Μουσείο Τέχνης Columbus - Δραστηριότητες για παιδιά

Φέρνοντας την τέχνη στη ζωή

Το Μουσείο Τέχνης Columbus βρίσκεται υπό ανακαίνιση. Μια από τις πιο πρόσφατες ανακαινίσεις περιλαμβάνει ενημερώσεις στο χώρο δημιουργικότητας στο ισόγειο του μουσείου.

Αυτός ο χώρος έχει σχεδιαστεί για να ενθουσιάσει όλη την οικογένεια για την τέχνη και πραγματικά κάνει το τέχνασμα με πολλές πρακτικές δραστηριότητες και διασκέδαση. Το CMA παίρνει την ενήλικη, περιοριστική νοοτροπία του μουσείου "Μην αγγίζεις τίποτα" και το μετατρέπει στο αυτί του με δραστηριότητες διασκέδασης, φιλικές προς τα παιδιά, που λένε ειδικά "Touch Me!"

Σε όλο το χώρο της δημιουργικότητας, το CMA διατηρεί τα πράγματα τόσο διασκεδαστικά όσο και εκπαιδευτικά. Κάθε δωμάτιο έχει ένα συγκεκριμένο σκοπό και ενώ υπάρχει ευελιξία στα πολλά από τα δωμάτια, ειδικά με τη δραστηριότητα και το θέμα, εδώ είναι μερικά βασικά:

Γνωρίζατε ότι το CMA φιλοξενεί πάρτι γενεθλίων; Το Ready Room λειτουργεί ως αίθουσα πολλαπλών χρήσεων για πάρτι γενεθλίων, ειδικές εκδηλώσεις και μαθήματα.

Το Wonder Room είναι μια απόλαυση και οι οικογένειες πιθανότατα θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους εδώ. Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας από τρία έως δεκατέσσερα, το δωμάτιο περιλαμβάνει πολλές πρακτικές δραστηριότητες όπως την ανέγερση κινητών γλυπτών, τη δημιουργία υβριδικών ή πλήρως κατασκευασμένων ζώων από μαγνητικά μέρη, κτίσμα φρούτων κλπ. Το δωμάτιο διαθέτει επίσης ένα βρόχο βίντεο που δείχνει τα παιδιά και οι γονείς τους συμμετέχουν στο παιχνίδι. * Πλήρης Αποκάλυψη: Η οικογένειά μου παρουσιάστηκε σε ένα τμήμα δίπλα σε άλλα δύο που δημιούργησαν ένα φρούριο. *

Το Εργαστήριο Καινοτομίας επιτρέπει στα παιδιά να «παίρνουν την τεχνολογία τους» ενώ μαθαίνουν.

Μια άλλη φιλική προς τα παιδιά περιοχή είναι η Οικογενειακή Πινακοθήκη η οποία σήμερα διαθέτει το "Do not Eat The Art" μια έκθεση που επικεντρώνεται στην τέχνη των τροφίμων. Τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν την τέχνη μέσα από παζλ, να παριστάνουν το παιχνίδι, να απαντούν σε ερωτήσεις και απαντήσεις και να κάνουν αναπαυτικές φωτογραφίες.

Η δημιουργικότητα @ CMA Gallery περιλαμβάνει θέματα που αλλάζουν θέματα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην ενθάρρυνση της συζήτησης και της συμμετοχής.

Οι ευκαιρίες δημιουργίας και προβολής είναι τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις μεγάλες νέες ιδέες που χρησιμοποιεί το Μουσείο Τέχνης Columbus για να κάνει την τέχνη ζωντανή για τα παιδιά του Central Ohio.

Μουσείο Τέχνης Columbus
Ωρες
Δευτέρα: Κλειστή
Τρίτη-Κυριακή: 10 π.μ. - 5:30 μ.μ.
Πέμπτη: 10 π.μ. - 8:30 μ.μ.
Τιμή
Δωρεάν: Μέλη, παιδιά κάτω των 5 ετών
Δωρεάν: Κυριακή
$ 10: Ενήλικες
$ 8: ηλικιωμένοι 60+ & σπουδαστές 18+ (με ταυτότητα)
$ 5: Φοιτητές ηλικίας 6-17 ετών