Κάμπινγκ με ζεστά μπανιέρες στις θερμές πηγές του Benton

Νυχτερινό μπόνους: Stargazing στην έρημο

Το ιστορικό κάμπινγκ Benton Hot Springs Camping στο Benton της Καλιφόρνια είναι μια ασυνήθιστη υψηλή τοποθεσία στην έρημο με φυσικό μεταλλικό νερό πηγής και μερικά από τα καλύτερα αστερίες που μπορείτε να βρείτε λόγω της απομακρυσμένης θέσης. Κάθε κάμπινγκ προσφέρει ιδιωτικό υδρομασάζ για μούσκεμα. Μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στα Λευκά Όρη κατά το ηλιοβασίλεμα από το κάμπινγκ σας και όταν βγαίνουν τα αστέρια, έχετε μια καρέκλα με ριγέ, χωρίς φωτισμό περιβάλλοντος, για να μειώσετε την όψη σας.

Συνολικά, είναι μια πλήρης εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

Αναθεώρηση και περιγραφή

Το Benton Hot Springs απέχει πολύ από το χτυπημένο μονοπάτι, περίπου 45 λεπτά από τους Bishop ή Mammoth Lakes στην Καλιφόρνια. Το κάμπινγκ βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο 120 κοντά στη διασταύρωση της Highway 6. Είναι λίγο περισσότερο από 300 μίλια βορειοανατολικά του Λος Άντζελες, κοντά στα σύνορα της Νεβάδα και περίπου 365 μίλια ανατολικά του Σαν Φρανσίσκο.

Ιδιωτικά υδρομασάζ σε κάθε κάμπινγκ κάνουν αυτό το campground ένα είδος. Το ζεστό μεταλλικό νερό είναι χαλαρωτικό και χαλαρωτικό. Υπάρχουν μόνο εννέα κάμπινγκ, και το καθένα είναι αρκετά ιδιωτικό. Η θέα στα Λευκά Όρη είναι εκπληκτική κατά το ηλιοβασίλεμα και την ανατολή του ηλίου, και κάθε υδρομασάζ έχει ένα φανταστικό πλεονέκτημα.

Τα καταλύματα αριθ. 1 έως 4 στο κάμπινγκ διαθέτουν υδρομασάζ τύπου redwood που βρίσκεται πάνω από το έδαφος ενός έως τριών ατόμων. Τα κάμπινγκ αρ. 5 έως 9 είναι μεγαλύτερα και οι μπανιέρες μπορούν να φιλοξενήσουν από τέσσερα έως οκτώ άτομα.

Ο χειμώνας μπορεί να είναι κρύος στο Benton, αλλά οι θερμές πηγές μένουν καυτές όλο το χρόνο.

Οι ανοιξιάτικοι και καλοκαιρινοί μήνες μπορεί να είναι ζεστοί και buggy και η πτώση έχει συνήθως ήπιες καιρικές συνθήκες.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει ένα κάμπινγκ πριν φτάσετε αφού η περιοχή είναι μικρή και μπορεί εύκολα να γεμίσει. Αν είναι μια ήσυχη εποχή του χρόνου, τα μέλη του προσωπικού είναι διαθέσιμα μόνο κατά τη διάρκεια της μέρας της ημέρας και δεν είναι διαθέσιμα καθόλου ορισμένες ημέρες της εβδομάδας.

Τα βαγόνια μπορούν να διατεθούν για ωριαίες τιμές. Τα δωμάτια είναι διαθέσιμα στο Old House and Inn στο Benton Hot Springs, το οποίο είναι bed and breakfast inn. Το πρωινό είναι διαθέσιμο μόνο για τους καλεσμένους του πανδοχείου. Το Inn διαθέτει επίσης υδρομασάζ για την πληρωμή των επισκεπτών.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Θελγήτρα

Βαθμολογία: 5

Benton Hot Springs Campground Τιμές