Όλα για Ενυδρεία Φλόριντα

Ψάχνετε για μια υπέροχη ημερήσια εκδρομή; Πώς να επισκεφθείτε ένα ενυδρείο; Είναι εκπαιδευτικές, διασκεδαστικές και προσφέρουν τουλάχιστον κάποια κλιματιστική ανακούφιση από αυτές τις πραγματικά ζεστές μέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού της Φλόριντα.

Πώς τα ενυδρεία έχουν εξελιχθεί

Το πρώτο δημόσιο ενυδρείο άνοιξε στο ζωολογικό κήπο του Λονδίνου το 1853 και ο τεράστιος τσίρκος, PT Barnum, ακολούθησε γρήγορα τρία χρόνια αργότερα με το πρώτο αμερικανικό ενυδρείο, στο πλαίσιο του αμερικανικού μουσείου του Barnum στην Νέα Υόρκη.

Αυτά ήταν στην πραγματικότητα μικρά εκθέματα σύμφωνα με τα σημερινά πρότυπα, αλλά ξεκίνησαν έτσι την προσπάθειά μας να δούμε τι βρίσκεται κάτω από τον ωκεανό.

Σε μεγαλύτερη κλίμακα στη Φλώριδα, ήταν το 1947 όταν ο Newton Perry άνοιξε το Weeki Wachee Springs. Το υποβρύχιο θέατρο, με μόλις 18 καθίσματα, διαφήμισε ζωντανές γοργόνες και το θέαμα έκθαμβισε πλήθη, αλλά και πρόσφερε μια ματιά σε έναν κόσμο που λίγοι είχαν δει ποτέ.

Γύρω από τον ίδιο χρόνο, ο Jacques Cousteau συνέχισε την ανάπτυξη του aqua-lung που τον επέτρεψε να εξερευνήσει κάτω από το νερό και το 1953 δημοσίευσε το πιο επιτυχημένο βιβλίο του The Silent World: A Story of Undersea Discovery and Adventure . βέβαια, κατέληξε να είναι ένα οικιακό όνομα όταν ήρθε σε υποβρύχιες περιπέτειες.

Με τα χρόνια, μέσω καινοτόμων ανθρώπων όπως ο Perry και ο Cousteau, μάθαμε ολοένα και περισσότερο για τους ωκεανούς μας και δημιουργήσαμε μια ερωτική σχέση με τον μαγικό υποβρύχιο κόσμο γεμάτο με μια σειρά εκπληκτικών πλασμάτων.

Οι καινοτομίες εμφάνισης του ενυδρείου συνέχισαν να εξελίσσονται με μεγαλύτερες δεξαμενές και μοναδικές πλατφόρμες προβολής. Σήμερα δεν επιτρέπουν μόνο στους επισκέπτες συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά και πρακτικές εμπειρίες πισίνας αφής.

Clearwater θαλάσσιο ενυδρείο

Το σπίτι των ταινιών Aqua αστέρες Χειμώνας και Ελπίδα των ταινιών Dolphin Tale , το θαλάσσιο ενυδρείο Clearwater Maritime είναι απαραίτητο αν έχετε έναν ανεμιστήρα της ταινίας στην οικογένειά σας.

Μια μεγάλη οικογενειακή φιλική εκπαιδευτική και ψυχαγωγική έλξη.

Ένα μεγάλο μέρος της εγκατάστασης ενυδρείου είναι σε εξωτερικούς χώρους και υπόκειται σε ακύρωση των καιρικών συνθηκών. Σχεδιάστε την επίσκεψή σας ανάλογα. Ενώ η είσοδος είναι πολύ λογική, προγραμματίζετε να πληρώσετε επιπλέον για την ευκαιρία να τροφοδοτήσετε και να τραβήξετε φωτογραφίες με τα θαλάσσια αστέρια των ταινιών.

Miami Seaquarium

Παρόλο που δεν είναι τόσο μεγάλο όσο ένα συγκεκριμένο θαλάσσιο πάρκο της Κεντρικής Φλώριδας, το Miami Seaquarium διαθέτει επίσης εκπαιδευμένα δελφίνια και φοντοφόρες φάλαινες. Εκθέματα που παρουσιάζουν θαλάσσιες χελώνες, σφραγίδες, θαλάσσια λιοντάρια και το Florida manatee προσφέρουν μια διασκεδαστική μέρα εξερεύνησης.

Συμβουλή: Εάν πρόκειται να επισκεφθείτε την περιοχή του Μαϊάμι, αγοράστε ένα Miami Go Card για να εξοικονομήσετε εισιτήρια σε πολλά αξιοθέατα της περιοχής.

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΗ Ορλάντο

Βρίσκεται κατά μήκος της πόλης της Διεθνούς Drive είναι το νεότερο ενυδρείο της Φλόριντα, SEA LIFE Orlando. Βάλτε μέσα στην υποβρύχια σήραγγα 360 μοιρών για μια καταπληκτική θέα των καρχαριών και των χελωνών, καθώς και να γίνετε κοντά και προσωπικά με τα πλάσματα του σκληρού κελύφους της ακτής της περιοχής κολύμβησης Rock Pool.

SeaWorld Ορλάντο

Το SeaWorld Orlando δεν είναι ακριβώς ένα ενυδρείο, αλλά το θαλάσσιο θεματικό πάρκο έχει εσωτερικά εκθέματα που προσφέρουν μοναδικές απόψεις για πιγκουίνους, καρχαρίες και χελώνες - Ανταρκτική: Αυτοκρατορία του Πιγκουίνο, Συνάντηση καρχαρίας, Άγρια Αρκτική και Χελώνα.

Υπάρχει επίσης ένα ενυδρείο Manta και υποβρύχια θέα Shamu και δελφίνια.

Συμβουλή: Η είσοδος στο SeaWorld Orlando απαιτείται για να επισκεφθείτε κάποιο από αυτά τα εκθέματα.

Το Ενυδρείο της Φλόριντα στην Τάμπα

Το Ενυδρείο της Φλόριντα είναι πάνω από 150.000 τετραγωνικά πόδια κλιματιζόμενης εκπαιδευτικής διασκέδασης με μεγάλες και μικρές δεξαμενές, συμπεριλαμβανομένης της Γκαλερί Coral Reef, η οποία παρουσιάζει ένα από τα πιο όμορφα και ποικίλα οικοσυστήματα στον κόσμο, που συνήθως προορίζονται για έμπειρους δύτες. Υπάρχει επίσης μια υπαίθρια ζώνη υγρών παικτών δύο παιδιών για παιδιά - Explore A Shore.

Συμβουλή: Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παραμείνετε δροσεροί εν αναμονή του χρόνου επιβίβασής σας από το λιμάνι της Τάμπα .

Το μέλλον του Epcot στον κόσμο της Disney

Το μεγαλύτερο ενυδρείο αλμυρού νερού της Φλόριντα, με 5.7 εκατομμύρια γαλόνια, βρίσκεται στο Disney World. Το αξιοθέατο αρχικά θεωρήθηκε ως βάση υποβρύχιας εξερεύνησης, αλλά επαναδιατυπώθηκε και μετονομάστηκε ως The Seas με τον Nemo και τους φίλους.

Εκτός από την πορεία Νέο και Φίλοι, φιλοξενεί επίσης το τεχνικά προηγμένο και δημοφιλές, Turtle Talk with Crush .

Η είσοδος Epcot απαιτείται για να επισκεφθείτε τη Θάλασσα με το Nemo και τους Φίλους. Αυτό είναι ένα αξιοθέατο Fastpass + . Κρατήστε μια μέρα και ώρα για την επίσκεψή σας έως και 30 ημέρες νωρίτερα.

Η διαμάχη

Τα θαλάσσια πάρκα και τα ενυδρεία έχουν υποστεί πυρκαγιά από ομάδες δικαιωμάτων των ζώων που υποστηρίζουν την απάνθρωπη μεταχείριση των ζώων που παίζουν σε παραστάσεις. Έχουν επίσης θέσει υπό αμφισβήτηση το πώς τα δείγματα για τα εκθέματα αποκτώνται και εμφανίζονται.

Ενώ αυτό θα είναι πάντα μια ανησυχία, το καλό που κάνουν δεν μπορεί να αγνοηθεί. Τα προγράμματα διάσωσης και αποκατάστασης τους σώζουν μεγάλο αριθμό ζώων κάθε χρόνο. Η κατώτατη γραμμή είναι αυτά τα αξιοθέατα όλα φροντίδα για την ευημερία των ζώων και να βοηθήσει να εκπαιδεύσει το κοινό.