Ταξιδεύοντας στην Καραϊβική το Νοέμβριο

Είναι πιο ήσυχο, πιο δροσερό και φθηνότερο στην εποχή των ώμων

Παρόλο που η Καραϊβική έχει σχεδόν γίνει ένας τουριστικός προορισμός όλο το χρόνο, η περίοδος χειμερινών ταξιδιών δεν ξεκινάει μέχρι τον Δεκέμβριο. Στα τέλη Οκτωβρίου μέχρι τον Νοέμβριο είναι η εποχή των ώμων που ξεκινάει καθώς η εποχή των τυφώνων τελειώνει και συνεχίζεται μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. Αυτή η σύντομη, αλλά πιο ήσυχη περίοδος, είναι μια καλή στιγμή για να ταξιδέψετε στην Καραϊβική.

Νοέμβριος ο καιρός στην Καραϊβική

Αν και οι μέσες θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές της Καραϊβικής κυμαίνονται από 77 F έως 87 F κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, ο καιρός στις Βερμούδες είναι πιο δροσερός και κάπως μεταβλητός, δεδομένης της μεγαλύτερης βόρειας θέσης.

Οι μέσες ημερήσιες θερμοκρασίες στο Nassau κυμαίνονται από 70 F έως 81 F. Η εποχή των τυφώνων της Καραϊβικής τελειώνει επισήμως στις 30 Νοεμβρίου, αλλά οι καταιγίδες τείνουν να είναι λιγότερο πιθανό να χτυπήσουν αυτή τη στιγμή του έτους. Ο καιρός έχει ξεκαθαρίσει συνήθως μέχρι το Νοέμβριο, αλλά υπάρχει πάντα μια πιθανότητα κάποιων υπολειπόμενων βροχοπτώσεων.

Πλεονεκτήματα της επίσκεψης στην Καραϊβική το Νοέμβριο

Οι επισκέπτες του Νοέμβρη απολαμβάνουν τις τιμές των ώμων, τα παραθεριστικά θέρετρα και τις παραλίες, και γενικά τον καλό καιρό . Αυτό είναι επίσης συνήθως μια καλή στιγμή για τις αεροπορικές προσφορές. Η ενοικίαση μιας βίλας στην Καραϊβική έχει γίνει μια δημοφιλής επιλογή για τις οικογένειες να συγκεντρωθούν για τις γιορτές των Ευχαριστιών , και οι γραμμές κρουαζιέρας προσφέρουν επίσης ειδικές κρουαζιέρες Ευχαριστιών. Στα εδάφη των ΗΠΑ, όπως το Πουέρτο Ρίκο και τα αμερικανικά νησιά , είναι πιθανό να βρείτε γαλοπούλα στο μενού, τουλάχιστον σε κάποια από τα θέρετρα που εξυπηρετούν τους Αμερικανούς. Παρακολουθήστε τις προσφορές του Νοεμβρίου σε άλλες θέσεις της Καραϊβικής. πολλά θέρετρα προσφέρουν συγκεκριμένα πακέτα Ευχαριστιών που περιλαμβάνουν συχνά εορτασμούς συγκομιδής.

Τι να φοράτε και τι να συσκευάσετε

Όταν συσκευάζετε για την Καραϊβική το Νοέμβριο, θυμηθείτε να φέρετε ένα σακάκι ή φούτερ για τα δροσερά βράδια του Νοεμβρίου. Τα ελαφριά ρούχα και τα beachwear είναι ιδανικά για τη διάρκεια της ημέρας. Και με την εποχή των τυφώνων να μην τελειώσει επίσημα, είναι καλή ιδέα να συσκευάσετε ένα μπουφάν βροχής. Για να πηγαίνετε σε καλύτερα εστιατόρια και κλαμπ, φέρε νυφικά θέρετρο φθορά.

Μην ξεχάσετε αντηλιακό-Νοέμβριος στην Καραϊβική είναι ακόμα σαν το καλοκαίρι προς τα βόρεια.

Νοέμβριος Φεστιβάλ στην Καραϊβική

Έλεγχος τιμών και κριτικών της Καραϊβικής στο TripAdvisor