσότερο ανάλογα με την εταιρεία που επιλέγετε.

Παρόλο που οι πρόσθετοι οδηγοί σε μια σύμβαση μίσθωσης περιορίζονταν στους συζύγους και τους εγχώριους συνεργάτες, πολλές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων όπως οι Alamo, Avis και Hertz επιτρέπουν πλέον να προστεθεί στη σύμβαση ένας αδειούχος οδηγός έναντι αμοιβής.

Κάποιοι δεν θα χρεώνουν για τους συζύγους ή τους συνεργάτες και κάποιοι δεν θα χρεώνουν

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι οι αμοιβές και οι περιορισμοί ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία - από το κράτος στο κράτος και από πόλη σε πόλη, ακόμη και στην ίδια εταιρεία ενοικίασης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμβουλευτεί το προτιμώμενο πρακτορείο ενοικίασης αυτοκινήτων για συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές - και για να δείτε αν μπορείτε να αποφύγετε να πληρώσετε επιπλέον οδηγό, ενώ είστε ασφαλισμένος στο οδικό σας ταξίδι.

Η κατάσταση είναι λίγο πιο περίπλοκη σήμερα. Ορισμένες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων επιτρέπουν στους ενοικιαστές να προσθέτουν δωρεάν σύζυγους και εγχώριους συνεργάτες στις συμβάσεις τους. Άλλοι χρεώνουν για τους εγχώριους εταίρους, αλλά όχι τους συζύγους ή τους συνοδούς οδηγούς Ορισμένες εταιρίες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων χρεώνουν να προσθέτουν ακόμη και συζύγους ως επιπρόσθετους εξουσιοδοτημένους οδηγούς-εκτός από ορισμένες πολιτείες

Εξοικονόμηση χρημάτων για την προσθήκη επιπλέον οδηγών

Ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε την πληρωμή για επιπλέον εξουσιοδοτημένους οδηγούς είναι να κάνετε την εργασία σας νωρίς, πολύ πριν πάτε για να πάρει το αυτοκίνητό σας ενοικίασης .

Μπορείτε να λάβετε πληροφορίες από την ιστοσελίδα της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων ή να καλέσετε έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών, αλλά οι απαντήσεις που λαμβάνετε ενδέχεται να μην είναι ακριβείς για τη θέση ενοικίασης.

Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίζετε τι θα χρεωθείτε είναι να διαβάσετε προσεκτικά τη σύμβαση ενοικίασης αυτοκινήτου πριν την υπογράψετε. Επειδή οι πολιτικές της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων διαφέρουν από κράτος σε κράτος και ακόμη και από γραφείο σε γραφείο, φροντίστε να επανεξετάσετε ολόκληρη τη σύμβαση.

Ένας άλλος τρόπος να αποφύγετε την πληρωμή πρόσθετου τέλους οδηγού είναι να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα επιβράβευσης της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων. Αυτή η στρατηγική δεν θα λειτουργήσει σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά θα σας βοηθήσει να αποφύγετε πρόσθετες αμοιβές οδηγού εάν νοικιάσετε από την Εθνική ή την Hertz.

Πρόσθετες πολιτικές οδηγών για μεγάλες εταιρείες ενοικίασης

Ας ρίξουμε μια ματιά στις πρόσθετες εξουσιοδοτημένες πολιτικές των οδηγών των ΗΠΑ για τις εταιρείες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων. ( Σημείωση: Όλες οι πληροφορίες μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, ενώ ισχύουν από τη συγγραφή αυτή. Συμβουλευτείτε την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων για πολιτικές σχετικά με την τοποθεσία και πληροφορίες σχετικά με τα τέλη.)

Ορισμένες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων παραιτούνται από πρόσθετες αμοιβές οδηγού για μέλη ορισμένων οργανισμών, όπως το AARP ή το AAA, ή που έχουν ασφάλιση αυτοκινήτων μέσω της USAA. Τα μέλη της Costco Travel που νοικιάζουν από το Avis, τον προϋπολογισμό, το Alamo ή την επιχείρηση δεν θα χρεώνονται τέλη για τον πρώτο πρόσθετο οδηγό που προστέθηκε στη σύμβασή τους.

Εάν πρέπει να προσθέσετε έναν επιπλέον εξουσιοδοτημένο οδηγό στη σύμβαση ενοικίασης αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, διερευνήστε πρόσθετες πολιτικές οδηγού και τέλη πριν πραγματοποιήσετε την κράτησή σας. Όταν παραλαμβάνετε το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο, ελέγξτε προσεκτικά τη σύμβασή σας πριν την υπογράψετε.