Οδηγός χορτοφάγου για τον κόσμο της Disney

Βρείτε γεύματα χωρίς κρέας ενώ επισκέπτεστε το Disney World

Χορτοφαγική τραπεζαρία στο Disney World:

Η Disney World είναι ένα από τα πιο ευχάριστα σημεία διακοπών στον κόσμο για τους χορτοφάγους να βρουν ένα υπέροχο γεύμα. Μπορείτε να αναμείνετε την τυπική απόκριση Disney υψηλής ποιότητας στις ανάγκες σας και θα βρείτε χορτοφαγικά πιάτα σε σχεδόν κάθε θέση τραπεζαρίας. Δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε ή ποιος είναι ο προϋπολογισμός σας, θα βρείτε μερικές νόστιμες επιλογές στα θεματικά πάρκα και θέρετρα.

Τον Οκτώβριο του 2015, η Disney World πήρε το όνομα των Top 10 χορτοφαγικών γευμάτων στο Disney World για να γιορτάσει το μήνα ευαισθητοποίησης των χορτοφάγων.

Ενώ αυτό είναι μόνο μια δειγματοληψία του τι είναι διαθέσιμο σε όλο τον Disney World, έχετε γρήγορα την ιδέα ότι υπάρχουν πολλές επιλογές νόστιμο.

Καλύτερα Χορτοφάγοι Εστιατόρια ανά Τοποθεσία:

Είτε προτιμάτε να πάρετε ένα γεύμα εν κινήσει είτε προτιμάτε να καθίσετε και να γευματίσετε με στυλ, μπορείτε να βρείτε μερικά γευστικά στοιχεία μενού που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας σε αυτές τις χορτοφαγικές προσφορές στα θεματικά πάρκα και θέρετρα της Disney World:

10 καλύτερα σνακ Disney (όλα εκτός από # 8 είναι χορτοφαγικά, μερικά είναι vegan)

Disney Εστιατόρια Συμβουλές για χορτοφάγους:

Εάν κάνετε Advanced Dining Reservations για ένα εστιατόριο επιτραπέζιων υπηρεσιών, έχετε τις ανάγκες σας σημειωθεί σωστά με την κράτηση. πολλές τοποθεσίες μπορούν να προετοιμάσουν κάτι ιδιαίτερο για εσάς, αν γνωρίζουν εκ των προτέρων τις ανάγκες σας.

Επεξεργασία από Dawn Henthorn