Καταστήματα στο Kings Plaza Mall

Ψώνια Kings Plaza Mall

Δεν έχετε ταξίδι στα προάστια για να περάσετε μια μέρα στο εμπορικό κέντρο. Παρά το γεγονός ότι το Μπρούκλιν είναι γνωστό για τα προϊόντα του και τα κεντρικά δρομάκια που είναι γεμάτα με καταστήματα indie, υπάρχουν στιγμές που θέλετε να περάσετε τις αγορές σας σε αλυσίδες καταστημάτων. Το Kings Plaza Mall έχει υποστεί μερικές εκτεταμένες ανακαινίσεις τα τελευταία χρόνια και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε ένα απόγευμα και το μεγάλο πάρκινγκ / γκαράζ είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα.

Ένα διασκεδαστικό γεγονός, το Kings Plaza ήταν το πρώτο εμπορικό κέντρο στη Νέα Υόρκη.

Το ιστορικό εμπορικό κέντρο, το οποίο περιλαμβάνει πολλά καταστήματα όπως το H & M, το Old Navy και το Hot Topic, φιλοξενεί επίσης ένα μεγάλο Best Buy. Το Kings Plaza, το οποίο αποτελεί προορισμό για τους κατοίκους του Μπρούκλιν από τη δεκαετία του 1970, δεν διαθέτει το παραδοσιακό γήπεδο τροφίμων. Ωστόσο, έχουν μια ωραία επιλογή από τρώει, και μερικά από τα καλύτερα μπισκότα στο Μπρούκλιν μπορούν να βρεθούν στο Kings Plaza Mall.

Ένα ταξίδι στο εμπορικό κέντρο δεν είναι πλήρες χωρίς μια επίσκεψη στο Cookie House, ένα οικογενειακό περίπτερο που πωλεί μερικά από τα πιο νόστιμα μπισκότα και κουλουράκια στο Μπρούκλιν. Μόλις φτάσετε σε λίγα μέτρα από το Cookie House, θα αναπνεύσετε το μεθυστικό άρωμα των φρέσκων μπισκότων. Το εμπορικό κέντρο στεγάζει επίσης το Brooklyn διάσημα Hot Nathan's Dogs.

Ακολουθήστε το Kings Plaza στο twitter για πωλήσεις και ενημερώσεις για happenings στο εμπορικό κέντρο. Από τις επισκέψεις λαγουδάκι του Πάσχα στον Άγιο Βασίλη, υπάρχουν πολλά εποχιακά γεγονότα στο Kings Plaza.

Για μια πλήρη λίστα γεγονότων, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα τους.

Προμήθεια

Το Kings Plaza του Μπρούκλιν είναι ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο που προσφέρει πολλές ευκαιρίες για αγορές. Τα παρακάτω απαριθμούν εστιατόρια, είδη ένδυσης και άλλα καταστήματα στο Kings Plaza με μια ματιά για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την επίσκεψή σας. Ελέγξτε διπλά τον κατάλογο στον ιστότοπο για να βεβαιωθείτε ότι το κατάστημα που ψάχνετε εξακολουθεί να είναι ανοιχτό.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein