Κάρτες Miami και Orlando Go

Εξοικονομήστε χρήματα και διασκεδάστε στις επόμενες διακοπές σας στο Μαϊάμι ή το Ορλάντο!

Καθώς οι τιμές αυξάνονται σχεδόν σε όλα όσα σχετίζονται με διακοπές-αεροπορικά εισιτήρια, καύσιμα, διαμονή και άλλα - όλοι μας αναζητούμε τρόπους για να εξοικονομήσουμε χρήματα με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε. Η κάρτα Go μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα στις διακοπές σας στο Μαϊάμι ή το Ορλάντο.

Τι είναι κάρτα Go; Πρόκειται για ένα πύλη πολλαπλών προορισμών για δωρεάν είσοδο σε συμμετέχοντα αξιοθέατα. Η Go Card επιτρέπει σε εσάς και την οικογένειά σας να δημιουργήσουν τη δική σας διαδρομή και την εμπειρία των διακοπών σας, με βάση αυτό που σας αρέσει.

Πληρώστε απλά μια τιμή και απολαύστε όσα αξιοθέατα θέλετε ... δωρεάν όταν παρουσιάζετε την κάρτα Go.

¶ ¶Έτσι, τώρα ρωτάτε: "Ποιο είναι το κτύπημα;" Δεν υπάρχει "αλιευμάτων", αλλά ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί. Go Cards αγοράζονται για συγκεκριμένο αριθμό ημερών - μία, δύο, τρεις, πέντε ή επτά ημέρες. Η Go Card ισχύει για 14 ημέρες από την πρώτη χρήση, αλλά οι ημέρες δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν διαδοχικά. Αγοράστε μια κάρτα Go, τριών, πέντε ή επτά ημερών και λάβετε ένα μπόνους - την επιλογή σας για διάφορες εισόδους θεάτρου έλξης ή δείπνου. Η κάρτα Go Miami προσφέρει ακόμη μια δωρεάν ημέρα ενοικίασης αυτοκινήτου ως επιλογή μπόνους. Η Go Card περιλαμβάνει επίσης εκπτώσεις μπόνους και εκπτώσεις για φαγητό.

Επιπλέον, όλες οι παραγγελίες για κάρτες Go Orlando που περιλαμβάνουν κάρτα παιδιού θα αποσταλούν με ένα "Kids Eat Free Card". Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο στις παραγγελθείσες κάρτες Go Card και ισχύουν οι χρεώσεις αποστολής. Για να χρησιμοποιήσετε το "Kids Eat Free Card", απλά επισκεφθείτε κάποιο από τα εστιατόρια που αναφέρονται και παρουσιάστε την Κάρτα στον σερβιτόρο, όταν παραγγείλετε το γεύμα σας.

Οι τιμές για τις κάρτες Go ξεκινούν από 65,00 δολάρια για μια μονοήμερη κάρτα Miami Go (52,00 δολάρια για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών) και 110,00 δολάρια (100,00 δολάρια για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών) για μια κάρτα Orlando Go 2 ημερών και πτυχιούχος τιμή όπως προσθέτετε ημέρες. Μια πενθήμερη κάρτα Miami Go είναι 175,00 δολάρια για ενήλικες (145,00 δολάρια για τα παιδιά) και μία επταήμερη κάρτα Orlando Go Card είναι $ 285,00 για ενήλικες και $ 225,00 για παιδιά.

Οι κάρτες Miami και Orlando Go αγοράζονται χωριστά, αλλά τα κέντρα διασκέδασης είναι διαθέσιμα στην άλλη πόλη. Με άλλα λόγια, εάν αγοράσετε μια κάρτα Orlando Go, μπορείτε να πάρετε μια μέρα ή δύο για να εξερευνήσετε μερικά από τα αξιοθέατα και περιηγήσεις του Μαϊάμι. Υπάρχει ακόμη και μια μονοήμερη εκδρομή με λεωφορείο από το Μαϊάμι για περιηγήσεις που μπορείτε να πάρετε δωρεάν με την κάρτα Orlando Go Card, αλλά δεν υπάρχει περιοδεία από το Miami στο Orlando για κατόχους καρτών Miami Go.

