Μηνιαίο οδηγό για τον καιρό της Μελβούρνης

Μέση μηνιαία θερμοκρασία και βροχόπτωση στη Μελβούρνη, Φλώριδα

Η Μελβούρνη, η Φλόριντα, πήρε το όνομά της από τον πρώτο μεταγλωττιστή της, Cornthwaite John Hector, ο οποίος πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Η Μελβούρνη αυτή την πλευρά του κόσμου βρίσκεται στην κεντρική ανατολική ακτή της Φλόριντα όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 81 ° και ένα μέσο χαμηλό 63 °.

Συσκευασία για διακοπές ή απόδραση στη Μελβούρνη είναι εύκολη. Απλά συμπεριλάβετε ένα μαγιό, σορτς και σανδάλια για την άνοιξη μέσα από επισκέψεις πτώσης.

Θα θελήσετε να προσθέσετε μακρύ παντελόνι και ένα ελαφρύ σακάκι για τους χειμερινούς μήνες.

Η υψηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία στη Μελβούρνη ήταν 102 ° το 1980 και η χαμηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία ήταν πολύ 17 ° το 1977. Κατά μέσο όρο, ο θερμότερος μήνας της Μελβούρνης είναι ο Ιούλιος και ο Ιανουάριος είναι ο μέσος όρος του μέσου όρου. Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει το Σεπτέμβριο.

Η εποχή του τυφώνα του Ατλαντικού τρέχει από τις 1 Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για ταξίδια κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων, αν σχεδιάζετε διακοπές κατά τους μήνες αυτούς.

Χρειάζεστε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες; Ελέγξτε τις μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες, τις βροχοπτώσεις και τις θερμοκρασίες του Ατλαντικού Ωκεανού για τη Μελβούρνη:

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Επισκεφθείτε το weather.com για τρέχουσες καιρικές συνθήκες, πρόβλεψη για 5- ή 10 ημέρες και πολλά άλλα.

Αν σχεδιάζετε διακοπές ή αποδράσεις από τη Φλώριδα , μάθετε περισσότερα για τους καιρούς, τα γεγονότα και τα επίπεδα πλήθους από τους οδηγούς μας κάθε μήνα .