Ρωτήστε τη Suzanne: Τροπικά, φιλικά προς το παιδί, όλα χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διαβατήριο

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με τον προγραμματισμό οικογενειακών διακοπών; Ρωτήστε την Suzanne Rowan Kelleher, τον εμπειρογνώμονα οικογενειακών διακοπών στο About.com.

Ερώτηση: Είμαστε μια οικογένεια επτά, και η γυναίκα μου και εγώ προσπαθούμε να βρούμε ένα all-inclusive θέρετρο που περιλαμβάνει όλα τα γεύματα και τα ποτά. Η Χαβάη, το Πουέρτο Ρίκο ή η Φλόριντα είναι όπου θέλουμε να πάμε, αλλά η εύρεση ενός πακέτου σαν αυτό γίνεται όλο και αδύνατο. Θέλουμε να πάμε για πέντε νύχτες στο τελευταίο μέρος του Ιουλίου.

Μπορείτε να μας βοηθήσετε; - Mitch και Valerie από τη Μέλισσα, TX

Η Suzanne λέει: Η εικασία μου είναι ότι ψάχνετε για όλα τα inclusives που μπορείτε να επισκεφθείτε χωρίς ένα διαβατήριο. Δεν με εκπλήσσει ότι είχες πρόβλημα. Οι τρεις προορισμοί που στοχεύετε δεν είναι γνωστοί για all-inclusive θέρετρα - σε αντίθεση με το Μεξικό και πολλά νησιά της Καραϊβικής , όπου τα all-inclusives είναι πολύ πιο άφθονα. Παρόλα αυτά, έχω κάποιες καλές επιλογές για εσάς.

Όπως γνωρίζετε από την έρευνά σας, η Χαβάη δεν έχει πραγματικά απεριόριστα θέρετρα με την παραδοσιακή έννοια. Αυτό που είναι πιο συνηθισμένο είναι ένα πακέτο ημι-αποκλειστικών ή "Χαβάης-all-inclusive", το οποίο περιλαμβάνει καταλύματα, ένα γεύμα και ίσως μια εμπειρία (όπως κρουαζιέρα ή luau) και / ή ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Έχω γράψει για τα θέρετρα της Χαβάης που έρχονται πιο κοντά στο να είναι all inclusive, αλλά, ειλικρινά, δεν νομίζω ότι είναι αυτό που ψάχνετε.

Club Med Sandpiper Bay Resort στο Port St.

Lucie, Φλώριδα, είναι μια αληθινή all-inclusive και ως φιλική προς την οικογένεια καθώς έρχονται. Οι τιμές περιλαμβάνουν καταλύματα, όλα τα γεύματα, λίγες οικογενειακές δραστηριότητες και ένα υπέροχο πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 4 μηνών έως 17 ετών, με σχολή τσίρκου και ακαδημία τένις. Περιλαμβάνονται επίσης: Ποτά με γεύματα, όπως κρασί, μπύρα και αναψυκτικά με μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.

Κατά τη διάρκεια των μη γευμάτων, υπάρχει ένα ανοιχτό μπαρ για ποτά και σνακ που σερβίρονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ. Συμβουλή εσωτερικού: Πάντα φαίνεται να υπάρχει πώληση στο Club Med, συχνά με εξοικονόμηση έως και 45%, οπότε ποτέ δεν θα πρέπει να πληρώσετε την πλήρη τιμή. Αντ 'αυτού, ελέγξτε τη σελίδα ειδικών προσφορών και εγγραφείτε για ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το καλύτερο από όλα (ίσως, ανάλογα με την ηλικία των παιδιών σας), τα παιδιά κάτω των 4 ετών διαμένουν δωρεάν στο Club Med.

Το Copamarina Resort, στη νότια ακτή του Πουέρτο Ρίκο, δεν είναι ένα all-inclusive per se, αλλά προσφέρει πολλά ειδικά πακέτα που είναι all-inclusive ή κοντά σε αυτό. Για παράδειγμα, το πλήρες Αμερικανικό Luxury Meal Plan περιλαμβάνει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα, δείπνο, μη αλκοολούχα ποτά κατά τη διάρκεια όλων των γευμάτων και τα αλκοολούχα ποτά μόνο για δείπνο (μπύρα και κρασί από το ποτήρι). Οι προσαυξήσεις πακέτου είναι $ 100 ανά ενήλικα, $ 85 ανά έφηβο (ηλικία 13-17) και $ 50 ανά παιδί (ηλικία 6-12 ετών). Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα και υπάρχουν πολλοί τρόποι να διασκεδάσουν ως οικογένεια, αλλά δεν υπάρχει πρόγραμμα για παιδιά.

Δεν ρωτήσατε για τις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ, έναν άλλο τροπικό προορισμό που δεν απαιτεί διαβατήριο . Εδώ είναι τρεις all-inclusive USVI θέρετρα που συνιστάται από το caribbean traveldesign.com εμπειρογνωμόνων ταξιδιού.

Ακόμη μια άλλη επιλογή που μπορεί να έχει έκκληση είναι μια οικογενειακή κρουαζιέρα σε έναν τροπικό προορισμό. Ενώ οι κρουαζιέρες δεν είναι συνήθως 100% all-inclusive, τα κρουαζιερόπλοια περιλαμβάνουν καταλύματα, όλα τα γεύματα και πολλές δραστηριότητες. Τα σχέδια ποτών μπορούν να αγοραστούν εκ των προτέρων για να καταστήσουν το εισιτήριο ακόμα πιο περιεκτικό.

Τέλος, ψάχνετε για ημερομηνίες στα τέλη Ιουλίου, η οποία πέφτει κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων στην Καραϊβική και τον Ατλαντικό. Αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να ακυρώσετε το ταξίδι σας, αλλά σίγουρα θα πρέπει να αγοράσετε ταξιδιωτική ασφάλιση που καλύπτει τυφώνες . Μπορεί επίσης να είναι ένα σημείο υπέρ της επιλογής μιας κρουαζιέρας, δεδομένου ότι τα πλοία μπορούν να αποφύγουν τις καταιγίδες απλώς πηγαίνοντας κάπου αλλού - κάτι που ένα θέρετρο δεν μπορεί να κάνει.

Ελπίζω ότι αυτές οι πληροφορίες είναι χρήσιμες. Απολαύσετε το ταξίδι σας!

Ψάχνετε για οικογενειακές διακοπές; Εδώ μπορείτε να ζητήσετε από την Suzanne την ερώτησή σας.

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!