Το National Trust Touring Pass - μια κορυφαία εξοικονόμηση χρημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το National Trust Touring Pass είναι ένα από τα καλύτερα αποταμιευτικά προπληρωμένα χρήματα του Ηνωμένου Βασιλείου. Επιτρέπει την ελεύθερη είσοδο σε όλες τις προστατευόμενες ιδιοκτησίες του National Trust. Αυτό είναι περισσότερα από 300 κτίρια και κήπους, 612.000 στρέμματα της υπαίθρου και 600 μίλια από εξαιρετικά όμορφη ακτογραμμή.

Το Trust , φιλανθρωπικό ίδρυμα και οργάνωση προσχώρησης έχει φροντίσει όλα αυτά για περισσότερα από 100 χρόνια. Είναι μη κερδοσκοπικά αλλά τα έξοδα εισόδου - που βοηθούν στην προστασία και τη διατήρηση των ειδικών θέσεων - μπορεί να φανεί λίγο απότομα.

Αλλά αγοράστε ένα από τα προπληρωμένα τουριστικά περάσματα και μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα πακέτο.

Τι μπορείτε να επισκεφθείτε με αυτό το δελτίο;

1. Για τους ανοιχτές, το δελτίο σας δίνει απεριόριστη πρόσβαση σε μερικά από τα καλύτερα αρχοντικά του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως:

2. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς κήπους της Αγγλίας . Η Εθνική Εμπιστοσύνη έχει στρέμματα και στρέμματα σημαντικών κήπων στη φροντίδα της. Μπορείτε να επισκεφθείτε όλα αυτά με το πέρασμα, συμπεριλαμβανομένων:

Πώς να αγοράσετε το National Trust Touring Pass

Το δελτίο είναι διαθέσιμο για επτά ή 14 ημέρες, για:

Το δελτίο πρέπει να αγοραστεί εκ των προτέρων online. Δεν μπορεί να αγοραστεί από τις ιδιότητες του National Trust.

Αγοράστε στο διαδίκτυο, σε τιμές σε λίρες στερλίνες από το The National Trust ή σε δολάρια ΗΠΑ από τη Visit Britain Direct.