Κορυφαία πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Silicon Valley: Εκδηλώσεις του Μαρτίου

Ψάχνετε για τα καλύτερα γεγονότα και φεστιβάλ αυτό το μήνα στο Σαν Χοσέ; Ακολουθούν ορισμένες ιδέες για πράγματα που πρέπει να γίνουν τον Μάρτιο του 2016.

San Jose Jazz Winter Fest, 25 Φεβρουαρίου - 8 Μαρτίου

Τι: Μια σειρά συναυλιών που χαρακτηρίζει μια ποικιλία μουσικών καλλιτεχνών που εκτελούν τζαζ, λατινικά, μπλουζ, R & B, ρίζες, Νέα Ορλεάνη και πολλά άλλα.

Πού: Διάφορες τοποθεσίες, Downtown San Jose & Palo Alto

Δικτυακός τόπος

Διεθνής Bachata Festvial, 29 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου

Τι: Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ μπαχάτα στον κόσμο, με διεθνείς καλλιτέχνες και νυχτερινά χορευτικά γεγονότα.

Πού: Αεροδρόμιο Hyatt Burlingame του Σαν Φρανσίσκο

Δικτυακός τόπος

Φεστιβάλ κινηματογράφου Cinequest, 1 - 13 Μαρτίου

Τι: Φεστιβάλ κινηματογράφου με δημιουργικές και καινοτόμες ταινίες από όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Cinequest, δείτε αυτή την ανάρτηση: Οδηγός για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Cinequest .

Πού: Διάφορες τοποθεσίες στο κέντρο του San Jose.

Δικτυακός τόπος

Tails and No Tales Cat Show, 5 - 6 Μαρτίου

Τι: Μια επίδειξη γάτας που χαρακτηρίζει την ανταγωνιστική κρίνωση φυλών, τα παιχνίδια, τους αγώνες για παιδιά, τις εκδηλώσεις υιοθεσίας και τους πωλητές που διαθέτουν παιχνίδια γάτας, ενδύματα και πολλά άλλα. 10 π.μ. - 5 μ.μ. το Σάββατο και 9 π.μ. Η είσοδος είναι $ 8 για ενήλικες, $ 6 για ηλικιωμένους και $ 4 για παιδιά κάτω των 12. Εξοικονομήστε $ 1 από την είσοδο με το κουπόνι στην ιστοσελίδα.

Πού: Εκθεσιακοί Χώροι της Σάντα Κλάρα, Gateway Hall, 344 Tully Road, Σαν Χοσέ

Δικτυακός τόπος

Το Bay Area Travel & Adventure Show, 5 - 6 Μαρτίου

Τι: Η μεγαλύτερη ετήσια ταξιδιωτική γιορτή του Bay Area με παγκόσμια μουσική, αναγνωρισμένους ταξιδιωτικούς ομιλητές (Rick Steves, Samantha Brown), πολιτιστικές και μαγειρικές διαδηλώσεις και εμπνευσμένους εκθέτες από όλο τον κόσμο.

Πού: Συνεδριακό Κέντρο Santa Clara

Δικτυακός τόπος

UC Santa Cruz Arboretum Ημέρες Hummingbird, 5 Μαρτίου - 6 Μαρτίου

Ένα οικογενειακό εκπαιδευτικό φεστιβάλ για τον εορτασμό του κολιμπρί. Οι επισκέπτες θα μάθουν για τα πουλιά και θα συμμετάσχουν σε μια ποικιλία δραστηριοτήτων εστιασμένων σε αυτά τα μοναδικά άγρια ​​creatues. Είσοδος: $ 10 Δημόσιο, $ 5 Μέλη, Δωρεάν: σπουδαστές UCSC και παιδιά κάτω των 17 ετών

Πού: UC Santa Cruz Arboretum, Σάντα Κρουζ

Δικτυακός τόπος

Λιτκούκ Παλό Αλτο, 13 Μαρτίου

Τι: Φεστιβάλ βιβλίων, κοινότητας και ιδεών, με ομιλητές συγγραφέων, λογοτεχνικά εργαστήρια και φιλικά προς την οικογένεια εκδηλώσεις. 3μμ - 8μμ.

Πού: Εβραϊκό κοινοτικό κέντρο Oshman, 3921 Fabian Way, Πάλο Άλτο

Δικτυακός τόπος

Γαλλική Έκθεση: Μια μέρα στη Γαλλία, 18 Μαρτίου - 19 Μαρτίου

Τι: Φεστιβάλ που γιορτάζει τη γαλλική κουλτούρα, τη διατροφή, τη μουσική και τις παραδόσεις. Η αποστολή της Γαλλικής Έκθεσης είναι να βοηθήσει στην προώθηση των γαλλικών επιχειρήσεων και να δώσει στην Silicon Valley την ευκαιρία να μάθει περισσότερα για τη Γαλλία, τον πολιτισμό της, την ιστορία και τα προϊόντα της. Όλα τα εισοδήματα πηγαίνουν σε μια τοπική μη κερδοσκοπική "Mentor και Tutor Connection" που παρέχει μέντορες και δασκάλους για παιδιά.

Πού: Κοινοτικό Κέντρο Lucie Stern, 1305 Middlefield Road, Πάλο Άλτο

Δικτυακός τόπος