Ο οδηγός για τους καιρούς και τους εκδηλώσεις του επισκέπτη για το ταξίδι στην Κίνα τον Μάρτιο

Ο Μάρτιος βλέπει τις πρώτες προσπάθειες της άνοιξης να προσπαθήσει να ξεφύγει από τη χειμερινή αδρανοποίηση. Ο Μάρτιος δεν έχει δημόσιες αργίες για τους εγχώριους τουρίστες, δεν είναι μεγάλη στιγμή να ταξιδέψουμε. Στην πραγματικότητα, μεταξύ των μεγάλων διακοπών της κινεζικής Πρωτοχρονιάς και της έναρξης των σύντομων διακοπών της άνοιξης, όπως το Qing Ming, ο Μάρτιος είναι μια πολύ ήσυχη εποχή στην Κίνα.

Μάρτιος Καιρός

Η Βόρεια Κίνα αρχίζει τελικά να προθερμαίνεται με μέση αύξηση ένδεκα βαθμών (F) από τον Φεβρουάριο .

Η κεντρική Κίνα εξακολουθεί να αισθάνεται ψυχρή και πολύ υγρή. Η βροχή αρχίζει πραγματικά να εισβάλει τώρα και θα έχετε περισσότερες ημέρες βροχής τόσο στην κεντρική όσο και στη νότια Κίνα. Στον νότο, όμως, ο θερμότερος καιρός θα νιώθει υπέροχος και θα είναι πραγματικά άνετα στα αξιοθέατα στα δροσερά ελατήρια. Απλά μην ξεχάσετε τις μπότες βροχής!

Δείτε περισσότερα για τον καιρό ανά περιοχή για την Κίνα.

Μαρτίου θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις

Εδώ είναι καταχωρίσεις για τις μέσες ημερήσιες θερμοκρασίες και τον μέσο αριθμό των βροχερών ημερών για μερικές πόλεις στην Κίνα. Κάντε κλικ στους συνδέσμους για να δείτε τα στατιστικά στοιχεία ανά μήνα.

Μάρτιος Προτάσεις συσκευασίας

Θα χρειαστεί ακόμα πολλά στρώματα για την Κίνα τον Μάρτιο.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις λίστες συσκευασίας για την Κίνα: Ένας πλήρης οδηγός για τη συσκευασία για το ταξίδι της Κίνας

Τι είναι μεγάλη για την επίσκεψη στην Κίνα τον Μάρτιο

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο Μάρτιος είναι μια ήσυχη εποχή για τους εγχώριους ταξιδιώτες, έτσι ώστε να είναι αρκετά βολικό για τα αξιοθέατα και τα σημαντικά αξιοθέατα, καθώς δεν θα είναι τόσο γεμάτο όσο είναι κατά τη διάρκεια των αιχμών των εγχώριων τουριστικών περιόδων.

Τι δεν είναι τόσο μεγάλη για την επίσκεψη στην Κίνα τον Μάρτιο

Η βροχή στην κεντρική και νότια Κίνα μπορεί να κάνει τα αξιοθέατα δύσκολα και θλιβερά κατά περιόδους. Αυτό μπορεί να σας κάνει να μετανιώσετε την απόφασή σας να περάσετε μια εβδομάδα που περιηγείται στο Guilin.

Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι στο ταξίδι σας. Η αλλαγή του δρομολογίου σας, ειδικά η αλλαγή των εγχώριων αεροπορικών εισιτηρίων, είναι στην πραγματικότητα αρκετά λογική. Αν ανακαλύψετε πού πηγαίνετε θα βρεθείτε σε έντονες βροχοπτώσεις για όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας, δείτε αν μπορείτε να κάνετε μια αλλαγή στο δρομολόγιό σας.

Τέλος, εφ 'όσον προετοιμάζεστε για αυτό, θα είστε εντάξει. Απλά μην πιάσετε χωρίς μια ομπρέλα στην τσάντα σας.

Τι συμβαίνει τον Μάρτιο

Απολαύστε συζητήσεις και αναγνώσεις από συγγραφείς από όλο τον κόσμο στο ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Λογοτεχνίας της Σαγκάης στο M στο Glamour Bar του Bund.