Τι είναι το Bugging Florida; - Κορυφαία μολυσμένα έντομα

Τροπικά πετώντας έντομα που Floridians Bug και επισκέπτες παρόμοιες!

Ξέρετε ποια κουνούπια ονομάζουν χορό που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι; Το "Smackerena."

Σοβαρά, μερικά από τα ενοχλητικά ιπτάμενα έντομα που θα συναντήσετε στη Φλόριντα δεν είναι θέμα γέλιου, επομένως σας οπλίζουμε με τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πολεμήσετε ενάντια σε αυτούς τους στρατιώτες εισβολέων εντόμων.

Love Bugs

Το Plecia nearctica, κοινώς γνωστό ως "αγάπη bug", δεν είναι πραγματικά ένα "σφάλμα" σε όλα - είναι μια μύγα (Diptera).

Όμως, όποια και αν είναι, είναι γνωστό ότι οι οδηγοί bug στους αυτοκινητόδρομους της Φλώριδας θα εμφανιστούν τον Απρίλιο και τον Μάιο και πάλι τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Το ψευδώνυμο "σφάλμα αγάπης" φαίνεται να έχει εξελιχθεί από το ορατό ζευγάρωμα κατά τη διάρκεια της πτήσης του είδους. Τα θηλυκά εξέρχονται από τις προνύμφες τους σε ένα σμήνος αρσενικών και αρπάζονται από ένα αρσενικό. Το ζευγάρι πέφτει στο έδαφος όπου ζευγαρώνουν και τελικά παίρνουν πτήση - συχνά στο δρόμο του οχήματος με ταχύτητα.

Τα "σφάλματα αγάπης" αντλούνται από τους αυτοκινητόδρομους με αέριο και αέρια καυσαερίων αυτοκινήτων. Εάν ταξιδεύετε το μεσημέρι ή το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα, είναι πιο πιθανό να έχετε την κουκούλα και το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας λεηλατημένη με τα φτερωτά μαύρα σκουλήκια που αφήνουν πίσω τους σκληρά προς αφαίρεση σφάγια.

Εκτός από την αποφυγή των ωρών αιχμής για την πτήση "σφάλματα", δεν μπορούν να γίνουν πολλά για να αποφύγετε το αυτοκίνητό σας. Το τακτικό υγρό υαλοκαθαριστήρων συχνά δεν αφαιρεί εύκολα τα σφάλματα και το αποτέλεσμα της λειτουργίας των υαλοκαθαριστήρων σας είναι ένα χασαποχριστό χαστούκι που μειώνει την ορατότητα.

Κρατώντας ένα κουβά στο αυτοκίνητό σας εφοδιασμένο με ένα μπουκάλι νερό, ένα μαξιλάρι μη ψεκασμού και μαγειρική σόδα είναι η καλύτερη άμυνα σας. Η σόδα ψησίματος είναι γνωστό ότι κάνει την αφαίρεση των μικρών ζώων ευκολότερη.

Ένας αναγνώστης μου έγραψε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα το περασμένο καλοκαίρι: "Ζω στην Λουιζιάνα ο ευκολότερος ταχύτερος τρόπος για να αφαιρέσω τα ερωτικά σφάλματα που μιλάς στην ιστοσελίδα σας που πλήττουν τη Φλόριντα, το Τέξας και τη Λουιζιάνα - χρησιμοποιούν νερό και ένα φύλλο Bounce® [softner] αφαιρέστε τα σφάλματα αμέσως και μην γρατσουνίστε το χρώμα.

Πολύ καλή μέθοδος υπάρχει. "Προσπάθησα αυτό και λειτουργεί πολύ! Δοκίμασα ακόμη και με ένα άλλο φύλλο υφάσματος - Snuggle® - και λειτουργεί εξίσου καλά. Όλοι θα πρέπει να είναι σε θέση να διατηρούν μια μικρή ποσότητα μαξιλαριών υφασμάτων στο αυτοκίνητό τους μαζί με ένα μπουκάλι νερό. Μεγάλη συμβουλή!

Κουνουπιέρες

Αυτοί οι ενοχλητικοί αιματολάτες που σας αφήνουν το ξύσιμο είναι κάτι περισσότερο από μια ενόχληση ... είναι μια απειλή. Μεταφέρουν ασθένειες - εγκεφαλίτιδα, ελονοσία, ιό του Δυτικού Νείλου - και προκαλούν καρδιακά σκουλήκια στους σκύλους σας.

Η λέξη "κουνούπι" είναι ισπανικά για "μικρή μύγα" και ανήκουν στη σειρά των Diptera - αληθινές μύγες. Τα κουνούπια είναι σαν τις μύγες στο ότι έχουν δύο φτερά, αλλά σε αντίθεση με τις μύγες, τα φτερά τους έχουν κλίμακες, τα πόδια τους είναι μακρά και τα θηλυκά έχουν ένα μακρύ μέρος στο στόμα για διάτρηση του δέρματος. Υπάρχουν πολλά είδη κουνουπιών που συχνάζουν στις υπαίθριες δραστηριότητες της Φλόριντα, αλλά όλοι χρειάζονται νερό για αναπαραγωγή.

Τα κουνούπια έχουν πολλούς αισθητήρες που έχουν σχεδιαστεί για να αναζητήσουν τη λεία τους, όπως:

Είναι σημαντικό να λάβετε προφυλάξεις για να αποφύγετε το χτύπημα από αυτό το δυσοίωνο μικρό πλάσμα. Ακολουθούν ορισμένες χρήσιμες προτάσεις:

Νωτιαία

Επίσης γνωστοί ως « ψύλλοι άμμου », τα μύτη μπορούν να κάνουν ένα πρωί ή αργά το απόγευμα στην παραλία αφόρητο - ειδικά το καλοκαίρι και τις αρχές του φθινοπώρου. Είναι σχεδόν αόρατα και το τσίμπημα ή το τσίμπημα δεν είναι πραγματικά ένα τσίμπημα ή τσίμπημα - είναι η αίσθηση που αισθάνεστε όταν το οξύ στο σωματικό υγρό τους χτυπά το δέρμα.

Οι ψύλλοι άμμου είναι στην πραγματικότητα μια γέννα (Culicoides furens) που είναι ευαίσθητοι στη θερμοκρασία και την υγρασία.

Κάποιοι ορκίζονται και εφαρμόζουν το δέρμα So Soft για να κρατήσουν τα μικρά πλάσματα μακριά, αλλά οποιοδήποτε απωθητικό εντόμων με την DEET είναι σίγουρο ότι θα κάνει το τέχνασμα. Ακριβώς θυμηθείτε ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ξανά εφαρμογή αφού μπείτε στο νερό.