Φεβρουάριο στο Λας Βέγκας

Μέσες θερμοκρασίες και συμβουλές

Μπορεί να είναι κρύο και άθλια στη γενέτειρά σας, αλλά ο Φεβρουάριος στο Λας Βέγκας είναι αρκετά ζεστός ώστε να κρατήσει το αεροδρόμιο απασχολημένο και τα ξενοδοχεία γεμάτα. Αν αναζητάτε καταφύγιο από το χειμώνα, το Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια του ρομαντισμού είναι ιδανικό για εσάς.

Μέσες θερμοκρασίες

Ώρα για μια ρομαντική απόδραση

Las Vegas τον Φεβρουάριο; Είστε ρομαντικός και σκέφτεστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Λας Βέγκας; Ο Φεβρουάριος σημαίνει μια ρομαντική απόδραση ή την κατάλληλη στιγμή για μια εκδρομή στο Σαββατοκύριακο. Θα χρειαστείτε ένα ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας με μια εξαιρετική τοποθεσία, γιατί είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μια βόλτα στη λωρίδα. Οι θερμοκρασίες θα αισθάνονται ελαφρώς πιο δροσερές για εκείνους τους ανθρώπους που έρχονται από τα νοτιοδυτικά αλλά η υπόλοιπη χώρα θα αισθανθεί ότι ο χειμώνας έχει ακυρωθεί. Το Λας Βέγκας για ένα ρομαντικό γεύμα είναι μια καλή ιδέα, αλλά κάνετε την έρευνά σας σε εστιατόρια για να ικανοποιήσετε τους πόθους σας. Δείτε μια εκπομπή στο Λας Βέγκας και επωφεληθείτε από τις επιλογές ψυχαγωγίας παγκόσμιας κλάσης στην ταινία. Με τόσα πολλά πράγματα να κάνετε στο Λας Βέγκας τον Φεβρουάριο, μπορεί να αναγκαστείτε να παρατείνετε τη διαμονή σας.

Σχεδιάζω ένα ταξίδι? Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια συμφωνία είναι με τον σωστό Οδηγό για το Λας Βέγκας.

Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα εισιτήρια, τις κρατήσεις και τους καλύτερους τρόπους για να συγκρίνετε τι θα κοστίσει στο Λας Βέγκας.

Εποχή πισίνας ;

Θα υπάρχουν μερικές μέρες το Φεβρουάριο, όπου θα νομίζετε ότι το καλοκαίρι είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία. Μην τους αφήσετε να σας ξεγελάσουν, το κρύο εξακολουθεί να κρέμεται και θα είναι για μερικές ακόμη εβδομάδες.

Μείνετε μακριά από το νερό εάν δεν έχετε αυτή τη σουίτα τέρας που σας επιτρέπει να γεμίσετε την υπερμεγέθη μπανιέρα με ροδοπέταλα και σαμπάνια.

Περίπατος στον καιρό

Αυτή είναι η στιγμή για να περπατήσετε αν απολαμβάνετε απογευματινούς περιπάτους με τον ευχάριστο καιρό 60 μοιρών. Ο ήλιος είναι ζεστός αλλά ο άνεμος είναι δροσερός. Αν επισκέπτεστε από πιο δροσερά κλίματα, θα απολαύσετε ένα γεύμα σε εξωτερικούς χώρους σε μέρη όπως το The Park Vegas ή το LINQ. Δοκιμάστε ένα κάθισμα στο αίθριο στο μεσημεριανό ήλιο στο Cabo Wabo Cantina ή το LAGO στο Bellagio και θα ξεχάσετε ότι το χιόνι κλείνει αυτήν την περίοδο πρόσβαση στο σπίτι σας.

Γκολφ

Είναι σχεδόν η ώρα για νωρίτερα tee φορές? μένουν μακριά από τους πρώτους γύρους, εκτός αν απολαμβάνετε αυτό το ψυχρό συναίσθημα στο τέλος των δακτύλων σας. Η έρημος μπορεί να κρυώσει, ώστε να διαπιστώσετε ότι μερικά μαθήματα βρίσκονται στο δρόμο των ψυχρών ανέμων και ότι ο απογευματινός ήλιος είναι πραγματικά ο καλύτερος φίλος σας όταν αποφασίσετε να βγείτε από τα ραβδιά.

Χρειάζεστε πραγματικό καιρό; Ελέγξτε αυτή τη λίστα των πόρων για τον καιρό του Λας Βέγκας αυτή τη στιγμή.

Τέλεια Αξιοθέατα τον Φεβρουάριο

Το χόκεϊ είναι ζωντανό και καλά στο Λας Βέγκας, οπότε κατευθυνθείτε στο T-Mobile Arena για να παρακολουθήσετε τους Golden Knights του Λας Βέγκας. Αυτό το νέο franchise του NHL χόκεϋ θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είναι ακόμα χειμώνας στο Λας Βέγκας.

Πιθανές ημερήσιες εκδρομές

Bryce Canyon. Ναι, είναι λίγο μακριά, αλλά είναι ένα απίστευτο μέρος για να δείτε τη γεωλογία της Νότιας Γιούτα. Ενώ κατευθύνεστε εκεί, μπορείτε να σταματήσετε στο Εθνικό Πάρκο Ζιόν ή να εξερευνήσετε το φαράγγι Escalante.

Γάμοι

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι τεράστια στο Λας Βέγκας και εάν σκέφτεστε να παντρευτείτε ίσως να το κάνετε και στις 14. Υπάρχουν πολλά ξωκλήσια στο Λας Βέγκας και πολύ ταλαντούχοι σχεδιαστές γάμου σε κάθε θέρετρο.