Τα καλύτερα μέρη για να πάρετε τα παιδιά σας στο Κολόμβο

Columbus είναι μια υπέροχη πόλη φιλική προς την οικογένεια. Τα καλά σχολεία, οι μεγάλες γειτονιές και τα υπέροχα μέρη για παιχνίδι κάνουν την πόλη μία από τις καλύτερες στο Οχάιο για να μεγαλώσουν τα παιδιά.

Πληρωμένα μέρη για αναπαραγωγή

Βόρεια αγορά

Ενώ είναι ελεύθεροι να επισκεφτούν, να τρώνε θα πάρει κάποια μετρητά, αλλά αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αφήσει τα παιδιά σας να εξερευνήσουν τα γούστα τους. Δημιουργήστε τα δικά σας γεύματα! Με δωρεάν συναυλίες, αγροτικές αγορές και μαθήματα, η Βόρεια Αγορά είναι ιδανική για όλη την οικογένεια να εξερευνήσει όλα τα φαγητά!

COSI

Ονομάστηκε το επιστημονικό κέντρο νούμερο ένα στη χώρα από το περιοδικό Parents, το Κέντρο Επιστήμης και Βιομηχανίας είναι μια πραγματική απόλαυση του παιδιού. Οι πρακτικές δραστηριότητες για παιδιά όλων των ηλικιών καθιστούν τη διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Είτε παίρνετε μια ταινία στην οθόνη Extreme, ελέγχετε οποιοδήποτε από τα κορυφαία περιστρεφόμενα ή μόνιμα εκθέματα ή έχετε έναν καλό πιτσιλίσκο στο υδρολογικό τραπέζι στο Little Kidspace, το COSI είναι ώρες διασκέδασης.

Westerville Community Center Ανοιχτό Γυμναστήριο

Το CBus Mom, ένας εξαιρετικός πόρος για δραστηριότητες παιδιών, έχει μια υπέροχη ανασκόπηση του ανοιχτού γυμναστηρίου του Westerville Community Center στην περιοχή της και μοιράζεται αυτό το χρήσιμο υπαινιγμό: "Το ανοιχτό παιχνίδι του Westerville Community Center είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συναντήσετε φίλους που έχουν παιδιά παρόμοια σε ηλικία, και να πάρει τα παιδιά έξω για κάποια άσκηση εάν είναι πάρα πολύ κρύο ή πολύ ζεστό έξω. Ω - και αν δεν έχετε τα μετρητά μια εβδομάδα για ένα ή άλλο λόγο, πάρτε τα παιδιά στο "δέντρο σπίτι" για Το εσωτερικό γυμναστήριο παιχνιδιού που μοιάζει με ένα σπίτι δέντρων έχει διαφάνειες, πράγματα για να ανεβαίνουν, θέσεις για τη μαμά να καθίσει και να παρακολουθούμε τα παιδιά δωρεάν !!

CAPA Καλοκαιρινή Σειρά Ταινιών

Το CAPA Summer Movie Series είναι ένα από τα αγαπημένα του Columbus με πολλές μεγάλες ταινίες για παιδιά. Η σύνθεση του 2011 περιλαμβάνει κλασικά κομμάτια Looney ως μέρος ενός θέματος κινούμενων σχεδίων το Σάββατο το πρωί.

Magic Mountain

Με μια τοποθεσία στο Ανατολικό Κολόμπους και στο Βόρειο Κολόμπους, το Magic Mountain είναι ένας δημοφιλής τόπος γιορτής γενεθλίων, αλλά λίγοι γονείς γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολλές ειδικές ημέρες και τιμολόγηση μέσα στην εβδομάδα για οικογένειες.

Κάθε τοποθεσία έχει τη δική της σειρά εκπτώσεων και δραστηριοτήτων, αλλά οι Toddler Tuesdays στο Magic Mountain East και τη Δευτέρα "All You Can Play Day" στο Magic Mountain North είναι από τις πιο δημοφιλείς.

