Πώς να αποφύγετε τσιμπήματα αμμοβολής στη διάρκεια των διακοπών σας στην Καραϊβική

Το Sugar Bay Resort στο St. Thomas δεν θέλει να σας κουδουνίσουμε

Κανείς δεν θέλει να είναι bugged ενώ είναι σε διακοπές, είτε από beach hawkers ή από τα πραγματικά σφάλματα. Μεταξύ των μολυσμένων παρασίτων, τα κουνούπια παίρνουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής στην Καραϊβική, και σωστά έτσι: αυτοί που πετούν αιματοβατών μπορούν να εξαπλωθούν μερικές άσχημες ασθένειες, από τον πυρετό του δάγκειου έως την ελονοσία στον ιό zika.

Η πρόληψη τσιμπήματα κουνουπιών είναι ζωτικής σημασίας εάν θέλετε να έχετε μια υγιή και ευτυχισμένη διακοπές στην Καραϊβική. Όσον αφορά τον καθαρό ερεθισμό, τα τσιμπήματα άμμου ψαριών μπορεί να είναι ακόμη χειρότερα από τα τσιμπήματα των κουνουπιών.

Ευτυχώς, οι συμβουλές πρόληψης και για τα δύο είδη παρασίτων είναι αρκετά όμοια.

Στο Sugar Bay all-inclusive θέρετρο στο St. Thomas , είναι αρκετά προληπτικοί για να βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες παραμένουν χωρίς μπουμπούκια.

Σας δίνουν ένα φυλλάδιο όταν ελέγχετε το θέμα για τους ψύλλους άμμου, που είναι γνωστοί από πολλά ονόματα, όπως η μύγα άμμου, ο ψύλλος του beach, ο hop-a-long, punky, punkie ή το καταλληλότερο "no-see-um" είναι τόσο μικρό. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά δάγκωλα σκυλάκια bugs που συγκεντρώνονται στην κατηγορία των "ψύλλων άμμου". Μερικοί δάγκουν τα κώφωνα, ενώ άλλοι είναι μικροσκοπικά, άλματα καρκινοειδών.

Αυτό που είναι παγκοσμίως γνωστό είναι ενοχλητικό. Τα τσιμπήματα στους ανθρώπους βρίσκονται συνήθως σε συστάδες γύρω από τους αστραγάλους, τα χέρια και την πλάτη: η καθιστή ή η τοποθέτηση σε μια παραλία σας κάνει πρωταρχικό στόχο, επειδή αυτοί οι buggers δεν πετούν ούτε άλματα πάνω από λίγα πόδια από το έδαφος.

Κατά την τελευταία επίσκεψή μου στο Sugar Bay, είδα μερικές φορές τους ψύλλους της άμμου και τους έριχνα μακριά, προτού να μπούψουν.

Τα δαγκώματα είναι πιο πιθανό να συμβούν την αυγή ή το βράδυ, τη νύχτα στην παραλία ή σε άλλες αμμώδεις περιοχές κοντά σε νερό ή χορτώδεις περιοχές.

Παρά το μέγεθος του, το δάγκωμα από ένα από αυτά μπορεί να προκαλέσει ένα μεγάλο χτύπημα ή εξανθήματα που μπορεί να παραμείνει για μέρες. Τα υγρά ή οι κυψέλες που παράγονται από τα τσιμπήματα είναι φαγούρα και πρέπει να αποφευχθούν οι γρατζουνισμένες περιοχές που θα παρατείνουν τα συμπτώματα.

Όπως και με άλλα μικρά τσιμπήματα σφάλματος, αυτά τα τσιμπήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν με κρέμα καλαμίνης ή υδροκορτιζόνης εάν είναι απαραίτητο και μπορούν επίσης να ανακουφιστούν με τη χρήση πάγου ή αλόης βέρα. Τα αντιισταμινικά μπορούν να διευκολύνουν τον κνησμό και η ιβουπροφαίνη μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο. Προσπαθήστε να αποφύγετε το ξύσιμο - θα αποτρέψει λοιμώξεις.

Οι συμβουλές πρόληψης περιλαμβάνουν:

Δεν είναι κακές συμβουλές για να αποφύγετε την υποκλοπή στις διακοπές σας.

Το Sugar Bay Resort & Spa διαθέτει 297 δωμάτια στον Water Bay στο St.

Θωμάς. Παρά την προληπτική προσέγγισή τους για τους ψύλλους ψαριών, το θέρετρο δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο επιρρεπές στα μικρά buggers απ 'ό, τι οπουδήποτε αλλού: κανένας-βλέπε-ums μπορεί να βρεθεί κατά μήκος σχεδόν οποιασδήποτε ζεστού καιρού παραλία στη γη. Το θέρετρο είναι all-inclusive και είναι ένας δημοφιλής χώρος γάμου και τοποθεσία συνάντησης - έχει περισσότερα από 16.000 τετραγωνικά πόδια του χώρου συνάντησης και εκδηλώσεων.

Το Sugar Bay Resort & Spa
6500 Estate Smith Bay
Άγιος Θωμάς
Νησιά των ΗΠΑ
Τηλέφωνο : (888) 582-9104
Ιστοσελίδα : http://www.sugarbayresortandspa.com/