Όλα τα "ευχάριστα" μασάζ είναι νόμιμα;

Ένα ευχάριστο μασάζ τελειώνει όταν ένα μασάζ τελειώνει με ερωτική επαφή.

Συνήθως, υπάρχουν συμβουλές ότι ένα "ευχάριστο τέλος" είναι στο μενού σπα, όπως ένα υπονοούμενο στο όνομα του spa. Το μενού σπα μπορεί επίσης να διατυπωθεί κατά τρόπο που να φαίνεται όπως το μασάζ σε όλο το σώμα, το ταντρικό μασάζ, το μασάζ μηρών ή το μασάζ σώματος-σώματος . Ενώ τα ασιατικά μασάζ έχουν μακρά ιατρική και πολιτιστική ιστορία, η φράση "ασιατικό μασάζ" είναι μερικές φορές μια λέξη κώδικα που ένα σπα κάνει ευτυχισμένες λήξεις.

Είναι νόμιμες;

Στην Αμερική, ένα ευτυχές τέλος είναι παράνομο και δεν εκτελείται σε νόμιμες ιαματικές πηγές . Σύμφωνα με το νόμο, θεωρείται πορνεία.

Πολλά ιαματικά λουτρά που εκτελούν ευτυχισμένες λήξεις είναι τα μέτωπα της πορνείας και συχνά στις ειδήσεις για την επιδρομή από την αστυνομία και για το κλείσιμο - κάτι που πρέπει να θυμάστε αν πρέπει να σκεφτείτε να γίνετε πελάτης. Ένας άλλος κίνδυνος να αναζητηθεί ένα ευχάριστο μασάζ τελειών αποστέλλεται σε ένα σπα που σκοπεύει να απάτη τους τουρίστες. Μερικές φορές, οι ιαματικές πηγές θα διαφημίσουν τους εαυτούς τους χρησιμοποιώντας τις άκρες ενός σπα με χαρούμενες λήψεις, θα σας χρεώσουν ένα τέλος για να εισέλθουν, μια χρέωση για ποτά και μια χρέωση για υπηρεσίες - χωρίς ποτέ να εκτελέσετε τις σιωπηρές σεξουαλικές πράξεις.

Είναι επίσης παραβίαση της επαγγελματικής δεοντολογίας του μασάζ θεραπευτή για να αγγίξει έναν πελάτη με ερωτικό τρόπο, ακόμη και αν η συγκινησιακή συνάφεια. Αν αναρωτιέστε αν ο θεραπευτής μασάζ σας αγγίζει ανάρμοστα, εμπιστευθείτε τα ένστικτά σας.

Είναι η πρόθεση του συγκινητικού, όχι της θέσης που μετράει. Ενώ ένας θεραπευτής θεραπειών μασάζ βαθέων ιστών μπορεί να βάλει τα χέρια σας στο πυελικό σας δάπεδο ή σε μια άλλη στενή περιοχή του σώματος κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αυτό μπορεί να είναι αυστηρά θεραπευτικό. Συνήθως, όμως, αυτό γίνεται μετά από πολλές συνεδρίες οικοδόμησης εμπιστοσύνης με τον θεραπευτή μασάζ σας.

Είναι ποτέ κατάλληλη να ζητάς ένα ευτυχές τέλος;

Ποτέ δεν είναι κατάλληλο να ζητήσετε ένα ευτυχισμένο τέλος σε νόμιμες ιαματικές πηγές σε όλο τον κόσμο ή κατά τη διάρκεια ενός μασάζ στο δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι μπορεί να είναι μια υποθετική κατάσταση - είστε γυμνοί κάτω από τα φύλλα - είναι μια παραβίαση εμπιστοσύνης με τον θεράποντα μασάζ σας για να ζητήσετε κάτι πέρα ​​από το πεδίο της θεραπείας σας.

Με τον τρόπο αυτό μπορεί να σας ανοίξει μέχρι αμηχανία και ένα γρήγορο τέλος της συνεδρίασης. Πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε έναν πολύ άβολο μασάζ θεραπευτή που θα σας πει για τα όρια του επαγγέλματός τους.

Τι γίνεται με τα Happy Ending Massages στο εξωτερικό;

Τα ευχάριστα τερματισμό είναι ευκολότερο να βρεθούν στο εξωτερικό, ειδικά στην Μπανγκόκ, την Ταϊλάνδη, το Μπαλί και άλλες ασιατικές χώρες. Ωστόσο, δεν είναι πάντα νόμιμες. Το Cebu City, στις Φιλιππίνες, είναι γνωστό για το μασάζ lingam - το οποίο τελειώνει με ένα μασάζ του "lingam" - αλλά ακόμη και αυτό έγινε παράνομο το 2010.

Ανεξάρτητα, δεν πρέπει να υποθέσετε ότι μπορείτε να πάρετε ένα ευτυχές τέλος σε κάθε σπα. Ακόμα και στο εξωτερικό, τα ιδρύματα που έχουν σεξουαλική επαφή στο μενού θα εκπέμπουν σημάδια που είναι αδύνατο να χάσουν.