Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας για το Ρένο και τη Λίμνη Τάχο

Τελειώστε το καλοκαίρι με μια τελευταία έκρηξη διασκέδασης διακοπών

Η εορτή της Ημέρας Εργασίας είναι ένα τριήμερο Σαββατοκύριακο που πέφτει στις αρχές Σεπτεμβρίου και σηματοδοτεί το ανεπίσημο τέλος του καλοκαιριού. Αλλά η διασκέδαση δεν πρέπει να τελειώσει - υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γιορτάσετε αν βρίσκεστε στην περιοχή Reno και Lake Tahoe κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου διακοπών.

Δείτε μια επίδειξη πυροτεχνημάτων

Η βόρεια όχθη της λίμνης Tahoe θέτει σε δική της δουλειά η έκθεση πυροτεχνημάτων στο Gar Woods Grill και η αποβάθρα στο Carnelian Bay στην πλευρά της Καλιφόρνιας, δυτικά της Kings Beach. Η εκπομπή ξεκινά στις 8:15 μ.μ. και είναι ελεύθερη να παρακολουθήσετε. θέλετε να γευματίσετε στο Gar Woods εκείνο το βράδυ, θα βοηθήσετε να επωφεληθείτε από τα τοπικά σχολικά αθλητικά προγράμματα.

Παρόλο που δεν είναι τεχνικά πυροτεχνήματα, να πιάσετε το 30λεπτη εκπομπή λέιζερ που τιμολογείται ως Laser Day Labs στο Lakeview στο Carson City. Αυτή η μοντέρνα παράσταση των προβολέων προβάλλεται απέναντι από τη λίμνη, με τα γύρω δέντρα ως σκηνικό. Οι καλύτερες απόψεις μπορούν να γίνουν από τη λίμνη. Η φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση περιλαμβάνει τα φορτηγά τροφίμων, μια μπύρα και κρασί κήπο και μουσική.

Φάτε λίγο (ή πολύ)

Το ετήσιο Nugget Rib Cook-off για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας πραγματοποιείται στο Nugget Casino Resort στο Sparks, Νεβάδα, λίγο έξω από το Reno. Χρεώνεται ως ο καλύτερος διαγωνισμός ψησίματος στις ΗΠΑ, η εκδήλωση φιλοξενεί δύο δεκάδες κορυφαίους ανταγωνιστές του μπάρμπεκιου που εξυπηρετούν πάνω από 240.000 λίβρες των πλευρών. Ελάτε για τα πλευρά και μείνετε για τη μουσική. οι παραστάσεις είναι ελεύθερες και ανοικτές στο κοινό. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν αλλά περιορισμένος, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε τη δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο.

Το ετήσιο φεστιβάλ Sample the Sierra πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας στο Κοινοτικό Πάρκο Bijou στο South Lake Tahoe. Οι τοπικοί σεφ ανταγωνίζονται στο Sierra Chefs Challenge για να δημιουργήσουν υπέροχα γεύματα χρησιμοποιώντας τοπικά συστατικά, ενώ οι τοπικοί καλλιεργητές και οι παραγωγοί τροφίμων κάνουν μαρμελάδες, ελαιόλαδο, σαπούνια και χειροτεχνίες.

Περάστε τις ράγες

Είκοσι πέντε μίλια νότια του Reno, η ιστορική πόλη της Virginia City είναι η περιοχή του γραφικού σιδηροδρόμου Virginia & Truckee. Βγείτε στο σιδηροδρομικό σταθμό της ιστορικής γραμμής 1870 της Βιρτζίνια Σίτι στο Gold Hill, μια διαδρομή 35 λεπτών με ταξίδι που σας μεταφέρει πίσω στις ημέρες Gold Rush με αφηγημένες ιστορίες του Comstock Bonanza. Δεν απαιτούνται ανακοινώσεις.

Ενώ στην πόλη της Βιρτζίνια, μην χάσετε την παρέλαση της Ημέρας της Εργασίας, το μπάρμπεκιου και το χορό, και τις εκδηλώσεις του εμφυλίου πολέμου.

Από το Carson City, 30 μίλια νότια του Ρίνο, βόλτα το ατμοκίνητο τρένο στην πόλη της Βιρτζίνια μέσω της εξορυσσόμενης χώρας της Βιρτζίνια. Η περιηγημένη περιήγηση στρογγυλής διαδρομής 24 μιλίων θα σας οδηγήσει σε μια σήραγγα μήκους 566 ποδιών και στην τοποθεσία μιας ακμάζουσας πόλης εξόρυξης. Ενώ στο Carson City, μην χάσετε την ευκαιρία να οδηγήσετε μια ιστορική ατμομηχανή στο Nevada State Railroad Museum . Τα τρένα τρέχουν το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. κάθε ημέρα του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας.

Cheer την ομάδα σπίτι

Η πρώτη εβδομάδα της ποδοσφαιρικής περιόδου για την ποδοσφαιρική ομάδα UNR Wolf Pack στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα στο Ρίνο πέφτει κάθε Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας κάθε χρόνο. Ελέγξτε το Πανεπιστήμιο της Νεβάδα Wolf Pack Καλώς ορίσατε στα προγραμματισμένα παιχνίδια στο σπίτι.