Επισκεφθείτε το Disney World αλλά ξεχάστε τα θεματικά πάρκα

Σχεδιάστε τις επόμενες διακοπές σας Disney χωρίς τα θεματικά πάρκα!

Μόλις φτάσετε στη Φλόριντα είναι ακριβό - οι ναύλοι των αεροπορικών εταιρειών και η βενζίνη βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα. Έτσι είναι τα εισιτήρια θεματικού πάρκου - τα περισσότερα πέρασαν τα $ 95 πριν από μερικούς μήνες και υπήρξε πρόσφατα μια άλλη αύξηση των τιμών. Προσθέστε σε αυτά τα έξοδα το κόστος ενός δωματίου, ώστε να μπορείτε να βάζετε το εξαντλημένο σώμα σας κάθε βράδυ, φαγητό για να κρατήσετε το σώμα αυτό και οι σκέψεις μας να στραφούν προς επιλογές - να κάνετε διακοπές ή να αγοράσετε παντοπωλεία το υπόλοιπο έτος.

Λέω να πάρετε αυτές τις διακοπές. Λέω επίσης να πάτε στο Disney World, αλλά ξεχάστε τα θεματικά πάρκα. Μπορώ να ακούσω τις κραυγές. Γιατί να παραμείνετε στο Disney World εάν δεν πηγαίνετε στα θεματικά πάρκα ;! Τα παιδιά μου έχουν ακριβώς να δουν τον Mickey Mouse και τους άλλους αγαπημένους τους χαρακτήρες! Λοιπόν, μπορούν! Όχι μόνο μπορούν να δουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες, μπορούν να φάνε μαζί τους!

Δεν θα στερήσετε τα παιδιά σας (ή τους εαυτούς σας) εάν δεν επισκεφτείτε τα θεματικά πάρκα. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες και περιπέτειες που πρέπει να έχουν στην ιδιοκτησία της Disney World για να κάνουν πολλές μνήμες διακοπών. Μείνετε σε ένα ιδιόκτητο θέρετρο - ακόμα και τα θέρετρα αξίας - και ανοίγετε τον εαυτό σας στις δραστηριότητες και τις ανέσεις σε όλα τα θέρετρα, για να μην αναφέρουμε τα προνόμια της διαμονής σε ένα θέρετρο της Disney . Ένα σύντομο ταξίδι με λεωφορείο ή βόλτα με βάρκα θα σας οδηγήσει στην πόρτα οποιουδήποτε από τα θέρετρα της Disney World και το μόνο που έχουν να προσφέρουν. Εδώ είναι μερικές ιδέες - λίγο κάτι για κάθε ηλικία:

Αυτό δεν είναι καθόλου εξαντλητικός κατάλογος των δραστηριοτήτων που διατίθενται στους επισκέπτες του Disney World, αλλά προσθέστε σε αυτό μια μεγάλη ποικιλία από γευστικές εμπειρίες που διατίθενται σε όλη την περιοχή του θέρετρου της Disney World και μπορείτε να έχετε μια υπέροχη εμπειρία διακοπών χωρίς ποτέ να πατήσετε στα θεματικά πάρκα.