Πάρκα ψυχαγωγίας και θεματικά πάρκα στο Ιλλινόις

Ανακαλύψτε τις κυματοθραύστες του κράτους και άλλες συγκινήσεις

Ως έδρα της Κολομβιανής Έκθεσης του 1893, της παγκόσμιας έκθεσης που εισήγαγε τον τροχό του Ferris και έχει πιστωθεί ως ένας από τους πρόδρομους του σύγχρονου ψυχαγωγικού πάρκου και θεματικού πάρκου, ο Ιλλινόις έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη βιομηχανία ψυχαγωγίας. Σήμερα, υπάρχουν μερικά μέρη στην πολιτεία όπου μπορείτε να βρείτε κυνοδρομίες και άλλες διασκέδασεις, οι οποίες παρατίθενται παρακάτω. Όμως, όπως συμβαίνει σε πολλά άλλα κράτη, υπήρχαν πολλά ακόμα πάρκα ψυχαγωγίας που έκτοτε έχουν κλείσει.

Το πάρκο Riverview στο Σικάγο, για παράδειγμα, άνοιξε το 1904 και έκλεισε το 1967. Ήταν ένα αγαπημένο μέρος που περιλάμβανε μια σειρά από σουβέρ, όπως τα Bobs, Pippin και το Big Dipper, όλα τα κλασικά ξύλα. Ανάμεσα σε πολλά άλλα κλειστά πάρκα ψυχαγωγίας του Illinois ήταν το Central Park στο Rockford, το οποίο προσέφερε το Giant Coaster, το Kiddieland στο Melrose Park που λειτουργούσε από το 1929 έως το 2009 και το White City στο Σικάγο, το οποίο άνοιξε το 1905 και καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό από πυρκαγιές στη δεκαετία του 1930.

Τα ακόλουθα πάρκα Illinois, τα οποία είναι διατεταγμένα αλφαβητικά, είναι ανοιχτά.

Πάρκο AZoosment στο χωριό του Σάντα
Ανατολικό Νταντί

Το χωριό του Σάντα ήταν αγαπημένο του Ιλλινόις εδώ και πολλά χρόνια. Έκλεισε το 2005, αλλά ανανεώθηκε ως πάρκο AZoosment του χωριού του Σάντα. Περιλαμβάνει μερικές από τις αρχικές βόλτες του πάρκου, όπως το Slide του Santa's, μαζί με εκθέματα ζώων και άλλα αξιοθέατα. Προσφέρει επίσης κλασικές βόλτες, όπως το The Whip και το Midge O Racers, που έχουν πεταχτεί από το Kiddieland.

Η Άγρια Δυτική πόλη του Donley
Ενωση

Εκθέσεις, βόλτες με πόνυ, βόλτες με τρένο, μουσείο, και άλλα αξιοθέατα με θέμα την Παλιά Δύση.

Enchanted Castle
Lombard

Το εσωτερικό οικογενειακό κέντρο ψυχαγωγίας περιλαμβάνει μερικές βόλτες, ετικέτα λέιζερ, go-karts, μπόουλινγκ και μια στοά.

Πηγαίνετε τα Bannanas
Norridge

Το εσωτερικό κέντρο ψυχαγωγίας της οικογένειας περιλαμβάνει μερικές βόλτες, όπως ένα μικρό τρενάκι, καθώς και ένα γυμναστήριο ζούγκλας και μια μικρή παιδική ζώνη.

Το οικογενειακό πάρκο διασκέδασης του Grady
Bloomington

Το οικογενειακό κέντρο ψυχαγωγίας περιλαμβάνει ένα μικρό καράβι, go-karts, προφυλακτήρες, κλουβιά και μίνι γκολφ.

Στοιχειωμένα μονοπάτια
Burbank

Το οικογενειακό κέντρο ψυχαγωγίας περιλαμβάνει μερικές βόλτες, ετικέτα λέιζερ, στοά, go-karts και μίνι γκολφ.

Στοιχειωμένα μονοπάτια
Joliet

Όπως το αδελφό πάρκο στο Burbank, αυτό είναι ένα οικογενειακό κέντρο ψυχαγωγίας. Περιλαμβάνει μερικές βόλτες, όπως μια μικρή περιπέτεια, μια στοά, κλουβιά κτυπήματος, go-karts και μίνι γκολφ.

Safari Land
Vila Park

Εσωτερικό κέντρο ψυχαγωγίας οικογένειας με αξιοθέατα όπως μπόουλινγκ, ένα μικρό περιπέτεια, προσομοιωτή πτήσης και μια στοά.

Έξι Σημαίες Μεγάλη Αμερική
Gurnee

Το σημαντικότερο πάρκο ψυχαγωγίας του κράτους είναι μέρος της αλυσίδας Six Flags. Προσφέρει έναν τόνο από μεγάλα σουβέρ, όπως το πολύτιμο Goliath (διαβάστε την αναθεώρησή μου) , το άγριο "wing" coaster, το X-Flight και το Vertical Velocity, ένα άγριο "impulse" coaster. Άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν τη διαδραστική σκοτεινή διαδρομή, το Justice League: Μάχη για τη Μητρόπολη . Το πάρκο προσφέρει επίσης ένα ξεχωριστό πάρκο νερού εισόδου.