Πώς να Pack για το ταξίδι της Καραϊβικής σας

Ετοιμαστείτε για τις τροπικές σας διακοπές σε λιγότερο από μία ώρα

Η συσκευασία για διακοπές στην Καραϊβική είναι σαν τη συσκευασία για οποιονδήποτε άλλο τροπικό προορισμό: η προστασία από τον ήλιο και η θερμότητα είναι το κλειδί. Αλλά πρέπει επίσης να είστε προετοιμασμένοι για την απροσδόκητη - και να παίξετε και πάρτι!

Δυσκολία: Μέσος όρος

Χρόνος που απαιτείται: 40 λεπτά

Εδώ είναι πώς:

  1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα σε τάξη και έχετε ασφαλίσει σε ένα ασφαλές αλλά προσιτό μέρος. Αυτό περιλαμβάνει έγκυρο διαβατήριο , άδεια οδήγησης, αεροπορικά εισιτήρια ή / και κάρτες επιβίβασης. Μια τσέπη ή μια εξωτερική τσέπη της τσάντας μεταφοράς είναι ιδανική, αφού θα χρειαστείτε εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο και κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο. Επίσης, φροντίστε να συσκευάσετε αντίγραφα των συνταγών για τα φάρμακα, τα οποία θα πρέπει να μεταφέρονται στα αρχικά τους δοχεία. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε εάν το νησί στο οποίο ταξιδεύετε απαιτεί διαβατήριο (οι περισσότεροι κάνουν).
  1. Στη σακούλα μεταφοράς , συσκευάστε την τσάντα τουαλέτας σας και τουλάχιστον μία αλλαγή ρούχων, καθώς και ένα μαγιό . Στην Καραϊβική δεν είναι ασυνήθιστο οι αποσκευές σας να καθυστερούν είτε στο αεροδρόμιο είτε στη διαμετακόμιση στο ξενοδοχείο σας. Να είσαι σε θέση να γλιστρήσει σε ένα μαγιό και να περιμένεις δίπλα στην πισίνα για τις τσάντες σου κτυπούσε να τσιμπήσει στο λόμπι! Επίσης, φέρετε μερικούς μικρούς λογαριασμούς για συμβουλές και μετρητά για καμπίνες και άλλες υπηρεσίες.
  2. Επιλέξτε μια βαλίτσα πλήρους μεγέθους ή μια τσάντα αποσκευών με μαλακή όψη. Οι τροχοφόρες αποσκευές είναι οι καλύτερες, δεδομένου ότι ορισμένα αεροδρόμια της Καραϊβικής σας απαιτούν να κατεβείτε στην άσφαλτο, ενώ άλλα διαθέτουν μακρινούς περιπάτους από την πύλη προς τη μεταφορά εδάφους. Μεγαλύτερα θέρετρα, και αυτά που έχουν μεμονωμένες βίλες, μπορούν επίσης να εξαπλωθούν, πράγμα που σημαίνει αύξηση στο δωμάτιό σας εάν είστε πολύ ανυπόμονος (όπως εγώ) να περιμένω έναν αχθοφόρο.
  3. Τραβώντας τα ρούχα σας για να αποφευχθεί η συρρίκνωση και να εξοικονομήσετε χώρο, πακετάρετε τα ακόλουθα βασικά: κάλτσες και εσώρουχα (φέρτε μερικά επιπλέον για να αλλάξετε τις ζεστές μέρες), τουλάχιστον δύο ζεύγη βαμβακιού, χακί ή παντελόνι (αυτά είναι ελαφρά και ξηρά γρήγορα, αφήστε τα τζιν τζιν στο σπίτι σας), πολλά σορτς (μπορούν να διπλασιαστούν σαν μαγιό σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης) και μπλουζάκια. Για βραδινά ή υπερβολικά κλιματιζόμενα λόμπι και εστιατόρια του ξενοδοχείου, φέρτε ένα ελαφρύ πουλόβερ ή σακάκι.
  1. Για τις γυναίκες: Τα διαφορετικά νησιά έχουν διαφορετικά έθιμα και μυαλά: ελέγξτε πρώτα προτού να συσκευάσετε αυτό το απίστευτο μπικίνι ή τα σύντομα σορτς. Τα Capri pants είναι ένας δροσερός συμβιβασμός μεταξύ σορτς και παντελονιών. Φέρτε τουλάχιστον ένα όμορφο φόρεμα για το βράδυ. Αφήστε το ακριβό σπίτι κοσμημάτων, ή χρησιμοποιήστε το χρηματοκιβώτιο στο δωμάτιο, αν υπάρχει, όταν δεν φοράτε? δεν υπάρχει νόημα στους δελεαστικούς κλέφτες .
  1. Για τους άνδρες: Συσσωρεύστε μερικά κοντές μπλούζες γκολφ, κατά προτίμηση σε ανοιχτά χρώματα με απλά μοτίβα. Μπορείτε να τα φορέσετε οπουδήποτε νύχτα ή νύχτα, ακόμα και κάτω από ένα φανελάκι για ένα φανταχτερό δείπνο.
  2. Για την παραλία, συσκευάστε τουλάχιστον δύο μαγιό (τίποτα πιο ενοχλητικό από το να βάζετε σε ένα μαλακό μαγιό, το οποίο στεγνώνει αργά στις μουντζούρες), πολλά ζευγάρια γυαλιά ηλίου με υπεριώδη ακτινοβολία, αδιάβροχο αντηλιακό (ελάχιστο SPF 30) για να προστατεύσετε το κεφάλι, το πρόσωπο, το λαιμό και τα αυτιά από τον ήλιο) και ένα σαρόνγκ ή ένα περιτύλιγμα (για γυναίκες). Μου αρέσει επίσης να φέρω κάποια αλόη βέρα για να απαλύνει το αναπόφευκτο ηλιακό έγκαυμα που παίρνω παρά τις παραπάνω προφυλάξεις.
  3. Στην τσάντα σας για καλλυντικά, εκτός από τις συνηθισμένες οδοντόβουρτσες, ξυράφια, αποφρακτικά και θηλυκά αντικείμενα, μην ξεχνάτε να συσκευάζετε το balm για το χείλι (καυτός ήλιος ισούται με τα χείλη), σπρέι σπρέι (ιδιαίτερα χρήσιμος για πεζοπορίες ή άλλες δραστηριότητες στην ενδοχώρα) ή Desitin (τίποτα πιο ενοχλητικό από το να χαϊδεύει στην παραλία).
  4. Σε ένα εξωτερικό χώρο αποσκευών ή στο εσωτερικό του υπαίθριου παπουτσιού, παπούτσια παπουτσιών τένις, σαγιονάρες ή σανδάλια, παπούτσια / tevas για νερό (κάποτε έπρεπε να τους νοικιάσω στη Τζαμάικα - ακαθάριστο!) Και τουλάχιστον ένα ζευγάρι παπούτσια για νύχτες.
  5. Τα τουριστικά φυλλάδια είναι πάντα ηλιόλουστα, αλλά βροχή στην Καραϊβική , λίγο σχεδόν κάθε μέρα σε ορισμένες περιοχές. Συσκευάστε μια συμπαγή ομπρέλα ή ένα ελαφρύ, αδιάβροχο σακάκι με κουκούλα ή προετοιμαστείτε για να είστε υγιής μερικές φορές.
  1. Συσκευάστε μια φωτογραφική μηχανή στη μεταφορά ή στις αποσκευές σας. αν το τελευταίο, χρησιμοποιήστε μια προστατευτική θήκη ή χρησιμοποιήστε τα ρούχα σας για να μαζέψετε την κάμερα για ταξίδια . Φέρτε άφθονο φιλμ ή / και ψηφιακά μέσα από το σπίτι. αυτά μπορεί να είναι ακριβά στα νησιά. Συσκευάστε τη μεμβράνη σας στη μεταφορά για να αποφύγετε ζημιές από μηχανές ακτίνων Χ βαρέως τύπου που χρησιμοποιούνται για την επιθεώρηση των ελεγμένων σακουλών.
  2. Εάν σκοπεύετε να κάνετε αναπνευστήρα , φέρτε το δικό σας: αυτό είναι ένα άλλο στοιχείο που δεν θέλετε να νοικιάσετε. Από την άλλη πλευρά, ίσως είναι πιο εύκολο να νοικιάσετε (ή να δανειστείτε) γκολφ ή ρακέτες του τένις παρά να συσκευάσετε το δικό σας.
  3. Φροντίστε να αφήσετε λίγο χώρο για τα αναμνηστικά και τα δώρα για τα παιδιά και τη θεία Mabel. Καλύτερα να υποπληθυστεί μια μεγαλύτερη βαλίτσα από το να χρειαστεί να σηκώσετε μια δυσκίνητη τσάντα για ψώνια πίσω από το αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια της διαδρομής στο σπίτι.
  4. Φορέστε στο αεροδρόμιο μερικά από τα πιο ογκώδη αντικείμενα, όπως σακάκια και παπούτσια φόρεμα. Αλλά φροντίστε να συσκευάσετε, να μην φορέσετε, μεταλλικά αντικείμενα όπως ζώνες, ρολόγια και παπούτσια με μεταλλικά ένθετα ή περιβλήματα για να αποφύγετε καθυστερήσεις στα σημεία ελέγχου ασφαλείας.
  1. Τραβήξτε τις τσάντες σας - είστε έτοιμοι να πάτε στην Καραϊβική!

