Εβδομάδα Εστιατόριο Νέου Μεξικού

Τα εστιατόρια προσφέρουν μια γεύση του ουρανού σε τιμές ευκαιρίας

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του Albuquerque υπογράφουν την ετήσια Εβδομάδα Εστιατορίων του Νέου Μεξικού, η οποία προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να δοκιμάσουν μερικά υπέροχα φαγητά. Για το 2016, η Εβδομάδα Εστιατορίων του Νέου Μεξικού διαρκεί για τρεις διαφορετικές εβδομάδες στο Τάο και το Βόρειο Νέο Μεξικό, το Αλμπικέρκι και το Σάντα Φε.

Στη Σάντα Φε , η εβδομάδα πραγματοποιείται στις 21-28 Φεβρουαρίου. Στο Taos και στο βόρειο Νέο Μεξικό, η Εβδομάδα Εστιατορίων διεξάγεται στις 28 Φεβρουαρίου - 6 Μαρτίου.

Στο Albuquerque, διαρκεί την Κυριακή 6 Μαρτίου έως την Κυριακή 13 Μαρτίου.

Ανακαλύψτε τους τοπικούς σεφ και δείτε τι έχουν μαγειρέψει για τα ειδικά δείπνα τους τριών πιάτων, τα πρωινά-fixe ή για να κλείσετε το κανονικό μενού. Μεσημεριανά γεύματα και δείπνα, πακέτα διαμονής, μαθήματα μαγειρικής και γευσιγνωσία οίνου και οινοπνευματωδών ποτών αποτελούν μέρος της γιορτής.

Αυτά δεν είναι μόνο εστιατόρια. Ο κατάλογος διαβάζεται σαν κάποιος από τους τοπικούς πολύτιμους λίθους: το Prairie Star και το MAS θα πρέπει να αρκούν για να φανεί το ενδιαφέρον σας. Διαβάστε συνέχεια για ολόκληρη τη λίστα και αφαιρέστε τις ορέξεις σας και απολαύστε.

Τα περισσότερα συμμετέχοντα εστιατόρια θα προσφέρουν βραδινό γεύμα με τρία μαθήματα (ορεκτικά, ενδύματα και επιδόρπια). Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν φόρο, δωρεά ή ποτά.

Συμμετέχοντα εστιατόρια στο Albuquerque:

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα τρόφιμα που θα προσφέρονται σε κάθε εστιατόριο, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Εβδομάδας Εστιατόρια του Albuquerque.

Η Εβδομάδα Εστιατορίων έχει επίσης ειδικές εκδηλώσεις που προσφέρουν γαστρονομικές εμπειρίες.

Στο Albuquerque, θα υπάρχουν μαθήματα στην ανάμιξη κοκτέιλ, κάνοντας S'mores με τρούφες σοκολάτας, γευσιγνωσία κρασιού και παρασκευή τυριού μοτσαρέλα.

Το Santa Fe έχει πολλά εστιατόρια που συμμετέχουν στις ειδικές προσφορές γεύματος και δείπνου της εβδομάδας. Απολαύστε γεύματα ή δείπνα σε εστιατόρια που περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, το Andiamo, το Coyote Cafe, το El Farol, το Geronimo και πολλά άλλα.

Το Santa Fe προσφέρει μαθήματα στην διακόσμηση κέικ, κάνοντας μοτσαρέλα και ρίκοτα, φτιάχνοντας μώλωπες, πίτες και πολλά άλλα.

Οι ειδικές προσφορές σε ξενοδοχεία περιλαμβάνουν το Eldorado, το Inn on Paseo, το Hotel St. Francis, το El Pueblo Bonito και το Hotel Chimayo.

Μάθετε περισσότερα για την Εβδομάδα Εστιατορίων Santa Fe.

Στο Taos, εστιατόρια όπως το El Meze, το Mondo Italiano, το Medley και το Gorge Bar and Grill θα έχουν ειδικές προσφορές. Lodge στο El Monte Sagrado για ειδικές προσφορές και τιμές.

Μάθετε περισσότερα για την Εβδομάδα Εστιατορίων Taos.