Πόσο νερό θα έπρεπε να πίνω;

Οι παλαιές οδηγίες 8 x 8 είναι ξεπερασμένες

Έχουμε ακούσει ότι πρέπει να πίνουμε έξι έως οκτώ ποτήρια νερό κάθε βράδυ. Αλλά πολλοί από εμάς δεν πίνουμε πολύ. Και ακόμη και αυτή η σύσταση μπορεί να είναι χαμηλή. Νόμιζα ότι ήμουν άφθονο νερό - τις περισσότερες μέρες ούτως ή άλλως - αλλά περνώντας μέσα από το συνειδητό καθάρισμα με προειδοποίησε για το γεγονός ότι δεν πίνω αρκετά.

Μια σύσταση μεγέθους που ταιριάζει σε όλους για την κατανάλωση νερού δεν έχει νόημα όταν θεωρείτε ότι οι ενήλικες ποικίλλουν σημαντικά στο βάρος και τα επίπεδα δραστηριότητας.

Μήπως μια γυναίκα 5 '2 "που ζυγίζει £ 110 χρειάζονται την ίδια ποσότητα νερού με ένα linebacker για το Denver Broncos; Φυσικά δεν υπάρχει ακόμα και η ποσότητα νερού που χρειάζεται ένα άτομο μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το πού ζείτε, την εποχή του χρόνου και τι κάνεις.

Ο νέος κανόνας είναι να πάρετε το βάρος σας και να το χωρίσετε στο μισό. Αυτός είναι ο ελάχιστος αριθμός ουγγιών υγρού, φιλτραρισμένου νερού που πρέπει να πίνετε καθημερινά, χωρίς να υπολογίζετε άλλα υγρά.

Εάν ζυγίζετε 140 κιλά, πίνετε τουλάχιστον 70 ουγγιές νερό. Πίνετε περισσότερα εάν είστε ενεργός, ζείτε σε ένα ζεστό κλίμα ή είστε σε μια διατροφή καθαρισμού.

Η Julie Peláez και ο Jo Schaalman, ανέπτυξαν το Conscious Cleanse, δίαιτα διάρκειας δύο εβδομάδων και εξάλειψη που αφαιρούν τα κοινά τροφικά αλλεργιογόνα, ώστε να εντοπίσετε τον καλύτερο τρόπο για να φάτε και να πιείτε για το σώμα σας. Συστήνουν στους ανθρώπους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα να πίνουν τουλάχιστον το μισό σωματικό τους βάρος σε ουγγιές και άλλες τριάντα ουγγιές.

Είναι δραστήριοι δάσκαλοι γιόγκα, έτσι πίνουν ακόμα περισσότερο - το σωματικό τους βάρος σε ουγκιά κάθε μέρα.

Αλλά πώς πίνετε τόσο πολύ νερό; Ο Jo και ο Jules συνιστούν να ξεκινάτε κάθε μέρα με βάζο με ζεστό λεμόνι 32 ίντσας. Εάν ζυγίζετε 140 λίβρες, είστε ήδη το μισό του τρόπου με τον ελάχιστο στόχο καθημερινής πρόσληψης νερού ή το ένα τρίτο του τρόπου με το προτεινόμενο ποσό.

Επαναπληρώστε το με φρέσκο ​​ελατήριο ή φιλτραρισμένο νερό (για να αφαιρέσετε χημικές ουσίες όπως το χλώριο) μία ή δύο φορές και γνωρίζετε πότε έχετε κάνει τον στόχο σας.

Πόσιμο ζεστό νερό λεμονιού το πρωί έχει προσθέσει οφέλη όπως την τόνωση του πεπτικού σας συστήματος, την ενίσχυση της ενέργειας σας χωρίς καφεΐνη, και την ενυδάτωση του σώματός σας και του δέρματος.

Ο Jo και ο Jules προσπαθούν να πίνουν περισσότερο την κατανάλωση νερού πριν από τις 2 μ.μ., ώστε να μην ξυπνούν τη νύχτα για να πάνε στο μπάνιο. "Όταν παίρνετε δέκα σαφείς πετσέτες την ημέρα, παίρνετε αρκετό νερό", λέει ο Jo. Τα κίτρινα ούρα είναι ένα σημάδι ότι είστε αφυδατωμένοι (ή παίρνετε πολλές βιταμίνες). Είπαν ότι ήταν σχεδόν αδύνατο να πίνουν πολύ νερό. Ειδικά κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος αποτοξίνωσης, πρέπει να καθαρίσουμε το σύστημά μας και να βελτιώσουμε την εξάλειψη.

Νόμιζα ότι πίνοντας αρκετό νερό τις περισσότερες μέρες, αλλά μόλις προσπάθησα να χτυπήσω τη συνιστώμενη ποσότητα νερού, συνειδητοποίησα πόσο λίγο έπινα πραγματικά. Αλλά ένα πράγμα με με προβλημάτισε. Όσο περισσότερο νερό έπιζα, το πιο διάβολο έχω, ειδικά στην αρχή του καθαρισμού. Ο Jules μου είπε ότι οι "αισθήσεις δίψας μου επανέρχονταν στη ζωή" όπως τους έδωσα νερό.

Μου αρέσει να πίνω νερό, αλλά κάποιοι συνηθίζουν να παίρνουν τα υγρά τους μέσα από αρωματισμένα ή καφεϊνούχα ποτά.

Ακριβώς όπως το πράσινο smoothies, το νερό γίνεται όλο και καλύτερα όσο πιείτε. "Είναι σημαντικό να μάθουμε να αρέσει η γεύση υγιεινού νερού", λέει ο Jo.

Μόλις άρχισα να ακολουθώ νέες συστάσεις, αισθάνθηκα καλύτερα. Ο μυϊκός ιστός και οι αρθρώσεις μου αισθάνθηκαν πιο ρευστοί και ευέλικτοι και ο πόνος στους ώμους μου μειώθηκε σημαντικά. Συστήνω ιδιαίτερα να αρχίσετε να πίνετε περισσότερα και να δείτε πώς αισθάνεστε.