Συμβουλές:

  1. Φέρτε ένα μικρό σακίδιο ή σακούλα πανί για να ρίξει τα πράγματα σας όταν πηγαίνετε στην παραλία ή μακριά σε μια εκδρομή. Οι τσάντες έλξης είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή επιλογή.
  2. Αφήστε το σπίτι που προσφέρει το ξενοδοχείο: αυτό σχεδόν πάντα σημαίνει σαπούνι, σαμπουάν και στεγνωτήρες μαλλιών, και συνήθως πετσέτες για δωμάτιο και πισίνα / παραλία.
  3. Εντός λογής λογής συσκευασίας . Όσο λιγότερο πακετάρετε, τόσο λιγότερο πρέπει να μεταφέρετε. Τα περισσότερα ρούχα που είναι κατάλληλα για την Καραϊβική είναι ελαφριά και μπορούν να φορεθούν περισσότερες από μία φορές σε ένα ταξίδι.
  4. Μην συσκευάζετε ρούχα καμουφλάζ: χώρες της Καραϊβικής όπως το Τρινιντάντ και Τομπάγκο , τα Μπαρμπάντος και η Δομίνικα , απαγορεύουν στους πολίτες να φορούν καμουφλάζ.

Ο, τι χρειάζεσαι:

Τώρα πάρτε τη συσκευασία και πηγαίνετε!