Τα καλύτερα εστιατόρια για να γιορτάσουν τις ευχαριστίες στο Μαϊάμι

Μπορείτε να επιλέξετε να καίσετε εκατοντάδες δολάρια και να περάσετε αμέτρητες ώρες για να προετοιμάσετε τα συστατικά για τη γαλοπούλα, το παραγέμισμα και το ντύσιμο ή απλώς να μεταχειριστείτε ολόκληρη την οικογένεια σε ένα υπέροχο γεύμα σε ένα εστιατόριο που προσφέρει παραδοσιακά και όχι τόσο παραδοσιακά τρόφιμα Ευχαριστιών. Όχι μόνο θα κάνετε μακριά με το χάος στην κουζίνα, αλλά δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τα απομεινάρια επίσης. Τα περισσότερα εστιατόρια έχουν προκαθορισμένες τιμές, αν και ένα ζευγάρι προσφέρει επίσης a la carte αντικείμενα.

Εδώ είναι πέντε από τα καλύτερα εστιατόρια για να γιορτάσουν τις ευχαριστίες στο Μαϊάμι.

Μπιάνκα στο Ντελάνο

Αν θέλετε το δείπνο των ευχαριστιών σας να σερβίρεται με ένα ιταλικό στρίψιμο, δοκιμάστε την τύχη σας στη Bianca, που βρίσκεται στο The Delano της South Beach . Ο σεφ Luciano Sautto επικεντρώνει το μενού του στη σύγχρονη ιταλική τιμή, ώστε να μπορείτε να περιμένετε να δείτε αντικείμενα στο μενού όπως burrata, prosciutto και πολλά ζυμαρικά καθώς και γαλοπούλα, σάλτσα και πατάτες. Θα υπάρχει επίσης μπριζόλα, φλωρεντίνικου στιλ, για εκείνους που θέλουν να παραλείψουν όλα τα πουλερικά. Όσον αφορά το επιδόρπιο, περιμένετε να δείτε το κλασικό τιραμισού δίπλα στην επιλογή των φετών πίτας όπως κολοκύθα, μήλο και πεκάν. Το δείπνο θα εξυπηρετηθεί από τις 4:30 μ.μ. μέχρι τις 11 μ.μ. και θα κοστίσει 65 δολάρια ανά άτομο, χωρίς φόρο και δωρεάν.

Ο Ολλανδός

Η ημέρα των ευχαριστιών σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι επίσης η μέρα που οι περισσότεροι άνθρωποι δίνουν τις αναστολές τους και απολαύστε το γευστικό φαγητό που σερβίρεται στο τραπέζι.

Αν και οι Ολλανδοί δεν θα εξυπηρετούν την τελική ευχαρίστηση δείπνο δείπνο φέτος, ο turducken, σεφ Andrew Carmellini και η ομάδα του θα προσφέρουν, αντίθετα, μια πιο παραδοσιακή γαλοπούλα γαλοπούλα με πλευρές όπως κολοκυθάκια βουρτσάτ ή ρίζες μπύρα-φτυάρι γλυκοπατάτες. Το εστιατόριο θα διαθέτει επίσης περιορισμένα στοιχεία από το κανονικό μενού.

Τα ολλανδικά, που βρίσκονται στο W South Beach, θα είναι ανοιχτά για πρωινό και θα εξυπηρετήσουν το προκαθορισμένο μάθημα από τις 1 μ.μ. Η τιμή θα είναι $ 55 ανά άτομο.

Σούσι Σάμπα

Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι εντελώς διαφορετικό σε αυτή την ημέρα των ευχαριστιών, κατευθυνθείτε προς μία από τις τοποθεσίες Sushi Samba για να δειπνήσετε σε εξωτικά στοιχεία μενού που προετοιμάζονται ειδικά για την περίσταση. Τόσο το Miami Beach όσο και το Coral Gables θα έχουν ένα à la carte μενού, το οποίο θα δώσει στους πελάτες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τη ζαχαροπλαστική gyoza με ζυμαρικά Kabocha ($ 14) και / ή ψητή γαλοπούλα γεμιστή με linguica quinoa και τραγανά βλαστάρια Βρυξελλών ($ 27). Για επιδόρπιο, δώστε στο cheesecake τους το kabocha ένα σουτ (12 δολαρίων), φτιαγμένο με ιαπωνική καραμέλα ουίσκι και σερβίρεται με παγωτό βανίλιας.

Scarpetta στο Miami Beach του Fontainebleau

Scarpetta μπορεί να είναι το πιο ακριβό σε αυτό το καλύτερο κατάλογο των εστιατορίων για να γιορτάσουν την ημέρα των ευχαριστιών στο Μαϊάμι, αλλά μπορείτε να περιμένετε ότι λαμβάνοντας υπόψη σας τρώει στο Fontainebleau στο Miami Beach. Εκτός από μια ποικιλία αντικειμένων όπως καπνός foie gras ή polenta με τρούφα μανιτάρια μόνο από το μάθημα ορεκτικό μόνο, αξίζει κάθε δεκάρα. Chef de Cuisine Ο Marlon Rambaran θα δημιουργήσει ένα ειδικό μενού για τρία βήματα, προκαθορισμένη ημέρα ευχαριστιών για $ 75 ανά άτομο, αλλά οι επισκέπτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν a la carte από το κανονικό μενού δείπνου.

Το εστιατόριο θα είναι ανοιχτό για δείπνο από τις 6-11 μ.μ.