Γκάρντ Ράπιντς Φιλικό Μπάνιο και Οδηγός Sex Club

Παρόλο που το Grand Rapids είναι ένα κλάσμα του μεγέθους του Ντιτρόιτ ή του Σικάγου, αυτή η πόλη των 200.000 περίπου, στην καρδιά του δυτικού Μίτσιγκαν και μόλις 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από τις γκέι πόλεις Saugatuck και Douglas έχει μια σειρά από διασκεδαστικά γκέι μπαρ καθώς και ένα μακράς διαρκείας ανδρικό γκέι λουτρό, το Diplomat Health Club (2324 S. Division Ave., 616-452-3754). Βρισκόμενος σε ένα αρκετά κομψό παλιό κτίριο από τούβλα σε μια κύρια οδό που βρίσκεται περίπου 3 μίλια νότια από το κέντρο των Grand Rapids, ο διπλωμάτης άνοιξε τις πόρτες του το 1980 και συνεχίζει να τραβιέται αρκετά μεγάλα και πιστά πλήθη, ειδικά τα Σαββατοκύριακα.

Η λέσχη είναι ανοιχτή όλο το 24ωρο, προσφέρει μια σειρά από ειδικές προσφορές (νύχτες νέων μελών, ανώτερες προσφορές 55 ετών και άνω, βραδιές κολλεγίων κλπ.) - οι βασικές τιμές ξεκινούν από μόλις $ 10 για μια ημερήσια κάρτα, $ 17 για ένα ντουλάπι και $ 20 για ένα μικρό δωμάτιο. Πρόκειται για μια παλαιότερη εγκατάσταση - αν και γενικά αρκετά καθαρά διατηρημένη - και το πλήθος γενικά τείνει προς την παλαιότερη πλευρά και με τα Σαββατοκύριακα - όπως ίσως περιμένετε - ο καλύτερος χρόνος για να συναντήσετε ένα μεγαλύτερο πλήθος. Το προσωπικό είναι πολύ φιλικό και εξυπηρετικό, ωστόσο, και αυτό είναι ένα λουτρό όπου θα συναντήσετε πολύ λίγη στάση από τους συναδέλφους τους.

Οι ιδιοκτήτες επίσης χρησιμοποιούσαν τη λειτουργία ενός υπουργείου Υγείας Diplomat στο Τολέδο του Οχάιο και έχουν ανακοινώσει σχέδια, ως προς αυτό το γράμμα, ότι προσπαθούν να ξανανοίξουν αυτή τη λέσχη. Επίσης στις κάρτες προσπαθούν να κάνουν βελτιώσεις και ανακαινίσεις στην εγκατάσταση εδώ στο Grand Rapids.

Αν βρίσκεστε στην ανατολική πλευρά του κράτους, ανατρέξτε στον οδηγό του Detroit Gay Bathhouse .