Πάρτε ανακουφισμένος στο Xiao Nan Guo Spa της Σαγκάης

Πάρτε ένα μασάζ, έχετε δείπνο και παίζετε Mahjong

Σπα, μασάζ, κινεζική παραδοσιακή ιατρική, ευεξία; όλοι είναι στη διάθεσή σας στη Σαγκάη . Μπορείτε να περάσετε το ισοδύναμο δυο δολαρίων ΗΠΑ σε ένα μασάζ ποδιών 30 λεπτών ή να πάτε όλοι έξω σε ένα φανταστικό ξενοδοχείο πέντε αστέρων και να περάσετε μερικές εκατοντάδες. Και υπάρχουν πολλά μεταξύ τους. Πρέπει απολύτως να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ενώ βρίσκεστε στην πόλη, αλλά εξαρτάται από εσάς πόσο ξοδεύετε.

Εάν θέλετε μια καλή μεσαία γραμμή, δεν είναι υπερβολικά φθηνή αλλά με πραγματική αξία για τα χρήματα, μια μισή μέρα στο Xiao Nan Guo είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Μπορείτε να πάτε μόνοι ή με φίλους. αυτό είναι ένα κοινωνικό πράγμα στην Κίνα.

Xiao Nan Guo Spa με μια ματιά

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Όλα για το Xiao Nan Guo Spa

Το Xiao Nan Guo Spa είναι ένα πολύ καλά διατηρημένο μυστικό. Είναι πιο διάσημο για τα εστιατόρια της στη Σαγκάη που σερβίρουν παραδοσιακά τοπικά φαγητά. Ένα από τα καταστήματά του στη Σαγκάη έχει επίσης το μεγάλο spa που συνδέεται με αυτό. Πάρτε ένα βήμα μέσα στη σπηλαιώδη εγκατάσταση spa και ίσως να μην φύγετε ποτέ.

Η εγκατάσταση δεν διαθέτει μόνο ένα σπα και εστιατόριο, αλλά και ένα χώρο ψυχαγωγίας πλήρους φάσματος με αίθουσες μπιλιάρδου, αίθουσες mahjong, παιδική χαρά, arcade, σαλόνι μασάζ, σαλόνι ομορφιάς και κουρείο και VIP ιδιωτικά δωμάτια.

Είναι το ιδανικό μέρος για μια ομάδα κοριτσιών, μια οικογενειακή εκδρομή , ένα πάρτι της εταιρείας ή ένα κουρασμένο ζευγάρι απλά από μια μακρά πτήση .

Spa Visit

Όταν περπατάτε μέσα, ελέγξτε τα παπούτσια σας στην πόρτα. Δοκιμάστε τα εσώρουχα και γυρίστε στο σπα. Αφαιρέστε κάθε βελονιά ρούχων (δεν υπάρχει περιθώριο ντροπής εδώ) και κατευθυνθείτε στο ντους / χώρο σπα.

( Εδώ είναι περισσότερα για την ετικέτα σπα στην Κίνα .) Έχετε ένα μπάνιο πρώτα και στη συνέχεια να μουλιάσει σε ένα τριαντάφυλλο νερό ή γάλα γάλα ή το κεφάλι έξω στο ιαπωνικό στυλ rotenburo καυτή άνοιξη. Υπάρχει επίσης ατμόλουτρο και σάουνα για να απολαύσετε πριν να κάνετε κράτηση σε ένα θάμνο. Ετοιμαστείτε να χάσετε μια ίντσα σάρκας εδώ. οι γυναίκες χρησιμοποιούν τα πλαστικά πλεκτά για την απολέπιση κάθε ίντσας του σώματός σας. Ζητήστε μια μάσκα αγγουριού και τελειώστε με ένα γάλα και μέλι τρίψτε. Αφαιρέστε το ντους και πηγαίνετε πίσω στην αίθουσα αλλαγής.

Μασάζ και μεσημεριανό γεύμα

Αφού βάλετε το απαιτούμενο muumuu, κατευθυνθείτε στο σαλόνι του δεύτερου ορόφου και βάλτε τον εαυτό σας σε μια ξαπλώστρα. Παραγγείλετε οποιοδήποτε από τα πολλαπλά μασάζ. ένα καταπληκτικό combo είναι ένα μασάζ ποδιών που συνοδεύεται από ζεστό περιτύλιγμα πιπερόριζας. Στη συνέχεια, παραγγείλετε ένα μικρό ποσό και χαλαρώστε. Δεν υπάρχει χρονικό όριο, έτσι μπορείτε να έχετε έναν υπνάκο και να μείνετε μέχρι το δείπνο.