Πόλη της Γιορτής, Φλόριντα

Osceola County

Αρχικά αναπτύχθηκε από την εταιρεία Walt Disney , το Celebration, FL είναι μια κύρια προγραμματισμένη κοινότητα κοντά στον Walt Disney World. Ο σχεδιασμός αυτής της βραβευμένης κοινότητας περιλαμβάνει ένα κέντρο, ένα κέντρο υγείας, ένα σχολείο, ένα ταχυδρομείο, ένα δημαρχείο, ένα γήπεδο γκολφ και ένα μείγμα αρχοντικών, διαμερισμάτων και κτηματομεσιτικών κατοικιών που συγχωνεύονται στις ίδιες γειτονιές. Σχεδιασμένο ως τύπος πόλης πριν από την δεκαετία του 40, κυριαρχεί η κλασική αρχιτεκτονική με τα γκαράζ που βρίσκονται πίσω από τα σπίτια και τα πάντα σε κοντινή απόσταση.

Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι ντόπιοι μπορούν να δουν το περπάτημα, το ποδήλατο ή τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων γειτονιάς τους για να πάρει γύρω από την πόλη.

Τοποθεσία και Πληθυσμός

Ο εορτασμός, μια πόλη χωρίς νομικά πρόσωπα στην κομητεία Osceola , βρίσκεται στη νότια πλευρά της διαδρομής 192, πέντε μίλια νότια του Walt Disney World στη διασταύρωση του I-4 και της εθνικής οδού 192 East. Ταξιδεύοντας ανατολικά στο I-4, το κέντρο του Ορλάντο είναι προσβάσιμο σε περίπου 30 λεπτά και το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο απέχει περίπου 20 λεπτά με τον αυτοκινητόδρομο 417. Από το 2000 έως το 2004, ο πληθυσμός είχε αυξηθεί ταχέως από 2.736 σε 9.500 κατοίκους. Προβλέπεται ότι η απογραφή του 2010 θα παρουσιάσει παρόμοιο μοτίβο ανάπτυξης.

Κέντρο

Το Celebration Town Center, μια εμπορική περιοχή στη λίμνη, φιλοξενεί πολλά μοναδικά καταστήματα, εστιατόρια και το τεσσάρων διαμαντιών boutique AAA Celebration Hotel. Μια βόλτα στην οδό Market Street, στην καρδιά του κέντρου της πόλης Celebration, προσφέρει μια ποικιλία από δυνατότητες αγορών - όλα από δώρα και συλλεκτικά αντικείμενα μέχρι ενδύματα ενηλίκων και παιδιών ... υπάρχει ακόμη και ένα γκουρμέ αρτοποιείο.

Δείπνο

Μετά από να ψωνίσετε ή να τραβήξετε μια ταινία στο AMC Celebration 2, η φιλική προς την οικογένεια Tavern Town Celebration προσφέρει ένα πλούσιο μενού που περιλαμβάνει σνακ και σπεσιαλιτέ της Νέας Αγγλίας με θαλασσινά. Το βραβευμένο εστιατόριο Columbia, το οποίο ιδρύθηκε στην Τάμπα το 1905, συνεχίζει τη μακρά παράδοση του να προσφέρει εξαιρετική κουζίνα ισπανικής / κουβανικής κουζίνας σε ένα παλιό περιβάλλον.

Το Cafe D'Antonio , με θέα στη λίμνη και επιλογή εσωτερικών χώρων ή καθισμάτων "al fresco", διαθέτει ένα μενού με αντικείμενα αντιπροσωπευτικά πολλών από τις ποικίλες περιοχές της Ιταλίας.

Γκολφ

Για τον λάτρη του γκολφ, το Celebration Golf Club διαθέτει ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο από τον Robert Trent Jones, το οποίο είναι τόσο προκλητικό για τον επαγγελματία όσο και ευχάριστο για τον ερασιτέχνη. Οι ανέσεις του γήινου χώρου περιλαμβάνουν μια πράσινη πρακτική, μια σειρά οδήγησης και μια τρύπα για πρακτική άσκηση. Υπάρχει επίσης ένα τριαντάφυλλο Junior Course κατάλληλα για 5-9 χρονών.

Κάτι διαφορετικό

Αν ψάχνετε να περάσετε λίγο χρόνο στα αξιοθέατα γύρω από το Celebration, ο οικογενειακός σταθμός διασκέδασης στο 671 Front Street προσφέρει ενοικιάσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ενοικιάσεις ποδηλάτων και κουταβιών και απομακρυσμένα πλωτά σκάφη ελέγχου.

Αφού απολαύσετε ένα δείπνο σε ένα από τα ωραιότερα εστιατόρια του Celebration, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ρομαντικό από μια βόλτα με άμαξα που παρέχεται από το Misty Blue Acres Carriage που βρίσκεται στην Front Street. Οι βόλτες προσφέρονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το βράδυ από τις 18:00 έως τις 22:00.

Ειδικά γεγονότα

Το Κέντρο Εορτασμών, ως χώρος συγκέντρωσης της κοινότητας, φιλοξενεί πολλές ειδικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

Φεστιβάλ Τέχνης

Κάθε ερασιτέχνες καλλιτέχνες της άνοιξης συρρέουν στο Φεστιβάλ Ανοιξιάτικης Τέχνης Εορτασμού, μια κριτική έκθεση για βραβεία μετρητών.

Οι συλλέκτες τέχνης μπορούν να αγοράσουν έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, αγγειοπλαστικής και πολλά άλλα είδη καλλιτεχνικών δημιουργιών.

Μεγάλο Φεστιβάλ American Pie

Το Κέντρο της Πόλης φιλοξενεί επίσης το Φεστιβάλ Μεγάλης Αμερικάνικης Pie με τη χορηγία του Αμερικανικού Συμβουλίου Πίτας. Εκτός από τον πολυαναμενόμενο διαγωνισμό κατανάλωσης πίτας, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον μπουφέ πίτσας που δεν έχει τελειώσει και περιλαμβάνει βραβευμένες πίτες, παγωτά και γαρνιτούρες.

Oktoberfest

Το φθινόπωρο φέρνει το Oktoberfest στην γιορτή όπου τα φθινοπωρινά φύλλα πέφτουν κάθε βράδυ στο κέντρο της πόλης. Το φεστιβάλ παρέχει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε σε μια καραβίδα, να χρωματίστε μια κολοκύθα, να χορέψετε με ζωντανή μουσική, να κάνετε μια βόλτα στη λίμνη ή απλά να καθίσετε και να παρακολουθήσετε τους ανθρώπους.

"Τώρα Χιονίζοντας" Χριστουγεννιάτικο Γεγονός

Ελάτε Δεκέμβριος ήρθε η ώρα για την εκδήλωση "Now Snowing" στο εορταστικά διακοσμημένο κέντρο της πόλης. Με ζωντανή ψυχαγωγία, carolers, βόλτες με άμαξα και ωριαία "χιονόπτωση" κάθε βράδυ, η πόλη μετατρέπεται σε Winter Wonderland.