Columbus Zoo και Ενυδρείο και κόλπο Zoombezi

Ακριβώς δίπλα στο ζωολογικό κήπο Columbus είναι ο κόλπος Zoombezi. Ένα splash εντυπωσιακό, αυτό το μέρος είναι όπου τα παιδιά αγαπούν να πάνε να μείνουν δροσερά.

Columbus Μουσείο Τέχνης Κέντρο Δημιουργικότητας

Ο χώρος αυτός έχει σχεδιαστεί για να ενθουσιάσει όλη την οικογένεια για την τέχνη και κάνει το τέχνασμα με πρακτικές δραστηριότητες και διασκέδαση.

Anthony Thomas Factory Tour

Κάντε μια περιήγηση σε αυτό το εργοστάσιο σοκολάτας περπατώντας κατά μήκος μιας κλειστής πασαρέλας για να παρατηρήσετε τις γραμμές παραγωγής.

Δωρεάν μέρη για αναπαραγωγή

Σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό ή απλώς πρέπει να σκοτώσετε κάποιο χρόνο με τα παιδιά σας; Δοκιμάστε αυτές τις ιδέες.

Γκαλερί και γλάστρες του Graeter

Ένας χώρος παιχνιδιού σε ένα κατάστημα παγωτού. Δεν θα μπορούσε να βελτιωθεί αν δεν υπήρχε μια περιήγηση στο εργοστάσιο παγωτών - περιμένετε!

Μετρό Πάρκα

Δεκαέξι φυσικά πάρκα με πάνω από 175 μίλια μονοπάτια σε επτά κεντρικές περιοχές του Οχάιο. Πολλά μέρη για να παίξετε και να ανακαλύψετε. Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους για ειδικά προγράμματα και εκδηλώσεις.

Το εμπορικό κέντρο στο Tuttle Crossing Space Themed Playplace

Ετοιμαστείτε για έκρηξη! Παιδιά 42 ιντσών και κάτω είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτή την απαλή περιοχή παιχνιδιού.

Τα παιδιά μπορούν να πετάξουν πλανήτες, να ανέβουν και να βγουν από ένα διαστημικό σκάφος των ΗΠΑ ή να γλιστρήσουν κάτω από την ουρά ενός κομήτη.

Polaris Mall Κολούμπους Ζωολογικός κήπος με θέμα το Playplace

Πήδησε στην πλάτη μιας τίγρης και σαλόνι με έναν ιπποπόταμο; Ναι παρακαλώ! Η απόλαυση ενός παιδιού, η περιοχή παιχνιδιού με θέμα το ζωολογικό κήπο Polaris Columbus είναι ιδανική για μικρά παιδιά.

Easton Mall Splash περιοχή

Η υπηρεσία πετσέτας, η αφθονία καθισμάτων και η άμεση γειτνίαση με τα τρόφιμα κάνουν το Easton Mall Splash ένα υπέροχο μέρος για να παραμείνετε δροσερά στις ζεστές μέρες.

Barnett Κέντρο ψυχαγωγίας Sprayground Παιδική χαρά

Το άνοιγμα για την εποχή στα μέσα Ιουνίου, το Barnett Recreation Center Sprayground είναι ένα αγαπημένο σημείο για παιδιά που θέλουν να κρυώσουν το καλοκαίρι. Βρίσκεται στο 1184 Barnett Road στην ανατολική πλευρά του Κολόμπους, το Sprayground έχει πολλές περιστρεφόμενες, ψεκαστικές ιδιότητες νερού που είναι και αυτοί οι χειρισμοί και οι αυτοματοποιημένοι, ο οποίος είναι ιδανικός για έκπληκτοι giggles και κραυγές.

Columbus Commons

Το Columbus Commons, το πάρκο των 9 στρεμμάτων στην καρδιά του κέντρου του Κολόμπους, φιλοξενεί ένα καρουσέλ, ένα πράσινο χώρο και ένα πακέτο δραστηριοτήτων που κάνει το πάρκο αυτό έναν εξαιρετικό προορισμό για οικογένειες.