Δείτε μια χώρα των θαυμάτων των Χριστουγέννων στο Alton, Illinois

Γιορτάστε την εποχή στο Rock Springs Park

Μόλις 25 μίλια βόρεια του κέντρου του Σαιντ Λούις είναι μια θεαματική έκθεση φωτισμού διακοπές στο Rock Springs Park στο Alton, Illinois. Κάθε χρόνο, το πάρκο είναι διακοσμημένο με εκατομμύρια πολύχρωμα φώτα για να γιορτάσει την περίοδο των Χριστουγέννων ως μέρος της ετήσιας παράδοσης των Χριστουγέννων των Θαυμάτων.

Το Christmas Wonderland ανοίγει κάθε χρόνο μετά την ημέρα των ευχαριστιών και κλείνει στα τέλη Δεκεμβρίου. Το 2018, το Christmas Wonderland είναι ανοιχτό το βράδυ από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 28 Δεκεμβρίου.

Παρόλο που το πάρκο δεν ανοίγει επίσημα μέχρι το σούρουπο, οι άνθρωποι συνήθως αρχίζουν να γειτνιάζουν περίπου 30 λεπτά με μια ώρα πριν το ηλιοβασίλεμα σε πολυάσχολα Σαββατοκύριακα, ειδικά καθώς πλησιάζουν οι διακοπές.

Το Christmas Wonderland είναι μια διαδραστική οθόνη, αλλά υπάρχει μια ειδική διανυκτέρευση τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου, όταν επιτρέπεται μόνο η κίνηση των ποδιών. Τα φώτα είναι τόσο φωτεινά στο πάρκο που σας ενθαρρύνουμε να απενεργοποιήσετε τους προβολείς του αυτοκινήτου σας για να έχετε καλύτερη θέα καθώς οδηγείτε στην οθόνη.

Τι να περιμένετε και πληροφορίες εισδοχής

Κάθε χρόνο, μια ομάδα εθελοντών που ονομάζεται "Οπαδός της Παππού" βοηθάει να φορτώσει περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια φώτα πάνω από ένα μίλι και το μισό από το πάρκο στα Χριστούγεννα των Θαυμάτων. Υπάρχουν δεκάδες πολύχρωμες σκηνές που περιλαμβάνουν έναν καταρρακτώδη καταρράκτη, φωτισμένες σήραγγες, ένα χωριό χιονιού, οθόνη με λέιζερ και ελαφρά τυλιγμένα δέντρα. Η επίσκεψη στη Χώρα των Θαυμάτων των Χριστουγέννων είναι μια παράδοση για πολλές οικογένειες που επιθυμούν να επιστρέψουν κάθε χρόνο για να πάρουν τις γνωστές σκηνές και να δουν τι νέο υπάρχει.

Το Christmas Wonderland έχει άλλα αξιοθέατα εκτός από τα φώτα. τα παιδιά μπορούν επίσης να επισκεφθούν το ζωολογικό κήπο και να ταΐσουν τα ζώα. Οι ζωοτροφές διατίθενται στο σπίτι του Santa Claus με μικρή χρέωση. Ενώ στο σπίτι του Άγιου Βασίλη, τα παιδιά μπορούν επίσης να τραβήξουν τις φωτογραφίες τους με τον ίδιο τον Άγιο.

Η είσοδος χρεώνεται ανά αυτοκίνητο για να μπει στο πάρκο, αλλά αν μια ομάδα 10 ατόμων ή περισσότερων είναι σε ένα όχημα, κάθε άτομο θα χρεωθεί ξεχωριστά.

Χριστούγεννα Wonderland προσφέρει επίσης βόλτες με το αυτοκίνητο μέσω της επίδειξης το Σάββατο σε ένα πρώτο ερχόμενο, πρώτης εξυπηρέτησης βάση.

Να πάρει εκεί και άλλα τοπικά αξιοθέατα

Για να φτάσετε στο Πάρκο Rock Springs του Alton, πάρτε τη Γέφυρα του Clark απέναντι από τον ποταμό Μισισιπή στον Alton. Αφού διασχίσετε τη γέφυρα, στρίψτε αριστερά στην εθνική οδό US 67 North (Landmarks Boulevard) στην College Avenue. Το πάρκο βρίσκεται κοντά στη διασταύρωση των κολλεγίων και της Ουάσινγκτον.

Αφού τελειώσετε με τα φώτα, μπορείτε να οδηγήσετε μερικά χιλιόμετρα στο Bethalto Christmas Village, το οποίο γίνεται τα Σαββατοκύριακα από τις Ημέρες των Ευχαριστιών μέχρι το Σαββατοκύριακο πριν από τα Χριστούγεννα. Όμορφα διακοσμημένο με εκθαμβωτικά φώτα, η πόλη του Bethalto ζωντανεύει με ευχάριστες διακοπές κάθε εποχή. Χαρακτηριστικά του Χριστουγεννιάτικου χωριού περιλαμβάνουν τα σπίτια με θέμα τα Χριστούγεννα, ζωντανή διασκέδαση, πωλητές σκαφών και τροφίμων, ο Άγιος Βασίλης και μια ζωντανή σκηνή γέννησης.

Επίσης, κοντά στο Jerseyville, μπορείτε να δείτε το ετήσιο Downtown Country Christmas το Σάββατο 24 Νοεμβρίου από τις 2 έως τις 8 μ.μ. Αυτό το κοινοτικό φεστιβάλ περιλαμβάνει το Bake Shop της κ. Claus, μια σχολή Elf, δραστηριότητες για παιδιά κατά μήκος της Boulevard Elf, περιηγήσεις στο Cheney Αρχοντικό, ζωντανή μουσική και φωτοστέφανο του Rudolph.