Ονειρεύεται όλα τα θέρετρα για οικογένειες

Ιδρύθηκε το 2004, το Dreams Resorts & Spas είναι ένα εμπορικό σήμα πάνω από μια ντουζίνα πολυτελών all-inclusive θέρετρα για ζευγάρια και οικογένειες. Γνωστά για τις ιδανικές παραθαλάσσιες τοποθεσίες τους, οι τοποθεσίες ακινήτων περιλαμβάνουν το Μεξικό, τον Παναμά, το Πουέρτο Ρίκο, τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Κόστα Ρίκα. Τα όνειρα είναι μέρος της AMResorts, η οποία ανήκει στην Apple Vacations.

Τα θέρετρα τιμολογούνται ότι προσφέρουν "απεριόριστη πολυτέλεια", με άρτια εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες, 24ωρη υπηρεσία δωματίου και υπηρεσίες θυρωρού, εξαιρετικό φαγητό, ποικιλία από εστιατόρια με σφαίρες, δραστηριότητες για ενήλικες και οικογένειες, καθώς και παιδικά προγράμματα.

Όπως τα περισσότερα all-inclusive θέρετρα, τα ακίνητα Dreams προσφέρουν θαλάσσια σπορ, πανέμορφες πισίνες και πολλά εστιατόρια.

Για τα παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών, το Dreams προσφέρει το Club's Explorer, το οποίο διαθέτει συνήθως εσωτερικούς χώρους (αίθουσες παιχνιδιών, γιγάντιες οθόνες) και υπαίθριους χώρους με παιδότοπους και τοίχους αναρρίχησης. Το προσωπικό μπορεί να έρθει σε επαφή με τους γονείς με τηλεειδοποιητές που δίδονται στο club.

Τα όνειρα προσφέρουν επίσης Κέντρα βασικής ζώνης εφήβων για παιδιά 13 έως 17. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν τα βιντεοπαιχνίδια, τα οπτικοακουστικά συστήματα, τα τραπέζια παιχνιδιών, τα μηχανήματα ποτών και σνακ και τις αθλητικές περιοχές όπως γήπεδα μπάσκετ, κλωβούς, τοξοβολία, -ελεγχόμενους αγώνες πίστας, γιγαντιαίες σκακιέρες, μηχανικούς ταύρους και πολλά άλλα.

Άλλα χαρακτηριστικά στο Dreams Resorts:

Όνειρα Θέρετρα

Η συλλογή των Dreams Resorts περιλαμβάνει:

Όνειρα Riviera Κανκούν
Μαζί με τα κλαμπ των παιδιών, αυτή η ιδιοκτησία του Μεξικού διαθέτει τρεις πισίνες, όπως μια πισίνα υπερχείλισης με θέα στην παραλία και μια παιδική πισίνα, η οποία διαθέτει ένα τραπέζι πινγκ-πονγκ στο νερό.

Δραστηριότητες περιλαμβάνουν θαλάσσιο καγιάκ, ιστιοπλοΐα στις Hobie Cats, τένις, μπάλα bocce, βόλεϊ και βόλτα με ταινίες στην πισίνα.

Ελέγξτε τιμές στο Dreams Riviera Cancun Resort & Spa

Όνειρα Punta Cana
Σχεδιασμένο ειδικά για να είναι φιλικό προς τις οικογένειες, αυτό το θέρετρο στη Δομινικανή Δημοκρατία προσφέρει μια μεγάλη πισίνα με πολλές μικρές πισίνες για μικρά παιδιά. Στην παραλία, οι οικογένειες μπορούν να κάνουν καγιάκ, κολύμβηση με αναπνευστήρα, ιστιοπλοΐα, άλματα σε ένα τραμπολίνο με νερό και πολλά άλλα. Υπάρχει μια παιδική χαρά, ένα σύνολο σκακιού ζωής και καθημερινές δραστηριότητες που μπορεί να περιλαμβάνουν Ολυμπιακούς Αγώνες Παραλίας ή μαθήματα ζογκλέρ.

Ελέγξτε τιμές στο Dreams Punta Cana Resort & Spa

Όνειρα Las Mareas
Ανοιχτό από το 2014, το Dreams Las Mareas στην Κόστα Ρίκα προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της μάρκας και είναι φιλόξενο για οικογένειες με παιδιά όλων των ηλικιών. Αυτό το ακίνητο βρίσκεται σε μεγάλο, φοίνικα καταπράσινο Playa El Jobo στην περιοχή Guanacaste και περιβάλλεται από πλούσια ζούγκλα. Υπάρχουν προγράμματα για παιδιά και εφήβους, δραστηριότητες θέρετρου και μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων σπορ.

Ελέγξτε τιμές στο Dreams Las Mareas Resort & Spa

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher