Μουσείο αέρα και διαστήματος Neil Armstrong

Το μουσείο αέρα και διαστήματος Neil Armstrong, που βρίσκεται στην πατρίδα του Armstrong της Wapakoneta, Ohio (νότια του Τολέδο ), γιορτάζει τη ζωή και την αποστολή του πρώτου ανθρώπου να περπατήσει στο φεγγάρι. Το μουσείο αέρα και διαστήματος Neil Armstrong, που βρίσκεται στην πατρίδα του Armstrong της Wapakoneta, Ohio (νότια του Τολέδο), γιορτάζει τη ζωή και την αποστολή του πρώτου ανθρώπου να περπατήσει στο φεγγάρι.

Ποιος ήταν ο Neil Armstrong;

Ο Neil Armstrong, ντόπιος του Βορειοδυτικού Οχάιου , είναι περισσότερο γνωστός για την διοίκηση της αποστολής του Απόλλωνα 11 και για το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι.

Πριν από τη λήψη αυτών των ιστορικών βημάτων στις 20 Ιουλίου 1969, ο Armstrong υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της κορεατικής σύγκρουσης, πέταξε πάνω από 900 πτήσεις ως ερευνητικός πιλότος και διέταξε τη διαστημική αποστολή Gemini VIII.

Εκθέματα

Εκθέματα στο μουσείο αέρα και διαστήματος του Neil Armstrong περιλαμβάνουν ένα F5D Skylancer, ένα από τα αεροσκάφη που δοκιμάστηκε από τον Armstrong. τη χωρική κάψουλα Gemini VIII, μια ποικιλία τεχνουργημάτων από την αποστολή Apollo 11 και ένα φεγγάρι φεγγαριού. Υπάρχουν επίσης οθόνες και αναμνηστικά από τη ζωή του Armstrong.

Το μουσείο διαθέτει επίσης μια ταινία για την ανάπτυξη του αμερικανικού διαστημικού προγράμματος.

Ώρες και εισδοχή

Το μουσείο αέρα και διαστήματος Neil Armstrong είναι ανοιχτό από Τρίτη έως Σάββατο από τις 9:30 π.μ. έως τις 5 μ.μ. και την Κυριακή και τις αργίες από το μεσημέρι έως τις 5 μ.μ. Από τον Απρίλιο μέχρι το Σεπτέμβριο, το μουσείο είναι επίσης ανοιχτό τη Δευτέρα από τις 9:30 έως τις 5 μ.μ.

Η είσοδος είναι $ 8 για ενήλικες, $ 7 για αυτούς ηλικίας 60 ετών και άνω και $ 4 για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

Παιδιά 5 και κάτω παραλαμβάνονται δωρεάν.

Τι άλλο πρέπει να κάνουμε στην Wapakoneta;

Η Wapakoneta είναι μια μικρή πόλη με περίπου 9.000 κατοίκους, αλλά έχει ένα ιστορικό κέντρο και είναι γνωστή για τα πολλά καταστήματα με αντίκες. Ακριβώς έξω από την πόλη είναι το ανακαινισμένο Fort Recovery του 18ου αιώνα και το Μουσείο Ποδηλάτων της Αμερικής (στη Νέα Βρέμη).

Τα ξενοδοχεία σε Wapakoneta περιλαμβάνουν το Holiday Inn Express και το Comfort Inn.