Ενοικιάζεται Ιστιοφόρο Lake Shasta

Πώς να νοικιάσετε μια λίμνη Shasta Houseboat

Μια λίμνη Shasta διακοπές στο σπίτι είναι ένα από τα αγαπημένα των πολλών ανθρώπων στη Βόρεια Καλιφόρνια και Νότια Όρεγκον. Είναι μια διασκεδαστική επιλογή τόσο για μεγάλες οικογενειακές διακοπές όσο και για τεμπέλες, ήσυχες αποδράσεις με μια ομάδα φίλων.

Η εμπειρία της λίμνης Shasta houseboat είναι χαλαρωτική. Δεν θα έχετε πολλά να κάνετε όλη μέρα αλλά να κολυμπήσετε, να κάνετε κρουαζιέρα γύρω από την εξερεύνηση των πολλών όρμων της λίμνης, να διαβάσετε, να παίξετε παιχνίδια ή να πάρετε έναν υπνάκο. Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν βασανιστήρια σε όποιον θέλει να είναι εν κινήσει όλη την ώρα, αλλά είναι μια ωραία αλλαγή ρυθμού αν θέλετε να επιβραδύνετε για λίγο.

Οποτεδήποτε είναι ωραίο να βρεθείτε σε ένα σπίτι με βάρκα Lake Shasta, αλλά η περιοχή είναι πιο πολυσύχναστη από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο. Ο καιρός είναι καλύτερος τον Σεπτέμβριο. Για ομαλό νερό και λιγότερους ανθρώπους, πηγαίνετε τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο. Ένα houseboat κάνει επίσης ένα ωραίο μέρος για μια υποχώρηση Σαββατοκύριακου ημέρα των ευχαριστιών.

Λίμνη Shasta Houseboat Ενοικίαση Γεγονότα

Μπορείτε να νοικιάσετε houseboats στη λίμνη Shasta που έχουν χώρο για μόλις έξι και μέχρι και 19 άτομα. Αν αυτό ακούγεται σαν πολλοί λαοί που μπαίνουν σε ένα μικρό χώρο, έχετε δίκιο. Παίρνετε λίγο περισσότερο χώρο στα μοντέλα με ένα κατάστρωμα οροφής, όπου οι άνθρωποι μπορούν να κρεμούν έξω. Μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να κοιμηθούν επάνω εκεί, επίσης. Παρ 'όλα αυτά, είναι καλύτερο να πάρετε διακοπές Lakehouse Shasta σπίτι σας μόνο με τους ανθρώπους που μπορείτε να πάρετε μαζί με κοντά.

Το σπίτι σας θα είναι εξοπλισμένο με όλα τα βασικά για το μαγείρεμα και το φαγητό. Θα έχει μια ηλεκτρική γεννήτρια, ένα θερμαντήρα και ίσως ένα κλιματιστικό, και μπάνια με τουαλέτες και ντους.

Τα μεγαλύτερα σπίτια μπορεί να έχουν περισσότερες ανέσεις που μπορεί να περιλαμβάνουν πλατφόρμες κολύμβησης, διαφάνειες, σκάλες στον τελευταίο όροφο (μερικά με υδρομασάζ), δορυφορική τηλεόραση και δορυφορικό ραδιόφωνο, ιδιωτικά υπνοδωμάτια και ακόμη και ψεύτικα τζάκια.

Όταν δένετε για τη νύχτα, μπορείτε να έχετε μια πυρκαγιά στην ακτή στη λίμνη Shasta, αλλά θα χρειαστείτε μια άδεια για αυτό, την οποία μπορείτε να πάρετε όταν νοικιάσετε τη βάρκα σας.

Εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια, μπορεί να πέσετε πάνω από το πλοίο, αλλά ένα houseboat υποτίθεται ότι είναι σχεδόν αδύνατο να βυθιστεί.

Λίμνη Shasta Κόστος ενοικίασης σπιτιού

Με την πρώτη ματιά, η ενοικίαση σπιτιού στη λίμνη Shasta μπορεί να φανεί πολύ ακριβή. Μην απορρίπτετε την ιδέα, προτού το σκεφτείτε, όμως. Υπολογίστε το κόστος ανά άτομο (ή οικογένεια) ανά διανυκτέρευση, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα μαγειρεύετε αντί να τρώτε έξω.

Μπορεί να εκπλαγείτε πόσο προσιτό είναι. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το κόστος της περιπέτειας του σπιτιού σας:

Εταιρείες ενοικίασης σπιτιού του Lake Shasta

Αυτές οι εταιρείες προσφέρουν ενοικιάσεις κατοικιών στη λίμνη Shasta.

Κάθε ένα από αυτά θα έχει τα βασικά σκάφη, αλλά οι λεπτομέρειες ποικίλλουν. Χρησιμοποιήστε την παραπάνω λίστα για να κάνετε την έρευνά σας και να βρείτε την ιδανική κατοικία σας, πρώτα: Μάθετε πόσοι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν το σπίτι και ποιο είδος υπνοδωματίου που χρειάζονται. Μια ομάδα έξι ξεχωριστών που θέλουν ο καθένας έναν ιδιωτικό χώρο ύπνου μπορεί να χρειαστεί ένα μεγαλύτερο σκάφος από μια οικογένεια με 10 άτομα που είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τα υπνοδωμάτια.

Συζητήστε τις ανέσεις με τους συντρόφους ταξιδιού σας και μετά από μια γρήγορη ματιά σε αυτό που είναι διαθέσιμο, ορίστε έναν ημερήσιο προϋπολογισμό ο οποίος περιλαμβάνει όχι μόνο τις χρεώσεις ενοικίασης αλλά και τα καύσιμα και τα τρόφιμα.