Το Durango σας, Χειμερινή απόδραση στο Κολοράντο

Απολαύστε το σκι, το σφύριγμα, το χιονοπέδιλα και πολλά άλλα σε αυτή την ιδιόμορφη πόλη εξόρυξης.

Durango, Κολοράντο είναι απίστευτα γοητευτικό και έχει τα πάντα, από το σκι μέχρι τα ζυθοποιεία χειροτεχνίας για πεζοπορία. Η πόλη βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του Κολοράντο και απέχει 3 ώρες με το αυτοκίνητο από το Albuquerque, έξι ώρες με το αυτοκίνητο από το Ντένβερ και 7 ώρες με το αυτοκίνητο από το Φοίνιξ. Η πόλη διαθέτει επίσης ένα μικρό αεροδρόμιο που σας επιτρέπει να πετάξετε από πόλεις όπως το Ντένβερ και το Φοίνιξ μέσα σε μία ώρα.

Το Durango ιδρύθηκε το 1879 για να χρησιμεύσει ως βάση για τους ανθρακωρύχους που εξαπλώθηκαν σε όλη τη γύρω περιοχή και από τότε δεν άλλαξε πολύ, διατηρώντας την εμφάνιση του.

Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι οι αγορές και τα καταστήματα εργαλείων που κάποτε έφεραν τον κεντρικό δρόμο έχουν αντικατασταθεί από καλλιτεχνικές μπουτίκ και γκουρμέ αγρόκτημα σε εστιατόρια.

Για τους λάτρεις των Χειμερινών Αθλημάτων

Εάν το σκι και άλλα χειμερινά σπορ είναι το πράγμα σας, το καλύτερο μέρος για να πάτε είναι στο Purgatory Resort, που βρίσκεται μόλις 26 μίλια έξω από την πόλη. Ενώ το όνομα του θέρετρου μπορεί να ακούγεται απειλητικό, είναι στην πραγματικότητα ένας ήρεμος, χαρούμενος χώρος που έχει κάτι για όλους - υπάρχει ένας λόγος που ονομάζεται κατ 'επανάληψη Βόρεια Αμερική ως καλύτερη τιμή για σκι από το TripAdvisor.

Το θέρετρο διαθέτει 99 μονοπάτια για σκι και έξι πάρκα εδάφους για snowboarders. Είναι πλήρως προσανατολισμένες για όλες τις ανάγκες σας, προσφέροντας ενοίκια, επισκευές και μαθήματα για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα. Υπάρχουν πολλά περισσότερα για να απολαύσετε για τους μη σκιέρ, καθώς το θέρετρο προσφέρει επίσης σωλήνες χιονιού, εκδρομές με χιονοπέδιλα, έλκηθρο σκυλιών, βόλτες με έλκηθρο, σκι αντοχής και εκδρομές με χιόνι.

Αν θέλετε να είστε κοντά σε όλη τη δράση, σκεφτείτε το κατάλυμα στο θέρετρο. Υπάρχουν αρκετά ακίνητα, που κυμαίνονται από στούντιο με πλαγιές μέχρι ανεξάρτητες σκάλες, που ανήκουν σε ιδιωτική ιδιοκτησία και ενοικιάζονται. Η διαμονή σε οποιοδήποτε από τα ακίνητα σας δίνει επίσης εύκολη πρόσβαση στα εννέα εστιατόρια του θέρετρου, σε οκτώ καταστήματα και spa.

Τι να κάνετε από τις πλαγιές

Ελέγξτε ένα τοπικό φεστιβάλ ή εκδηλώσεις αν δεν είστε σε σκι ή χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Το Purgatory Resort έχει σχεδόν πάντα ένα ή άλλο γεγονός. Μπορείτε σχεδόν να είστε βέβαιοι να βρείτε γιόγκα, μαθήματα, παραστάσεις ζωντανής μουσικής, επισκέψεις με σκύλους διάσωσης ή κάποια άλλη δραστηριότητα που συμβαίνει κατά την επίσκεψή σας. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τη διαμονή σας γύρω από πρόσθετες ειδικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται μία φορά το χρόνο, όπως το Cardboard Derby, όπου οι άνθρωποι τρέχουν δημιουργικά έλκηθρα από χαρτόνι ή το Angels & Demons Party, το οποίο διαθέτει καρναβάλι και ομαδικό σκι κάτω από το βουνό στο κοστούμι .

