Πού να βρείτε πράσινη Χιλή στιφάδο στο Albuquerque

Το Albuquerque αγαπά το πράσινο στιφάδο της Χιλής. Οι καθαροί θα σας πουν ότι το καλύτερο γίνεται με κομμάτια χοιρινού κρέατος, τα οποία έχουν λίγο λίπος, αλλά όχι πάρα πολύ. Η ψιλοκομμένη πράσινη Χιλή που μπαίνει σε αυτό θα πρέπει να ψηθεί, και θα πρέπει να έχει λίγο λάκτισμα, αν και λίγο, χωρίς υπερβολική δύναμη. Ενώ μερικά είναι φτιαγμένα με βόειο κρέας και άλλα με κοτόπουλο ή χοιρινό κρέας, κάθε πράσινο χυλοπίτες που αξίζει το αλάτι του είναι σίγουρο ότι θα περιλαμβάνει πατάτες, κρεμμύδια και άφθονο φρέσκο ​​πράσινο Χιλή.

Το πράσινο χοιρινό στιφάδο είναι ένα νέο μεξικάνικο φαγητό άνεση, κάτι που πρέπει να παραγγείλετε σε μια κρύα μέρα ή όταν είστε στη διάθεση για κάτι οικείο και νόστιμο.

Πού να βρείτε πράσινη Χιλή στιφάδο στο Albuquerque

Υπάρχουν κάποιες θέσεις γύρω από το Albuquerque που δεν θα αφήσουν μια μέρα να περάσει χωρίς μια κατσαρόλα πράσινο χοιρινό στιφάδο μαγείρεμα σε έναν καυστήρα κάπου στην πλάτη. Είμαστε τυχεροί! Ακολουθεί μια λίστα με τα αγαπημένα μας σημεία.

Το Cafe Cecilia στο κέντρο του Albuquerque είναι ένα τοπικό φαβορί. Πάρτε ένα μπολ με κόκκινο ή πράσινο τσίλι με απλά φασόλια ή με βόειο κρέας ή κοτόπουλο. Το Cecilia's εμφανίστηκε στις Diners, Drive-Ins και Dives του Guy Fieri . Η διεύθυνση είναι 230 6th Street, SW.

Cervantes: Ο μακρύς χρόνος που έχει η αγαπημένη της Albuquerque έχει τη δική της σειρά προϊόντων σάλτσας και σάλτσας, οπότε δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι μαγειρεύουν μερικές μεγάλες πράσινες χυλοπίτες. Το κάνουν με τον παραδοσιακό τρόπο, με χοιρινό, πατάτες, και πράσινο Χιλή. Η διεύθυνση είναι 5801 Gibson Blvd, SE.

Το Cocina Azul κάνει Azul κύπελλα από πράσινο χοιρινό στιφάδο με πράσινο Χιτς Χιτς, μπριζόλα και πατάτες, σερβιρισμένο με sopapilla.

Έχουν επίσης κύπελλα από κόκκινο χιλή στιφάδο και posole. Βρίσκονται σε 1134 Mountain Rd NW και 4243 Montgomery Blvd NE.

Το Duran's έχει ένα μπολ με Χιλή με φασόλια, κρέας, κόκκινο ή πράσινο τσίλι και μια τορτίγια. Η διεύθυνση είναι 1815 Central Avenue, NW.

Η φωτιά του El Pinto ψιλοκομίζει την πράσινη Χιλή και προσθέτει κοτόπουλο, πατάτες και καλαμπόκι σερβίρεται με τορτίγλα αλεύρι.

Η διεύθυνση είναι 10500 4th St. NW.

Το διάσημο εστιατόριο Frontier προσφέρει πράσινο χοιρινό στιφάδο ή σάλτσα στα 5, 8 ή 12 ουγκιές. κύπελλα. Οι 5 και 8 ουγκιές τους. κύπελλα έρχονται με μια τορτίγια, τα 12 ουγκιά. μπολ με δύο. Προσφέρουν επίσης μια χορτοφαγική σούπα tortilla που είναι παρόμοια με το πράσινο στιφάδο τσίλι, το οποίο έρχεται με ταρτίγια τσιπς και τυρί. Βγάλτε το τυρί και το βγάζετε.

Η κουζίνα του Garcia είναι τόσο δημοφιλής με τους ντόπιους που έχει αναπτυχθεί σε οκτώ τοποθεσίες. Η πράσινη χυλοπίτες της Χιλή χαρακτηρίζει τις ταινίες βοδινού, τις πατάτες και την πράσινη Χιλή σε ένα πλούσιο ζωμό. Επιλέξτε μια tortilla ή sopapilla για εμβάπτιση. Έχουν επίσης posole (εποχιακά) και menudo με καλαμπόκι. Έχουν 7 τοποθεσίες.

Το Golden Pride, όπως το αδελφοποιημένο εστιατόριο του Frontier, προσφέρει πράσινο στιφάδο από τη Χιλή. Πάρτε 8 oz. με μια τορτίγια, 12 ουγκιά. με δύο τορτίλες ή 16 ουγκιές. χωρίς τορτίγια. Έχουν 4 θέσεις.

Το La Salita στα βορειοανατολικά ύψη προσφέρει πράσινο χοιρινό στιφάδο από μαριναρισμένο χοιρινό, φασολάκια, κρεμμύδια και πράσινες λωρίδες από Χιλή, σερβιρισμένο με δύο τορτίλες ή δύο σόπιλες. Έχουν επίσης ένα μπολ με κόκκινο Χιλή, με μοσχαρίσιο κρέας, φασόλια και κόκκινο Χιλή. Η διεύθυνση είναι 1217 Eubank Blvd NE.

Η καφετέρια της Μαρίας και του Τίτο: Πάρτε ένα μπολ με κόκκινο ή πράσινο τσίλι, με ή χωρίς φασόλια, σε ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια της Duke City (2711 4th Street NW).

Το Monroe's συγκεντρώνει το χοιρινό, τις πατάτες και την πράσινη χιλή σε μια ουγκιά 16 κιλών. μπολ με δύο τορτίγια για να το ξαπλώσει. Έχουν επίσης ένα μπολ απλά πράσινο Χιλή (ή κόκκινο Χιλή) για όσους αγαπούν τα πράγματα. Η διεύθυνση είναι 6051 Osuna Road NE.

Ο Ortega καλεί την πράσινη Χιλή τους να μαγειρεύει ένα μπολ με Χιλή, αλλά έχει την κόκκινη ή πράσινη Χιλή, τις πατάτες, το βοδινό και τα ολόκληρα φασόλια που το κάνουν ένα δοκιμασμένο και αληθινό στιφάδο. Το παραγγείλετε με το στήθος για λίγο επιπλέον. Η διεύθυνση είναι 3617 Wyoming NE.

Το Pueblo Harvest Cafe έχει μια ποικιλία από σούβλες, από πράσινο χοιρινό στιφάδο με κομμάτια χοιρινού κρέατος μέχρι μια ημέρα πανηγύρι με στιφάδο. Βρείτε αυτό το Χιλή στο 2401 12th St NW.

Το γκάμα κάνει το πράσινο χοιρινό στιφάδο τους με το κοτόπουλο, με ένα tortilla αλεύρι για βυρσοδεψία. Πάρτε ένα μεγάλο κύπελλο ή ένα μεγάλο μπολ. Έχουν 3 θέσεις.