Οι τυπωμένοι οδηγοί περιλαμβάνονται μαζί με κάθε σειρά κάρτας Go. Ο πλήρης έγχρωμος οδηγός περιλαμβάνει περιγραφές έλξης, ώρες λειτουργίας, οδηγίες και πολλά άλλα. Είναι ένας εξαιρετικός πόρος για τη δημιουργία προσωπικών εμπειριών διακοπών σας.

Πηγαίνετε στην κάρτα Miami

Η Go Miami Card είναι ο ιδανικός σύντροφος για τον επισκέπτη για πρώτη φορά στο Μαϊάμι. Προσφέρει πολλές επιλογές περιηγήσεων και περισσότερες από 30 δραστηριότητες στο Μαϊάμι, καθώς και επιπλέον κρουαζιερόπλοια στην Κεντρική Φλόριντα.

Η κάρτα Go Miami προσφέρει επίσης αποκλειστικές προσφορές και αποταμιεύσεις, συμπεριλαμβανομένων εκπτώσεων σε εστιατόρια και κατάστημα δώρων, καθώς και μερικές εκδρομές, βόλτες και δραστηριότητες. Η κάρτα είναι επίσης καλή για ορισμένες δραστηριότητες και περιπέτειες εκτός περιοχής του Μαϊάμι. Αγοράστε μία κάρτα Go Orlando τριών, πέντε ή επτά ημερών και λάβετε ένα μπόνους - την επιλογή σας για μια ημερήσια οικονομία Thrifty Ενοικίαση αυτοκινήτου, το Mai-Kai Πολυνησιακό Δείπνο Show Show ή Key West Day Tour.

Πηγαίνετε στην κάρτα Orlando

Εάν πηγαίνετε στο Ορλάντο και δεν πρόκειται να περάσετε ολόκληρο το χρόνο σε ένα συγκεκριμένο θέρετρο χωρίς αποκλεισμούς, τότε η κάρτα Go Orlando μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα. Περιλαμβάνει είσοδο σε πάνω από 30 αξιοθέατα και περιηγήσεις. Αγοράστε το Go Orlando Card μεγέθους πιστωτικής κάρτας για να καλύψετε μόνο τον αριθμό των ημερών που θα βρίσκεστε στο Ορλάντο - μία, δύο, τρεις, πέντε ή επτά ημέρες - και στη συνέχεια προσθέστε μόνο την εξοικονόμηση καθώς σχεδιάζετε το δρομολόγιό σας.

Η κάρτα Go Orlando προσφέρει επίσης αποκλειστικές προσφορές και αποταμιεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των εκπτώσεων στα εστιατόρια και τα καταστήματα με είδη δώρων, καθώς και μερικές εκδρομές, βόλτες και δραστηριότητες. Η κάρτα είναι επίσης καλή για ορισμένες δραστηριότητες εκτός περιήγησης και περιπέτειες του Ορλάντο. Αγοράστε μια κάρτα Go Orlando τριών, πέντε ή επτά ημερών και λάβετε ένα μπόνους - την επιλογή σας για εισιτήρια θεάτρου δείπνου στο θέατρο Δείπνο Αραβικών Νυχτών ή το Έξοδος Ελέγχου Magic Comedy Dinner Show, είσοδο στο υδάτινο πάρκο Wet 'n Wild Orlando, ή διαστημικό κέντρο Κένεντι (εισδοχή διάρκειας δύο ημερών).

Επιπλέον, όλες οι παραγγελίες που περιλαμβάνουν κάρτα παιδιού θα αποσταλούν με ένα "Kids Eat Free Card *". Επισκεφθείτε οποιοδήποτε από τα εστιατόρια που αναφέρονται και παρουσιάστε την Kids Eat Free Card στον σερβιτόρο, όταν παραγγείλετε το γεύμα σας.

Γνωστοποιήσεις

Ενώ οι κάρτες go είναι πολλά, όπως με κάθε αγορά που πληρώνει για να διαβάσει όλες τις αποκαλύψεις προσεκτικά. Go Cards δεν περιλαμβάνουν την είσοδο στα πιο δημοφιλή θεματικά πάρκα της Κεντρικής Φλόριντα - Disney World, Universal Orlando, SeaWorld Orlando ή Busch Gardens Tampa Bay.