Επισκεφθείτε τη Bavaria Filmstadt και την ιστορία NeverEnding

Ο μαγικός κόσμος της NeverEnding Story είναι στην πραγματικότητα στη Βαυαρία.

Θυμηθείτε τον μαγικό κόσμο της NeverEnding Story ; Αποτελούσε μια βόλτα σε ένα ιπτάμενο δράκο, τη μεταμορφωτική φύση των βιβλίων και των ονομάτων όπως ο Bastian Balthazar Bux.

Φαίνεται πραγματικά ότι η ταινία που τραβήχτηκε ήταν μαγευτική - αν και εκπληκτική - μια θέση. Η ταινία του 1984 είναι μια δυτικογερμανική παραγωγή, γνωστή ως auf Deutsch ως Die unendliche Geschichte . Καταλήφθηκε βαθιά μέσα στο δάσος Grünwald (περίπου 12 χλμ νοτιοδυτικά του Μονάχου) στη νότια εκδοχή του Studio Babelsberg του Βερολίνου, Bavaria Filmstadt.

Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά στούντιο παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών της Ευρώπης. Μάθετε περισσότερα για τη λήψη της ταινίας καθώς και για το επιβλητικό στούντιο που το έφερε στη ζωή.

Η ιστορία της Never Ending Story στη Γερμανία

Την εποχή της απελευθέρωσής του, η NeverEnding Story ήταν η πιο ακριβή ταινία που παράγεται εκτός των ΗΠΑ ή της ΕΣΣΔ. Ήταν μια φιλόδοξη επιχείρηση και κρατούσε την υψηλότερη προϋπολογισμό της Γερμανίας την εποχή εκείνη, εκτιμώντας 60 εκατομμύρια γερμανικά μάρκα (περίπου 27 εκατομμύρια δολάρια την εποχή εκείνη).

Η ταινία δημιουργήθηκε από γερμανικό πλήρωμα, συμπεριλαμβανομένου του σκηνοθέτη και συν-συγγραφέα του, Wolfgang Petersen. Αυτή ήταν η πρώτη του ταινία αγγλικής γλώσσας και πρωταγωνίστησε κυρίως νεαροί Αμερικανοί ηθοποιοί όπως ο αστερισμός Barret Oliver.

Το στοίχημα έχει αποπληρωθεί. Η ιστορία NeverEnding έκανε εξαιρετικά καλά στο box office, κερδίζοντας πάνω από $ 100 εκατομμύρια παγκοσμίως. Ένα ρεκόρ πέντε εκατομμυρίων παρακολουθούσε τη φανταστική ταινία στη Γερμανία, λαμβάνοντας 20 εκατομμύρια δολάρια εγχώρια.

Η ταινία δημιούργησε δύο συνέπειες και η επιτυχία της απέδειξε ότι η Γερμανία θα μπορούσε να κάνει και πάλι μια διεθνή επικεφαλίδα.

Σύντομη ιστορία Bavaria Film Studios

Η Βαυαρία Filmstadt (Bavaria Film) ιδρύθηκε το 1919 από τον παραγωγό ταινιών του Μονάχου Peter Ostermayr. Η εταιρεία ήταν άμεσος ανταγωνιστής της Universum Film AG του Βερολίνου (UFA).

Μέχρι το 1930 ένας επενδυτής, Wilhelm Kraus, διέσχισε την εταιρεία και την ονόμασε με το σημερινό της όνομα Bavaria Film AG. Ήταν εθνικοποιημένη το 1938, αλλά ιδιωτικοποιήθηκε και πάλι το 1956.

Εκτός από την ιστορία NeverEnding , έχει χρησιμοποιηθεί για:

Πληροφορίες επισκεπτών για τα Bavaria Film Studios

Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν τους κόσμους που παρακολούθησαν στη μεγάλη οθόνη εδώ στο στούντιο. Περιλαμβάνονται σύνολα και μαξιλάρια από πολλές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές που έχουν γυριστεί εδώ.

Πάρτε μια ξενάγηση 90 λεπτών μέσα από τα φανταστικά εδάφη της NeverEnding Story και επωφεληθείτε από ένα παιδικό όνειρο χαϊδεύοντας την μαλακή γούνα του Falkor και ανεβαίνοντας για μια βόλτα (ή τουλάχιστον μια φωτογραφία). Από την άλλη άκρη, εξερευνήστε τη σκοτεινή ιστορία του Β Παγκοσμίου Πολέμου του Das Boot με ένα εξωτερικό σκαλοπάτι του υποβρυχίου καθώς και μερικά εσωτερικά σύνολα.

Πιάστε κάποια ζωντανή δράση με μια επίδειξη καταιγισμού και ξεκουραστείτε σε μερικές από τις χαρακτηρισμένες βόλτες. Ένας σύγχρονος κινηματογράφος 4D Motion Motion Simulation περιλαμβάνεται στην περιοδεία και σας επιτρέπει να κάνετε κυριολεκτικά βήμα στον κόσμο της ταινίας.