Ανατολικό Massasauga Rattlesnake στο Μίτσιγκαν

Το μόνο δηλητηριώδες φίδι του Μίτσιγκαν

Ο Μίτσιγκαν έχει μόνο ένα δηλητηριώδες φίδι: το Rattlesnake του Eastern Massusauga ("Big River Mouth"). Όπως αποδεικνύεται, το Μίτσιγκαν είναι το κύριο σπίτι του. Αν νομίζετε ότι βρίσκεται μόνο στην άγρια ​​φύση της Άνω Χερσονήσου, ξανασκεφτείτε. Βρίσκεται στην Κάτω Χερσόνησο, συμπεριλαμβανομένων των κομητειών Oakland, Livingston και Washtenaw. Στην πραγματικότητα, η Massasauga έχει αναφερθεί στα State Parks των Seven Lakes και στους Βοτανικούς Κήπους Matthaei στο Πανεπιστήμιο του Michigan.

Οικοτόπος και αδρανοποίηση

Το Massasauga αδρανοποιείται και δεν εμφανίζεται μέχρι τις αρχές Μαΐου όταν κυνηγά για καραβίδες μέσα και γύρω από τα βάλτο και τις ελώδεις περιοχές. Λάβετε υπόψη σας, αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει περιοχές γύρω από εκτοξεύσεις σκαφών. Τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορεί να βρεθεί σε δάση και σε λιβάδι λιβάδι. Τούτου λεχθέντος, οι αριθμοί του Massasauga μειώνονται. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην εξάπλωση των προαστίων που πραγματοποιούνται στις υγροβιότοπους.

Κίνδυνος χτυπήματος

Ενώ το δηλητήριο του Massasauga είναι από τα πιο ισχυρά όλων των κροταλίων, η ποσότητα δηλητηρίου που ενίεται σε μια μπουκιά είναι σχετικά μικρή. Στην πραγματικότητα, μόνο το 75% των δαγκωμάτων του Massasauga έχει οποιοδήποτε δηλητήριο.

Ενώ το φίδι θα προσπαθήσει να προστατευθεί, είναι πεισματικό και όχι υπερβολικά επιθετικό. Από τα δαγκώματα ενός προς δύο που συμβαίνουν κάθε χρόνο στο Μίτσιγκαν, τα περισσότερα είναι στο χέρι ενός ατόμου. Ο θάνατος είναι εξαιρετικά σπάνιος και δεν έχουν αναφερθεί θάνατοι στο Μίτσιγκαν σε πάνω από 40 χρόνια.

Προφυλάξεις για πεζοπορία

Ενώ το Massasauga τείνει να κατευθύνει τον άλλο τρόπο όταν οι άνθρωποι είναι γύρω, οι πεζοπόροι πρέπει να παραμείνουν σε μονοπάτια, να δώσουν προσοχή και να φροντίσουν κατά τη διέλευση των κορμών - τα αγαπημένα κρησφύγετα του Massasauga.

Είναι επίσης καλή ιδέα να φοράτε μακρύ παντελόνι και / ή μπότες. Εάν πρέπει να συμβεί σε μια Massasauga στα ταξίδια σας, καλύτερα αφήστε το μόνο.

Yards

Έχοντας ένα απίστευτο Massasauga στην αυλή σας πιθανόν να μην είναι ένα ζήτημα εκτός αν ζείτε σε μια περιοχή υγροτόπων. Εάν ναι, μπορείτε να μειώσετε την πιθανότητα παραβίασης εξαλείφοντας τα τρωκτικά και τους σωρούς ξύλου στην αυλή σας, καθώς και κρατώντας τους θάμνους και το γρασίδι κομμένο.

Εάν βρείτε ένα Massasauga στην αυλή σας, αναφέρετε το στο Τμήμα Φυσικών Πόρων του Michigan. Είναι πιθανό ότι θα φύγει μόνη της και θα φύγει μέσα σε 24 ώρες.

Επιχειρήματα διατήρησης

Αγαπάτε το ή το μίσος, το Ανατολικό Massasauga Rattlesnake είναι μέρος της οικολογίας και της τροφικής αλυσίδας του Μίτσιγκαν, οπότε η μείωση των αριθμών του θα πρέπει να ανησυχεί. Το Massasauga τρώει ποντίκια, καραβίδες και μικρά φίδια (συνήθως τα καταπιούν ολόκληρα). Τρώγεται από ερωδιούς, γεράκια και αετούς.