Ένα προφίλ του νεκροταφείου Glendale στο Akron Ohio

Το νεκροταφείο Glendale είναι το παλαιότερο νεκροταφείο του Akron, που χρονολογείται από το 1839. Εισάγεται ως ιστορικό τοπίο από το Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων. Το γραφικό τοπίο, τα μνημεία και οι ταφικές τοποθεσίες αποκαλύπτουν την ποικιλόμορφη ιστορία της πόλης "The Rubber City".

Ιστορία:

Το ιστορικό νεκροταφείο Glendale χρονολογείται το 1839. Καταγράφηκε στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων το 2002 για το Ιστορικό Τοπίο και φέρει τη γραμμή ετικέτας "The Guardian της κληρονομιάς του Akron από το 1839." Μέσα στο νεκροταφείο ξεδιπλώνεται η ιστορία του Akron.

Οι παλιότεροι πολίτες των Akron είναι όλοι εδώ θαμμένοι εδώ από τους εξέχοντες αριθμούς σε όλες τις κοινωνικές, εθνοτικές και οικονομικές ομάδες. Βρίσκεται ακριβώς έξω από το κέντρο του Akron, το νεκροταφείο ήταν αρχικά σε ένα αγροτικό περιβάλλον. Ωστόσο, η πόλη έχει αναπτυχθεί γύρω από αυτό. Η διατήρηση του νεκροταφείου είναι μια συνεχής προσπάθεια.

Οι βάσεις του Νεκροταφείου:

Τα 150 στρέμματα του Glendale είναι λοφώδη με ώριμα δέντρα που σκιάζουν τα τοπία και τους κυρτούς δρόμους που διαπερνούν. Το "μεγάλο λιβάδι" είναι ένας χλοώδης ανοιχτός χώρος που κάποτε κρατούσε τη λίμνη των Κύκνων. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οι άνθρωποι βρίσκονται συχνά πικνίκ σε αυτόν τον τομέα.

Υπάρχουν επίσης πολλά αγάλματα διάσπαρτα σε όλη την έκταση, συμπεριλαμβανομένων των αγγέλων, τραγουδώντας θέτει, τα ζωτικά μεγέθη αγάλματα του νεκρού, και συμβολικές μορφές όπως μια συρταρωτή ουρνιά και μικρό αρνί. Υπάρχουν μνημεία, κεφαλές και μαυσωλεία από το παρελθόν και το παρόν. Τέσσερις χιλιάδες τοποθεσίες είναι ακόμα διαθέσιμες σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών κοντά στον Simon Perkins, γιο του ιδρυτή του Akron.

Κτίρια και Κατασκευές:

Το Παρεκκλήσι του Πολιτικού Πολέμου του Glendale είναι ένας από τους πιο εξέχοντες μνημεία πολιτικού πολέμου της χώρας και χτίστηκε για να τιμήσει τους ντόπιους του Akron που υπηρέτησαν σε αυτόν τον πόλεμο. Αυτό το ιστορικό γοτθικό παρεκκλήσι των 18.000 τετραγωνικών ποδών διαθέτει εξωτερικούς τοίχους από σπασμένη πέτρινη πέτρα και μια βεράντα που υποστηρίζεται από έξι κίονες γυαλισμένου γρανίτη.

Τα ευρωπαϊκά γυάλινα παράθυρα με κυλίνδρους εισήχθησαν από τη Σκωτία. Οι εκδρομές και η ενοικίαση αυτού του προσφάτως ανακαινισμένου παρεκκλησίου είναι διαθέσιμες καλώντας το 330-668-2205.

Ο Πύργος των Bells χτίστηκε το 1883 από ρουστίκ πέτρα και ξύλο που εκτίθεται και κατέχει ένα κουδούνι 700 λιβρών. Πρέπει να δείτε τα πολυάριθμα μαυσωλεία που βρίσκονται σε όλο το νεκροταφείο και τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με αιγυπτιακούς, ελληνικούς και ρωμαϊκούς ναούς ή με γοτθικές εκκλησίες.

Γκλεντέιλ Κάτοικοι του Κοιμητηρίου:

Μια περιήγηση στο νεκροταφείο του Glendale είναι γεμάτη με ιστορίες των αρχιτεκτόνων, βετεράνων και πολιτών που θάφτηκαν εκεί. Πολλοί σημαντικοί κάτοικοι του Akron είναι θαμμένοι εδώ, όπως ο ιδρυτής της Goodyear Rubber, ο Frank A. Seiberling και ο εφευρέτης της Quaker Rolled Oats.

Τουλάχιστον ένα άτομο από τον ισπανικό αμερικανικό πόλεμο, τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και τις συγκρούσεις μεταξύ Κορέας και Βιετνάμ εκπροσωπούνται και θάβονται στο νεκροταφείο του Glendale. Οι πολιτικοί που θάφτηκαν εδώ περιλαμβάνουν τον Elsworth Raymond Bathrick, τον George Washington Crouse, τον Charles William Fredrick Dick και τον William Hanford Upson.

Δημόσια χρήση:

Οι άνθρωποι μπορούν να βρεθούν στην οδήγηση, το τζόκινγκ, τη ζωγραφική, την παρακολούθηση των πτηνών, το πικ-νικ, και το περπάτημα στους ιστορικούς λόγους του νεκροταφείου καθημερινά. Το νεκροταφείο του Glendale φιλοξενεί επίσης δημόσιες εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

Κάθε καλοκαίρι, η γειτονιά του West Hill διοργανώνει φεστιβάλ τζαζ στο μεγάλο λιβάδι. Την Ημέρα Μνήμης, το τοπικό VFW και η Αμερικανική Λεγεώνα φιλοξενούν μια υπηρεσία με χαιρετισμό 21 πυροβόλων όπλων και άνοδο της σημαίας στο παρεκκλήσι.

Ωρες:

Το νεκροταφείο Glendale είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 8:30 έως τις 4:30 μ.μ., επιτρέποντας τον καιρό. Οι ώρες γραφείου είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8πμ έως τις 4μμ.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Γυμναστήριο Glendale
150 Glendale Ave
Akron, ΟΗ 44302
330-253-2317

(ενημερωμένο 8-31-16)