Ή κατευθυνθείτε στην πόλη και επισκεφθείτε το Μουσείο Animas, το οποίο διαθέτει εκθέματα για την τοπική ιστορία και ακόμη και μοντέλο τάξης που χρονολογείται από το 1904.

Η πεζοπορία είναι ένα ακόμα μεγάλο έλξη για την πόλη, καθώς το Durango βρίσκεται στην καρδιά των βουνών του San Juan. Μία από τις πιο αγαπημένες πεζοπορίες των ντόπιων είναι το Mountain Trail Animas, το οποίο καταλήγει σε ένα βουνό ακριβώς έξω από την πόλη και προσφέρει εκπληκτική θέα. Είναι μια εύκολη ανάβαση που πρέπει να μπορείτε να το κάνετε όλο το χρόνο. Αν θέλετε ένα μονοπάτι κατάλληλο για όλους τους ανθρώπους και τύπους καιρικών συνθηκών, δοκιμάστε το Trail River του Animas, ένα πλακόστρωτο μονοπάτι που περιστρέφεται κατά μήκος του γραφικού ποταμού Animas και περνάει και στο κέντρο της πόλης.

Πηγαίνετε έξω από το δρόμο

Το Durango εξακολουθεί να είναι σχετικά ανεξερεύνητο, αλλά μπορεί να γίνει τουρίστας κατά περιόδους. Εάν θέλετε να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο και να ζήσετε ό, τι ήταν πριν από δεκαετίες, ταξιδέψτε μια ώρα στο Silverton, μια πρώην κοινότητα εξόρυξης στα βουνά που φιλοξενεί μόνο 600 άτομα και είναι πολύ λιγότερο χτισμένη από το Durango.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να φτάσετε στο Silverton είναι να πάρετε το Durango & Silverton στενός σιδηρόδρομος, μια ατμομηχανή που άρχισε να μεταφέρει χρυσό και ασήμι μεταξύ των δύο πόλεων και τώρα μεταφέρει τους ανθρώπους σε μια από τις πιο γραφικές διαδρομές της χώρας. Το τρένο μπορεί να πάρει ακριβό, όμως, αν ψάχνετε να εξοικονομήσετε χρήματα μπορείτε να πάρετε τις ίδιες απόψεις του Εθνικού Δρυμού του Σαν Χουάν με την οδήγηση στο Silverton στο San Juan Skyway.

Μόλις φτάσετε εκεί, κάντε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης και πάρτε τα πολύχρωμα ψεύτικα κτίρια και τα εκλεκτικά καταστήματα δώρων.

Στο τέλος του κεντρικού δρόμου, θα συναντήσετε την Ιστορική Εταιρεία του San Juan County, η οποία σας δίνει μια διαδραστική ματιά στην ιστορία της περιοχής. Ίσως να νομίζετε ότι είναι ένα μουσείο όπως κάθε άλλο μέχρι να ταξιδέψετε κάτω από τις σήραγγες εξόρυξης ρεπλίκα και να ζήσετε τις δυσάρεστες και συχνά τρομακτικές συνθήκες που οι ανθρακωρύχοι του Silverton έπρεπε να υπομείνουν.

Οι σκιέρ θα είναι επίσης ευχαριστημένοι με αυτό που προσφέρει το Silverton, καθώς έξω από την πόλη βρίσκεται το Silverton Mountain, το υψηλότερο και πιο απότομο χιονοδρομικό κέντρο της Βόρειας Αμερικής με μέγιστο ύψος 13.487 ποδιών. Το προσωπικό εκτελεί εργασίες μετριασμού των χιονοστιβάδων, αλλά διαφορετικά αφήνει το βουνό στη φυσική του κατάσταση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν περιέχει περικοπές. Είναι σίγουρα μόνο ασφαλής για επαγγελματίες, αλλά αν ξέρετε τι κάνετε, θα έχετε την εμπειρία μιας ζωής.

Εάν έχετε ακόμα απομείνει χρόνο μετά από να απολαύσετε αυτές τις απίστευτες πόλεις, αξίζει να επισκεφθείτε το Εθνικό Πάρκο Mesa Verde, το οποίο απέχει μία ώρα με το αυτοκίνητο από το Durango και δύο ώρες από το Silverton. Το πάρκο είναι σπίτι των οικισμών που οι ντόπιοι Αμερικανοί κάποτε σκαλισμένοι απευθείας από τους βράχους που κηλιδώνουν την περιοχή. Καθώς περπατάτε μέσα από τα πανύψηλα πέτρινα κτίρια, θα δείτε γιατί συχνά ονομάζεται ένα από τα θαύματα του κόσμου.