Πότε να επισκεφθείτε το Λας Βέγκας - από τους αριθμούς

Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Λας Βέγκας είναι πραγματικά όλη την ώρα

Αυτοί οι αριθμοί επισκεπτών θα πρέπει να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Λας Βέγκας. Με ρωτάς όλη την ώρα για την υψηλή σεζόν και την χαμηλή σεζόν και η αλήθεια εξαρτάται από αυτό που σου αρέσει να μπορείς να ορίσεις τη δική σου υψηλή, χαμηλή και ώριμη περίοδο.

Ο αγαπημένος μου χρόνος είναι η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου μέχρι τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου. Οι πισίνες είναι ανοικτές και τα πλήθη Spring Break έχουν φύγει, αλλά τα πλήθη του καλοκαιριού δεν έχουν πάρει την κατοικία δίπλα στην πισίνα. Ο καιρός είναι τέλειος και μπορώ ακόμα να διαβάσω ένα βιβλίο και να δουλέψω στο μαύρισμα μου χαλαρώνοντας με ένα κοκτέιλ στο ρηχό τέλος. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου, έτσι ώστε να είναι και η ιδανική στιγμή.

Τιμητική μνεία: Ημέρα των Ευχαριστιών απλώς και μόνο επειδή το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ενήλικα έχω περάσει την ταινία εκείνη την εβδομάδα για να δείτε την αρχή της περιόδου των διακοπών. Είμαι κορόιδο για τα Χριστούγεννα, έτσι ώστε οι ψυχρότερες θερμοκρασίες και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα να με βάζουν σε καλή διάθεση για τους επόμενους 2 μήνες.

Πότε πρέπει να πάτε στο Λας Βέγκας; Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε.