Ο οδηγός για τους καιρούς και τους εκδηλώσεις του επισκέπτη για ταξίδια στην Κίνα τον Φεβρουάριο

Ευτυχώς, ο μικρότερος μήνας του έτους είναι ένας χειμώνας! Δεν υπάρχει μεγάλη αλλαγή τον Φεβρουάριο από τον Ιανουάριο, οπότε ισχύει η ίδια εκτίμηση: brrrr . Και εν μέσω αυτού του ψυχρού χρόνου, οι Κινέζοι έχουν το ετήσιο Εαρινό Φεστιβάλ τους . Άνοιξη, ρωτάς; Αυτός είναι ο τοπικός όρος για το νέο έτος. Δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε την αισιοδοξία που υποδηλώνει το όνομα.

Όπως είδαμε τον Ιανουάριο, είναι βρώμικο και ξηρό στο βορρά και μόνο ελαφρώς θερμότερο (μιλάμε 1-2 βαθμούς) στην κεντρική Κίνα, αλλά και πιο υγρό.

Εξακολουθείτε να είστε αρκετά άνετοι στο νότο με θερμότερες θερμοκρασίες, αλλά θα υπάρξει περισσότερη βροχή και στο νότο. Φέρτε το παζάρι σας, τα μακριά εσώρουχα, τις μπότες βροχής και το σακάκι βροχής και θα καλύπτεστε για όλες τις καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα!

Φεβρουάριος Καιρός

Εδώ είναι μερικές μέσες θερμοκρασίες και αριθμοί βροχοπτώσεων στις μεγάλες πόλεις της Κίνας για να σας δώσουμε μια αίσθηση του φεβρουαρίου που μοιάζει κοντά.

Προτάσεις συσκευασίας Φεβρουαρίου

Οι χειμερινοί μήνες απαιτούν από εσάς να φέρετε στρώματα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει αυτόν τον πλήρη οδηγό συσκευασίας για την Κίνα για περισσότερες πληροφορίες.

Τι είναι μεγάλη για την επίσκεψη στην Κίνα τον Φεβρουάριο

Τι δεν είναι τόσο μεγάλη για την επίσκεψη στην Κίνα τον Φεβρουάριο

Είναι ο Φεβρουάριος και παρόλο που τα περισσότερα χρόνια βλέπουν το «Φεστιβάλ της Άνοιξης» (το τοπικό όνομα για την κινεζική Πρωτοχρονιά που συμβαίνει τον Φεβρουάριο, η άνοιξη φαίνεται πολύ μακριά.) Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για κάθε είδους καιρικές συνθήκες, κυρίως ψυχρής μορφής, για επισκέπτοντας την Κίνα τον Φεβρουάριο.

Τι συμβαίνει τον Φεβρουάριο

Ο μήνας του καιρού κατά μήνα

Ιανουάριος στην Κίνα
Φεβρουάριο στην Κίνα
Μαρτίου στην Κίνα
Απρίλιο στην Κίνα
Μάιος στην Κίνα
Ιουνίου στην Κίνα
Ιουλίου στην Κίνα
Αυγούστου στην Κίνα
Σεπτεμβρίου στην Κίνα
Οκτώβριο στην Κίνα
Νοέμβριος στην Κίνα
Δεκεμβρίου στην Κίνα