Ένας οδηγός για το γιορτάζοντας το κινεζικό νέο έτος στην ηπειρωτική Κίνα

Εισαγωγή

Ακριβώς τι είναι το κινεζικό νέο έτος; Υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλά περισσότερα από ό, τι από τους χορούς των λιονταριών και τις κροτίδες, αν και αυτά τα δύο κομμάτια της παράδοσης είναι αναπόσπαστα και πιο ορατά, το Κινεζικό Νέο Έτος στην Κίνα είναι σαν τα Χριστούγεννα στη Δύση. Στην ουσία, το κινεζικό νέο έτος περνάει χρόνο με την οικογένεια, το δώρο που δίνει και, το σημαντικό, φαγητό-fest.

Πότε είναι το κινεζικό νέο έτος φέτος;

Η επερχόμενη κινεζική Πρωτοχρονιά πέφτει στις 8 Φεβρουαρίου 2016, όταν θα χτυπάμε στο Έτος του Μαϊμού.

Παραδόσεις & Εκδηλώσεις

Εδώ είναι ένας κατάλογος συνδέσμων με άρθρα σχετικά με τις παραδόσεις και τα γεγονότα που περικλείουν το κινεζικό νέο έτος στην Κίνα:

Ιστορικές πληροφορίες

Οι Κινέζοι γιορτάζουν το "Εαρινό Φεστιβάλ" εδώ και αιώνες. Οι εορτασμοί περιλαμβάνουν μια τελική γιορτή που ονομάζεται φεστιβάλ Lantern. Διαβάστε παρακάτω παρακάτω για να καταλάβετε την προέλευση αυτών των παραδοσιακών εορτασμών.

Κινέζικο ζώδιο

Εδώ είναι πληροφορίες σχετικά με το κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο, καθώς και ένα ευρετήριο για τα κινεζικά Zodiac Signs και τα συναφή χαρακτηριστικά τους.

Το Σεληνιακό Ημερολόγιο και ο Κινέζικος Ζωδιακός

Τα Δώδεκα Ζώδια

Ταξιδεύοντας κατά τη διάρκεια του κινεζικού νέου έτους

Αυτό αποτελεί μεγάλη ανησυχία για τους επισκέπτες της Κίνας.

Πρέπει να έρθω στην Κίνα κατά τη διάρκεια της κινεζικής Πρωτοχρονιάς; Θα κλείσουν τα πάντα; Τι είναι ο καιρός εκείνη την εποχή του χρόνου. Εδώ είναι μερικά άρθρα που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποιο είναι το ταξίδι κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, τις ιδέες για τα μέρη για να πάτε καθώς και τον καιρό όπως σε όλη τη χώρα.

Κινέζικο νέο έτος

Ακολουθούν μερικά υπέροχα άρθρα για το παραδοσιακό φαγητό κατά την κινεζική Πρωτοχρονιά από τον ειδικό μας για την κινεζική κουζίνα:

Κινέζικο νέο έτος σε όλο τον κόσμο

Η κινεζική διασπορά έφερε τους κινέζους να εγκατασταθούν σε όλο τον κόσμο. Ακόμη και αν δεν πρόκειται να βρίσκεστε κοντά στη χώρα, μπορείτε πιθανότατα να συμμετάσχετε στις εορταστικές εκδηλώσεις της κινεζικής Πρωτοχρονιάς πιο κοντά στο σπίτι. Δείτε παρακάτω για να μάθετε τι συμβαίνει στο μέρος σας του πλανήτη.