Οδηγός για το Διεθνές Αεροδρόμιο McCarran του Λας Βέγκας

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λας Βέγκας McCarran χτίστηκε το 1930. Ονομάστηκε από τον γερουσιαστή Pat McCarran, συγγραφέα του νόμου Civil Aviation. Είχε επίσης πιστωθεί με την ανάπτυξη της αεροπορίας στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια της χρυσής εποχής του ταξιδιού. εξυπηρετείται επί του παρόντος από 26 εγχώριες και διεθνείς αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες χειρίζονται 45 εκατομμύρια επιβάτες το 2015.

Διεύθυνση / Τηλέφωνο - 5757 Wayne Newton Boulevard, (702) 261-5211

Πληροφορίες πτήσης - Αφίξεις / Αναχωρήσεις

Το αεροδρόμιο επιτρέπει στους ταξιδιώτες να ελέγχουν την κατάσταση των αφίξεων και αναχωρήσεων και κατά ημερομηνία. Μπορείτε επίσης να δείτε έναν τρέχοντα κατάλογο αφίξεων και αναχωρήσεων.

Να φτάσετε στο αεροδρόμιο

Δημόσιες συγκοινωνίες : Η Περιφερειακή Επιτροπή Μεταφορών της Νότιας Νεβάδας (RTC) προσφέρει υπηρεσία λεωφορείων προς και από το αεροδρόμιο.

Αυτοκίνητο

Ταξί / Σαλόνι

Ride Share: Το αεροδρόμιο επιτρέπει τώρα στους επιβάτες Sharing Lyft και Uber να παραλάβουν και να αποβάλουν τους επιβάτες. Οι ταξιδιώτες που φτάνουν στο McCarran μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή smartphone τους για να κάνουν κλήσεις από μια εταιρεία. Υπάρχουν θέσεις pick-up και drop-off στον τερματικό σταθμό 1 και τον τερματικό σταθμό 3.

Χώρος στάθμευσης: Το αεροδρόμιο προσφέρει μακροπρόθεσμα, βαλέ, οικονομικά και απομακρυσμένα / υπερμεγέθη οχήματα στο Terminal 1 και βραχυπρόθεσμα, μακροπρόθεσμα, οικονομικά και υπερμεγέθη οχήματα στο Terminal 3. Υπάρχει επίσης ένα πάρκινγκ μοτοσικλετών.

Χάρτες: Η McCarran προσφέρει στους ταξιδιώτες το χαρακτηριστικό My Journey, το οποίο καθοδηγεί τους χρήστες σε όλα, από το διαθέσιμο χώρο στάθμευσης έως το φαγητό / το ποτό / το λιανικό εμπόριο.

Σημεία ελέγχου ασφάλειας: Υπάρχουν πέντε σημεία ελέγχου στο McCarran: τρία στον τερματικό σταθμό 1 και δύο στον τερματικό σταθμό 3.

Αερογραμμές : Ο αερολιμένας φιλοξενεί 26 εγχώριους και διεθνείς μεταφορείς που εξυπηρέτησαν 45 εκατομμύρια επιβάτες το 2015.

Αεροδρόμιο

Διανομές Wi-Fi / Power

FlyFit: Αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής άσκησης προσφέρει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν μονοπάτια πεζοπορίας στα δύο τερματικά του.

Μπορείτε να περπατήσετε ακολουθώντας μία από τις διαδρομές σε αυτόν τον χάρτη επισκόπησης. Μεμονωμένοι χάρτες διατίθενται εδώ. Τα μονοπάτια κυμαίνονται από περίπου μισό έως μήκους 1,5 μιλίων, καλύπτοντας τις ασφαλείς και μη ασφαλείς περιοχές.

Χώροι ανακούφισης κατοικίδιων ζώων: Ο αερολιμένας διαθέτει τρεις καθορισμένες κλειστές περιοχές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ταξιδιώτες για κατοικίδια ζώα και ζώα συντήρησης: Αίτημα Αποσκευών Τερματικού 1, Τελικό 1 Ticketing και Τερματικό 3.

Ξενοδοχεία: Ο αερολιμένας φιλοξενεί περισσότερα από 200 αεροδρόμια και είναι επίσης κοντά σε ξενοδοχεία στην παγκοσμίου φήμης Strip.

  1. Mandarin Oriental, Λας Βέγκας
  2. Skylofts στο MGM Grand
  3. Ξενοδοχείο Four Seasons Las Vegas
  4. Delano Las Vegas
  5. Desert Rose Resort
  6. Wyndham Grand Desert
  7. Το Grand Chateau του Marriott
  8. La Quinta Inn & Suites Λας Βέγκας Αεροδρόμιο Νότου
  9. Ο Σώμα των Μεταφορών
  10. Fairfield Inn & Suites Λας Βέγκας Νότια

Ασυνήθιστες υπηρεσίες

Το Μουσείο Αεροπορίας Howard W. Cannon είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα όλο το χρόνο. Δείχνει την ιστορία της αεροπορίας στη Νότια Νεβάδα. Τα εκθέματα διαδίδονται σε διάφορα αεροδρόμια του Clark County Airport System. Το κύριο εκθετήριο, στα 3000 τετραγωνικά πόδια, βρίσκεται στο Επίπεδο 2 πάνω από την αποσκευή αποσκευών στο Terminal 1 στο Διεθνές Αεροδρόμιο McCarran. Άλλα εκθέματα βρίσκονται στις περιοχές πύλης, εισιτήρια και κατά μήκος του κινούμενου πεζόδρομου στις πύλες Γ.

Το αεροδρόμιο φιλοξενεί επίσης δεκάδες κουλοχέρηδες.

Επεξεργασμένο από τον Benet Wilson