Πώς να βρείτε ένα μεγάλο Βραζιλίας Waxer

Όταν παίρνετε ένα βραζιλιανό κερί, η δεξιότητα και η εμπειρία του κεριού είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας. Κάνει τη διαφορά μεταξύ ενός βασανιστικού βραζιλιάνικου κεριού και κάτι που είναι ελαφρώς δυσάρεστο.

Έμαθα τον σκληρό τρόπο που δεν μπορείτε απλά να πάτε στη φήμη του σαλόνι. Οι J. Sisters εισήγαγαν τους Βραζιλιάνους στη Νέα Υόρκη το 1987 και η υπηρεσία διαδόθηκε από το "Sex and the City" στη δεκαετία του '90.

Αποφάσισα να δοκιμάσω τον πρώτο μου Βραζιλιάνο στο "κορυφαίο μέρος" και έκανα ένα ραντεβού εκεί. Η όλη διάταξη ήταν παράξενη. Το σαλόνι τους βρισκόταν σε ένα αρχοντικό στην Δυτική 57η. Έκανα check-in σε ένα σταθμό του maitre d στο διάδρομο. Μέσα στο «σαλόνι», διαφορετικά κεριά και οι πελάτες τους χωρίστηκαν από ένα προσωρινό τοίχο που φτάνει περίπου πέντε πόδια. Ένιωθε σαν ένα γραφείο που είχε μόλις μετατραπεί.

Ακόμη χειρότερα, το άτομο που έκανε τη διαδικασία δεν μπόρεσε να μιλήσει αγγλικά. Ανέπτυξε μια αφίσα που έδειξε τις διάφορες επιλογές, όπως η λωρίδα προσγείωσης, το τρίγωνο και η Σφίγγα (όλα τα μαλλιά μακριά). Φαινόταν ότι όλα τα μαλλιά έβγαιναν αμέσως και ο πόνος ήταν βασανιστικός. Ήμουν μώλωπες και πρησμένα άσχημα για μια εβδομάδα.

Νόμιζα ότι ήταν ακριβώς έτσι, έτσι ήταν και ο τελευταίος μου Βραζιλιάνος για μερικά χρόνια. Σχετικά με την ανάθεση ιστοριών, βρήκα τον εαυτό μου σε μια πλήρως Bare in Scardale, η οποία από τότε έχει αναδιαμορφωθεί ως Spruce & Bond και επεκτάθηκε σε περισσότερη θέση.

Ο αριστοκράτης που έκανε τις υπηρεσίες εκεί εξήγησε ότι η γυναίκα των J. Sisters πήρε πάρα πολλά μαλλιά από τη μία. Μπορεί να μην έχει μελετήσει την κατεύθυνση της ανάπτυξης των μαλλιών. Αυτή η γυναίκα πήρε μικρότερα ποσά μακριά, κατόπιν χτύπησε απαλά το σημείο. Ήμουν συγκλονισμένος από το πόσο λιγότερο κακό.

Και δεν υπήρχε μώλωπες, χωρίς πρήξιμο.

Πώς να βρείτε ένα εξειδικευμένο βραζιλιάνο Waxer

Πώς λοιπόν βρίσκεσαι κάποιος που ξέρει τι κάνουν; Το πιο σημαντικό είναι να πάρετε μια προσωπική σύσταση από κάποιον που έχει πάει σε εκείνο το waxer. Μην βασίζεστε αποκλειστικά στο όνομα του σαλόνι. «Πηγαίνετε σε κάποιον που κάνει πολλά βραζιλιανά κεριά» λέει ο Dannielli Marcellino, ο οποίος κάνει μέχρι και 15 κεριά ημερησίως στο Suddenly Slimmer Day Spa στο Scottsdale της Αριζόνα. "Είναι απασχολημένος; Αν μπορεί να σας πάρει οποιαδήποτε στιγμή δεν είναι απασχολημένος."

Μην πέσετε ποτέ σε ένα σπα και ζητήστε ένα βραζιλιανό κερί. Ο καθένας πρέπει να ξεκινήσει κάπου, ακόμη και οι άνθρωποι που αργότερα γίνονται πλοιάρχους. Όλοι έχουν καμπύλη μάθησης και κάνουν λάθη ενώ μαθαίνουν. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι κάποιος που δεν κάνει βραζιλιάνα κεριά που συχνά ασκούν σε σας.

Η αποχέτευση στο spa είναι κρίσιμη κατά τη διάρκεια ενός βραζιλιάνικου κεριού. Τα ΣΗΜΑΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ περιλαμβάνουν ένα βρώμικο δωμάτιο, ένα ραβδί που βρίσκεται ήδη στο κουτί και κερί στο πάτωμα ή στους τοίχους. Ο θεραπευτής δεν θα πρέπει ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ να διπλώνει το ραβδί στο κουτί κεριού. Η διπλή εμβάπτιση σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε το ραβδί σε εσάς και στη συνέχεια το βάλετε πίσω στο κουτί για να πάρετε περισσότερο κερί αντί να το πετάξετε. Αν το βλέπετε αυτό, πηδήξτε από το τραπέζι και αφήστε το αμέσως.

Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να ελέγξετε στη βραζιλιάνικη αποτρίχωση, εάν ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες.

Πριν από το Βραζιλικό κερί σας

Κατά τη διάρκεια της Βραζιλίας κερί σας

Μετά το Βραζιλίας κερί σας