Η σφενδόνη στο καρύκευμα Grove

Επισκεφθείτε μία από τις μεγάλες ιστορικές τοποθεσίες του Μαϊάμι

Το Μαϊάμι φιλοξενεί μια εκλεκτική σειρά από αρχιτεκτονικά θαύματα και στυλ - και ίσως κανένα κτίριο δεν υποδηλώνει περισσότερο την αρχική αρχιτεκτονική του Μαϊάμι από το ιστορικό κρατικό πάρκο του Barnacle. Βρίσκεται στον γραφικό κόλπο Biscayne στο Coconut Grove , το Barnacle στο Μαϊάμι είναι ένα πολυτελές σπίτι που χτίστηκε από τον Ralph Middleton Munroe, έναν μεγάλο ναύτη του οποίου το πάθος για την κατασκευή θαλάσσιων σκαφών και γιοτ τον έκανε γνωστό όνομα στον ναυτικό κόσμο.

Χτίστηκε το Baracle το 1921 και το σχεδίασε για να ενσωματωθεί άψογα με τα φυσικά θαύματα γύρω από το κτήμα. Το 1973, το κτήμα τοποθετήθηκε στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Οίκων, καθιστώντας το ένα σημαντικό ιστορικό ορόσημο στη νότια Φλόριντα.

Σήμερα, το Barnacle κατέχει την ξεχωριστή τιμή του να είναι το παλαιότερο σπίτι με την αρχική του βάση στην περιοχή του Μαϊάμι. Το κτήμα διαθέτει ένα μουσείο με ερμηνευτική έκθεση, εγκαταστάσεις για πικ-νικ και ένα ιστορικό πάρκο που φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες παραλίες στην περιοχή του Μαϊάμι.

Εκθέματα και Δραστηριότητες

Όταν επισκέπτεστε το Barnacle στο Μαϊάμι, μπορείτε να επιλέξετε να εξερευνήσετε το μουσείο, όπου θα μάθετε τα πάντα για τη ζωή του Ralph Middleton Munroe και πώς συνέβαλε στη δημιουργία του Μαϊάμι ως μία από τις πρωτεύουσες του γιοτ του κόσμου. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το ερμηνευτικό εκθετήριο του μουσείου, το οποίο αποτελεί πρακτικό οδηγό για τους πρώτους πρωτοπόρους της περιοχής, εκτός από τη φυτική και ζωική ζωή που συνθέτει το Coconut Grove.



Όταν ολοκληρώσετε την εξερεύνηση του μουσείου, μπορείτε να λάβετε μέρος σε αυτές τις υπαίθριες δραστηριότητες, ενώ περιβάλλεται από τα γραφικά τοπία της Παναγίας:

Ένα ταξίδι στο Barnacle σίγουρα θα πάρει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε σε αυτό το ιστορικά συναρπαστικό φυσικό καταφύγιο.

Τοποθεσία

Το Barnacle βρίσκεται στο Coconut Grove στο Biscayne Bay, το οποίο βρίσκεται ανατολικά του κέντρου του Μαϊάμι. Η φυσική διεύθυνση του ιστορικού κρατικού πάρκου Barnacle είναι η 3485 κύρια οδός στο Coconut Grove. Αν επισκέπτεστε έξω από την πόλη υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία στο Coconut Grove . Ίσως θελήσετε επίσης να επισκεφθείτε το CocoWalk ενώ βρίσκεστε στη γειτονιά.

Ώρες λειτουργίας του φραγμού

Οι ώρες λειτουργίας για το Barnacle είναι 9 π.μ. έως 5 μ.μ. την Παρασκευή έως τη Δευτέρα. το πάρκο είναι κλειστό κάθε Τρίτη. Οι Τετάρτες και οι Πέμπτες είναι ανοιχτές μόνο για ομαδικές εκδρομές, οι οποίες πρέπει να γίνονται εκ των προτέρων μέσω του γραφείου κρατήσεων. Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται στις 10 π.μ., 11:30 π.μ., 1 μ.μ. και 2:30 μ.μ.

Το ιστορικό κρατικό πάρκο του Barnacle είναι κλειστό τις ακόλουθες αργίες: Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Πρωτοχρονιά, Ευχαριστιών και Χριστουγέννων. Είσοδος Δεν υπάρχει προσωπικό που να συλλέγει εισόδους στο ίδιο το πάρκο. Αντίθετα, το συνιστώμενο εισόδημα των $ 2 εισπράττεται στο σύστημα τιμής και καταβάλλεται στο πλαίσιο τιμής στο μπροστινό μέρος του πάρκου. Για το μουσείο, οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από $ 3 για ενήλικες και $ 1 για παιδιά ηλικίας μεταξύ 6 και 12 ετών.

Τα παιδιά ηλικίας κάτω των πέντε ετών δεν υποχρεούνται να καταβάλλουν τέλη.