Ελληνικά νησιά με γυμνές παραλίες

Τολμήστε να πάρετε το Bare στην Ελλάδα

Οι γυμνές παραλίες είναι άφθονες στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλά ελληνικά νησιά με γνωστές ή ημι-επίσημες γυμνές παραλίες. Ενώ στην πράξη κάθε απομονωμένη έκταση ελληνικής άμμου μπορεί να είναι μια γυμνή παραλία μερικές φορές, εκείνοι που έχουν γυμνή εκεί πριν βεβαιώνουν ότι ορισμένες εκτάσεις της παραλίας είναι πιο γυμνοί-φιλικοί από τους άλλους. Ακόμη και αν δεν έχετε βρεθεί ποτέ σε γυμνή παραλία, θα διαπιστώσετε ότι η θάλασσα, ο ήλιος και η απίστευτη φυσική ομορφιά της Ελλάδας καθιστούν ευκολότερο να πάτε στο φυσικό περιβάλλον.

Εάν είστε ένας πλήρης αρχάριος, μπορείτε να εκτιμήσετε συμβουλές για το πώς να επισκεφτείτε μια παραλία Nude στην Ελλάδα .

Τι λείπει από τις ελληνικές γυμνές παραλίες; Ελληνες!

Μην περιμένετε να συναντήσετε πολλούς Έλληνες στο γυμνό - αν και τα κλασικά αγάλματα είναι γυμνά, λίγοι Έλληνες έχουν αποκτήσει τη συνήθεια των γυμνών παραλιών. Οι περισσότεροι από τους φίλους της παραλίας σας θα είναι επίσης ταξιδιώτες. Μια γυμνή παραλία σημαίνει ακριβώς αυτό - ένα μέρος όπου η γεμάτη γυμνότητα είναι αποδεκτή ή τουλάχιστον ανεκτή. Σε όλη την Ευρώπη, θα διαπιστώσετε ότι η ηλιοθεραπεία χωρίς τόπλες για τις γυναίκες είναι ευρέως αποδεκτή - κάτι που μπορεί να κλονίσει μερικούς επισκέπτες σε μη γυμνές παραλίες.

Γυμνές παραλίες στην Ελλάδα και τα Ελληνικά νησιά

Εδώ είναι μια γρήγορη λίστα νησιών με γνωστές γυμνές παραλίες στην Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά .

Η πλειοψηφία των γυμνιστών παραλιών στην Ελλάδα είναι στα νησιά. Μπορείτε να βρείτε το Paradise στη Μύκονο καθώς και πολλές άλλες διεθνώς γνωστές γυμνές παραλίες. Θα βρείτε πολλές γυμνές παραλίες συγκεντρωμένες στη νοτιοδυτική Κρήτη κατά μήκος των απομακρυσμένων τμημάτων της ακτής, όπως τα Μάρμαρα, η Γλυκανέρα, η Γλύκα Νερό, η Πρέβελη, η Κόκκινη Παραλία και ο Κομμός.

Η Κρήτη φιλοξενεί επίσης το μοναδικό "επίσημο" γυμνιστικό θέρετρο, το deluxe Hotel Vritomartis στην παραλία Φιλάκι και το γυμνό συγκρότημα διαμερισμάτων Kalo Kairi .

Οι γυμνές παραλίες στην ηπειρωτική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο, ενώ δεν είναι αδύνατο να βρεθούν, είναι πολύ πιο σπάνιες.

Περισσότερες πηγές για τις γυμνές παραλίες στην Ελλάδα

Ο βασιλιάς - ή τουλάχιστον ο καπετάνιος - των γυμνιστών παραλιών στην Ελλάδα είναι ο Cap't Barefoot, ο οποίος παρακολουθεί προσεκτικά την κατάσταση των γυμνιστών παραλιών σε όλη την Ελλάδα, είτε προσωπικά είτε με συνεχείς αναφορές από εκατοντάδες πληροφοριοδότες.

Κάνει διασκεδαστική ανάγνωση ακόμα κι αν δεν σχεδιάζετε ταξίδι.

Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι στην Ελλάδα

Βρείτε και συγκρίνετε πτήσεις προς και από Ελλάδα: Αεροδρόμια της Αθήνας και της Αλβανίας - Ο κωδικός του ελληνικού αεροδρομίου για το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών είναι ATH.