Πότε είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε τη Νέα Ορλεάνη;

Η καλύτερη εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε τη Νέα Ορλεάνη ... εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το τι θέλετε από διακοπές. Δυστυχώς, δεν υπάρχει μια απάντηση που δεν έχει αποκοπεί, αλλά εδώ ελπίζουμε να το μειώσετε λίγο για σας:

Αν θέλετε μεγάλο ενθουσιασμό: προχωρήστε και επισκεφθείτε το Mardi Gras , θυμόμαστε ότι η εποχή του Mardi Gras, που ονομάζεται Καρναβάλι , τρέχει για αρκετές εβδομάδες πριν από το μεγάλο γεγονός, το οποίο είναι συνήθως στα μέσα Φεβρουαρίου ή στις αρχές Μαρτίου.

Παρέλες, πάρτι, μπάλες και γενική γιορτή λαμβάνουν χώρα από τις 6 Ιανουαρίου έως την ίδια την Mardi Gras. Θα χρειαστείτε έναν ελαφρώς υψηλότερο προϋπολογισμό για να το επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους, αλλά αν απολαύσετε την εορταστική, πολυσύχναστη φύση του φεστιβάλ, αυτή είναι η ιδανική στιγμή.

Επίσης, εξετάστε: επίσκεψη για το γαλλικό φεστιβάλ Quarter (αρχές Απριλίου) ή JazzFest (τέλη Απριλίου-αρχές Μαΐου). Και τα δύο αυτά γεγονότα αντλούν μεγάλα πλήθη για μουσική, φαγητό και διασκέδαση.

Αν έχετε προϋπολογισμό: επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ιούλιος και Αύγουστος είναι ζεστός, ναι, αλλά οι ξενοδοχειακές προσφορές είναι άφθονοι και ο Αύγουστος φέρνει το COOL-inary της Νέας Ορλεάνης , μήνα ειδικών προσφορών εστιατορίων σχεδιασμένων να προσελκύσουν τουρίστες με προϋπολογισμό. Εκμεταλλεύομαι! Θα διαπιστώσετε ότι η θερμότητα κάνει τις υπαίθριες δραστηριότητες προκλητικές, αλλά υπάρχουν πολλά να κάνουν σε εσωτερικούς χώρους και αν το παίρνετε αργά και πίνετε πολλά υγρά, μπορείτε να επιβιώσετε ακριβώς έξω από το εξωτερικό. Ολοι το κάνουμε!

Εάν θέλετε να αποφύγετε τα γιγαντιαία κόμματα: κοιτάξτε το Lent, την περίοδο των επτά εβδομάδων μετά τον Mardi Gras.

Η πόλη εξαντλείται από τις εβδομάδες που γιορτάζουν και πολλοί ντόπιοι κρατούν την ιερή περίοδο ως θρησκευτική τήρηση. Ακόμα, όλα είναι ανοιχτά (εστιατόρια, θέατρα, πολλά τζαζ κλαμπ), έτσι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνετε, να φάτε και να δείτε, αλλά χωρίς την εν δυνάμει συντριπτική ατμόσφαιρα του Mardi Gras.

Εάν θέλετε τον καλύτερο καιρό: Οκτώβριος / Νοέμβριος και Φεβρουάριος / Μάρτιος τείνουν να είναι τα καλύτερα στοιχήματα.

Οι πρώιμοι μήνες της άνοιξης είναι ιδιαίτερα ωραίοι όταν ξεφύγετε από τις παγωμένες συνθήκες χειμώνα στο βορρά (συν, συχνά συμπίπτουν με το Mardi Gras) και οι μήνες πτώσης είναι εξαιρετικοί για τις ζεστές, εγχώριες εκθέσεις των οδών της γειτονιάς και ένα άγγιγμα των εορτασμών των διακοπών.

Το προσωπικό μου αγαπημένο: Συχνά ενθαρρύνω τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους να με επισκέπτονται την εβδομάδα Mardi Gras - έρχονται λίγες μέρες νωρίτερα και παίρνουν όλα τα γλέντια και τις γιορτές και στη συνέχεια μένουν λίγες μέρες στη Σαρακοστή για να κάνουν πιο καθησυχαστικές δραστηριότητες παράδειγμα, ή ημερήσιες εκδρομές για να περιηγηθείτε στο εργοστάσιο Tabasco ή να κάνετε μια βόλτα). Ο καιρός τείνει να είναι ωραίος και καθώς οι άνθρωποι μου χαίρονται από τον Βορρά, είναι μια γενικά ζεστή διαφυγή γι 'αυτούς από τον ατέρμονο χειμώνα τους. Τούτου λεχθέντος, ήταν το ψυχρό των τελευταίων Mardis Gras σε μια σειρά, οπότε αν ο ζεστός καιρός είναι ο μόνος στόχος, δεν υπάρχει καμία εγγύηση.