Πώς να κρατήσετε ένα τραπέζι στο Oktoberfest

Οι σκηνές μπύρας στο Oktoberfest γεμίζουν γρήγορα και είναι καλή ιδέα να κρατήσετε ένα τραπέζι αν θέλετε μια θέση, μια μπύρα και μια μεγάλη εμπειρία του Oktoberfest. Εδώ είναι πότε και πώς να κρατήσετε ένα τραπέζι σε μια σκηνή μπύρας Oktoberfest, βήμα-βήμα.

Δυσκολία: Μεσαίο (Χρειάζεται λίγο προγραμματισμό)

Χρόνος που απαιτείται: Μια ώρα για να πραγματοποιηθεί κράτηση. Για την καλύτερη σας ευκαιρία, προσπαθήστε να κάνετε κρατήσεις κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου με επιβεβαιώσεις που αποστέλλονται γύρω στο Μάρτιο.

Εδώ είναι πώς:

  1. Επιλέξτε τη σκηνή μπύρας Oktoberfest που θα θέλατε να επισκεφθείτε. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και διαδικασίες. Σημειώστε επίσης ότι μερικοί παρέχουν ειδικές εκδηλώσεις όπως " Gay Sunday ". Ακολουθεί μια επισκόπηση ορισμένων από τις καλύτερες τέντες μπύρας Oktoberfest , συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών επικοινωνίας.
  2. Για να κάνετε κρατήσεις, επικοινωνήστε άμεσα με τη σκηνή σας. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της σκηνής μπύρας και μάθετε πόσο νωρίς δέχονται κρατήσεις (ορισμένες σκηνές μπύρας δέχονται κρατήσεις ήδη από το Νοέμβριο ή το Δεκέμβριο του επόμενου έτους!).
  3. Ελέγξτε τις λεπτομέρειες της διαδικασίας κρατήσεων στην ιστοσελίδα της σκηνής. Οι σκηνές μπύρας απαιτούν τουλάχιστον 10 άτομα για ένα τραπέζι και μπορούν να γίνουν μόνο σε πολλαπλάσια των 10. Η κράτηση θα είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να αγοράσετε εκ των προτέρων κουπόνια φαγητού και ποτού (συνήθως για κοτόπουλο και δύο μάζες μπύρας ). Αυτά τα προπληρωμένα κουπόνια είναι συνήθως μεταξύ 30 και 80 ευρώ ανά άτομο ανάλογα με τη σκηνή μπύρας, τι περιλαμβάνεται και την ώρα της ημέρας. Έχετε λιγότερους από 10 ανθρώπους, θα πρέπει να πληρώσετε για ολόκληρο το τραπέζι, αλλά θα πάρετε τα χρήματα πίσω σε κουπόνια τροφίμων και ποτών. Και πάλι, ο ιστότοπος της σκηνής σας Oktoberfest θα έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.
  1. Κάντε την κράτηση σας όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ο ιστότοπος της σκηνής μπύρας σας θα σας πει πώς να κάνετε κράτηση - είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, φαξ (ναι - ακόμα) ή επιστολής. Πρέπει να συμπεριλάβετε πόσα άτομα θα παρακολουθήσουν και την ημέρα και ώρα της επίσκεψής σας.
  2. Περιμένετε. Η σκηνή μπύρας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την κράτησή σας και αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγες μέρες έως μερικούς μήνες μέχρι να ακούσετε από αυτούς. Οι περισσότερες απαντήσεις φθάνουν μέχρι τον Μάρτιο. Η σκηνή μπύρας είτε θα επιβεβαιώσει είτε θα απορρίψει την κράτησή σας. Αν πέσουν, μερικές σκηνές θα σας προσφέρουν μια εναλλακτική ώρα ή ημέρα ή θα σας βάλουν σε λίστα αναμονής.
  1. Η σκηνή μπύρας είτε θα σας στείλει τα προπληρωμένα φαγητά και τα κουπόνια ή θα σας ενημερώσει πότε και πού να τα παραλάβετε.
  2. Στο Oktoberfest, βεβαιωθείτε ότι είστε εγκαίρως, διαφορετικά η τέντα μπύρας μπορεί να αφήσει την κράτηση σας να πάει.
  3. Χαλαρώστε και απολαύστε το Oktoberfest! Μην κάνετε τίποτα που δεν θα έκανα (πάλι).

Συμβουλές για την παραλαβή ενός πίνακα στο Oktoberfest