Η παράδοση της ένδυσης κόκκινο εσώρουχα κατά τη διάρκεια της κινεζικής Πρωτοχρονιάς

Υπάρχουν όλα τα είδη διασκεδαστικών παραδόσεων γύρω από τον εορτασμό της κινεζικής Πρωτοχρονιάς. Εκτός από τη συνηθισμένη αγορά νέων ρούχων, δίνοντας κόκκινους φακέλους και τρώγοντας πολύ (εννοώ πολλά) με την οικογένεια και τους φίλους σας, νομίζω ότι μου αρέσει η πιο σύγχρονη παράδοση κόκκινου εσώρουχου, το καλύτερο.

Red Undies προς πώληση!

Αν έχετε βρεθεί σε ένα πολυκατάστημα στην Κίνα από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Φεβρουάριο , ίσως να αναρωτιέστε τι είναι το περίεργο χειμερινό στυλ γύρω από το κόκκινο εσώρουχο.

Οι πιο σημαντικές στο ανδρικό τμήμα, τα κόκκινα εσώρουχα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δώρα για τους φίλους που ανταλλάσσονται γύρω από το κινεζικό νέο έτος .

Έτσι, δεν είστε κατασκοπεία κάποια δροσερή ασιατική τάση της μόδας για το τρέχον έτος. Όχι, κάθε χειμώνα, τα κόκκινα εσώρουχα διακοσμημένα με χρυσά κέντημα, που συνήθως απεικονίζουν το σχετικό ζωδιακό ζώδιο για το συγκεκριμένο έτος, πωλούνται στα καταστήματα της Κίνας.

Ποιος φορούσε κόκκινο;

Όπως ίσως γνωρίζετε καλά, ο Κινέζος Ζωδιακός απασχολεί έναν κύκλο 12. Υπάρχουν 12 ζώα στο ζώδιο και κάθε χρόνο καλωσορίζει ένα νέο ζώο. Στην Κίνα, ο κύκλος των ζώων πηγαίνει ως εξής: αρουραίος, βόδι, τίγρη, κουνέλι, δράκος, φίδι, άλογο, πρόβατα, πίθηκος, κόκορας, σκύλος και χοίρος. Οι άνθρωποι γεννιούνται κάτω από ένα σημάδι και θα τρέχουν στο σύμβολό τους πάλι κάθε 12 χρόνια. Επομένως, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη ζωή σας (本命 年) ή τη συνάντηση του έτους του ζώου σας.

Γιατί να φοράτε κόκκινο;

Κάποιος θα πίστευε ότι το έτος σας θα ήταν καλό.

Αλλά, αντίθετα, η κινεζική παραδοσιακή πεποίθηση είναι ότι το benming nian θα σας γεμίσει με κακή τύχη. Έτσι, αν είναι το έτος σας, πρέπει να λάβετε μερικές προφυλάξεις για να βεβαιωθείτε ότι το έτος σας δεν είναι κακό.

Για να αποφύγετε τυχόν κινδύνους που μπορεί να σας φτάσουν στο φεγγάρι σας, πιστεύεται παραδοσιακά ότι βοηθά να φορέσετε το κόκκινο χρώμα.

Ο κόκκινος είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα χρώματα στις κινεζικές παραδόσεις, που στέκονται για πίστη, επιτυχία και ευτυχία. Θα δείτε κόκκινο σε όλη τη χώρα κατά τη διάρκεια των παραδοσιακών κινεζικών φεστιβάλ και ιδιαίτερα του κινεζικού νέου έτους: κόκκινα φανάρια, κόκκινοι φάκελοι, κόκκινα χαρτί. Όταν πρόκειται για διακοσμήσεις, τα πάντα είναι κόκκινα και διακοσμημένα με χρυσό.

Πώς να φοράτε κόκκινο

Αν πιστεύετε σε αυτά τα πράγματα και είστε πραγματικά παραδοσιακά, θα πρέπει να φοράτε κόκκινο κάθε μέρα, όλο το χρόνο.

Εάν είστε πραγματικά παραδοσιακοί, θα πρέπει να φοράτε κόκκινο κάθε μέρα, όλο το χρόνο. Μπορείτε να πάτε μεγάλο: προσθέστε κόκκινα αξεσουάρ σε κάθε στολή. Ή μπορείτε να παίξετε απλό, φορέστε ένα χαριτωμένο βραχιόλι από κόκκινα συνυφασμένα κινεζικά κόμματα γύρω από τον καρπό σας για να αποφύγετε την κακή τύχη.

Αλλά ίσως δεν είστε ένας μεγάλος ανεμιστήρας του κόκκινου χρώματος στην εξωτερική σας ντουλάπα και δεν θέλετε όλοι να γνωρίζουν την ηλικία σας. Λοιπόν, πώς αποφεύγετε την κακή τύχη, αλλά διατηρείτε τη δική σας αίσθηση στυλ; Το κόκκινο εσώρουχο είναι, φυσικά, η απάντηση.

Το κόκκινο εσώρουχο είναι ένας εύκολος τρόπος για να προστατευθείτε από τους κινδύνους του benming nian . Μπορείτε να αποθηκεύσετε τον εαυτό σας σε πολλά ζευγάρια ή να ζητήσετε από τον αγαπημένο σας να σας δωρίσει με μερικά νέα σύνολα την παραμονή της κινεζικής Πρωτοχρονιάς. Στα καταστήματα, θα δείτε τα πάντα από το εμπορικό σήμα Three-Gun με μακρά εσώρουχα, δημοφιλή στη Σαγκάη, που ταιριάζουν με τους θερμικούς κόκκινους κόκκινους στο Calvin Klein στα πολυκαταστήματα υψηλών προδιαγραφών που δείχνουν μερικά πιο σύγχρονα κόκκινα αντικείμενα.