Νόμοι της Φλόριντα Όπλων

Άδεια όπλου, κατοχή πυροβόλων όπλων, κρυμμένη μεταφορά και στάση της γης σας

Γνωρίζετε τους νόμους περί πυροβόλων όπλων στη Φλόριντα και πώς επηρεάζουν τους κατοίκους του Μαϊάμι και άλλων πόλεων της Νότιας Φλόριντα;

Οι ανοικτοί νόμοι της Φλώριδας

Η πολιτεία της Φλόριντα δεν επιτρέπει την ανοικτή μεταφορά πυροβόλων όπλων εντός της δικαιοδοσίας της. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε που φέρει ανοιχτά ένα όπλο δημόσια εκτελεί παράνομη πράξη, ανεξάρτητα αν έχει άδεια ή όχι. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα.

Τα άτομα επιτρέπεται να φέρουν ανοιχτά τα πυροβόλα όπλα όταν βρίσκονται μέσα στα σπίτια τους ή στους χώρους των επιχειρήσεων. Όσοι ασχολούνται με την κατασκήνωση, την αλιεία, το κυνήγι ή την άσκηση σκοποβολής απαλλάσσονται επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και κατά τη μετάβαση από και προς τη δραστηριότητα. Όσοι κατασκευάζουν ή επισκευάζουν πυροβόλα όπλα απαλλάσσονται επίσης από το ανοιχτό δίκαιο μεταφοράς, καθώς και στρατιωτικούς ή αξιωματικούς επιβολής του νόμου ενώ εργάζονται.

Φιλοξενούμενοι νόμοι της Φλώριδας

Για να φέρει νομίμως ένα όπλο στο κράτος της Φλώριδας στο κοινό, το πιστόλι πρέπει να αποκρύπτεται. Εκείνοι που θα ήθελαν να φέρουν πρέπει πρώτα να συμπληρώσουν αίτηση για άδεια με το Υπουργείο Γεωργίας του κράτους. Μόλις ολοκληρωθεί, η άδεια ισχύει εντός της δικαιοδοσίας του κράτους και τιμάται για πέντε χρόνια. Μετά την περίοδο αυτή, πρέπει να συμπληρωθεί μια άλλη άδεια προκειμένου να συνεχίσει τη μεταφορά νόμιμα. Για να αποκτήσετε άδεια, ένα άτομο πρέπει να πληροί τα ακόλουθα κριτήρια:

Άδειες, κατοχή και εξαιρέσεις

Η πολιτεία της Φλόριντα δεν απαιτεί άδεια για αγορά ή κατοχή όπλου. Η μόνη άδεια που απαιτείται από το κράτος είναι αυτή που αφορά τη συγκαλυμμένη μεταφορά. Τα άτομα μπορούν να αγοράσουν όπλα, όπλα και κυνηγετικά όπλα χωρίς άδεια ή εγγραφή, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο χαλαρά κράτη της χώρας όσον αφορά τη νομοθεσία περί πυροβόλων όπλων. Υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις σε αυτούς τους νόμους, οι οποίες περιλαμβάνουν:

Σταθείτε στο νόμο σας

Η πολιτεία της Φλόριντα χρησιμοποιεί ένα νόμο "Stand your Ground", που σημαίνει ότι όσοι έχουν επιτεθεί δεν έχουν νόμιμο καθήκον να υποχωρήσουν από τον επιτιθέμενο. Εάν πιστεύετε ότι κινδυνεύετε από σοβαρή σωματική βλάβη ή θάνατο, μπορείτε νομικά να αντιδράσετε με θανατηφόρο βία. Ο κρατικός νόμος για το έδαφος σας τέθηκε σε εθνικό προσκήνιο το 2012 και η νομιμότητά του ενδέχεται να αμφισβητηθεί στο εγγύς μέλλον.

Η εφαρμογή του νόμου ήταν αραιή καθ 'όλη τη διάρκεια της ύπαρξής του, επικαλούμενη μόνο μια χούφτα φορές.