Είναι τα Πυροτεχνικά Νομικά στη Νέα Υόρκη;

Όλοι απολαμβάνουν τη θέα των εκρηκτικών πυροτεχνημάτων που εκρήγνυνται σε λαμπρές αποχρώσεις που φωτίζουν τον νυχτερινό ουρανό, ειδικά σε περιόδους όπως το τέταρτο του Ιουλίου στο Long Island. Αλλά μαζί με το πολύχρωμο σενάριο, υπάρχουν κάποια αναστατωμένα γεγονότα σχετικά με τα πυροτεχνήματα.

Αρχικά, όλα τα πυροτεχνήματα των καταναλωτών απαγορεύονται στο κράτος της Νέας Υόρκης (εκτός από όσους έχουν άδεια. Για πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση ενός, επισκεφτείτε τους κανονισμούς για τις άδειες πυροτεχνίας στη Νέα Υόρκη.) Έτσι οπουδήποτε στην πολιτεία και αυτό προφανώς περιλαμβάνει το Long Το νησί, η χρήση πυροτεχνημάτων από όσους δεν έχουν άδεια είναι αυστηρά παράνομη.

Κίνδυνοι πυροτεχνημάτων

Σύμφωνα με την Επιτροπή Ασφαλείας των Καταναλωτικών Προϊόντων (CPSC), το 2010, περίπου 8.600 άτομα αντιμετωπίστηκαν σε χώρους έκτακτης ανάγκης σε νοσοκομεία για τραυματισμούς που σχετίζονται με πυροτεχνήματα. Περισσότεροι από τους μισούς τραυματισμούς ήταν εγκαύματα και οι περισσότεροι τραυματισμοί αφορούσαν τα κεφάλια των ανθρώπων - συμπεριλαμβανομένου του προσώπου, των ματιών και των αυτιών - καθώς και τα χέρια, τα δάχτυλα και τα πόδια.

Ένα άλλο γεγονός απογοητευτικό: πάνω από το 50% των εκτιμώμενων τραυματισμών αφορούσαν παιδιά και νέους ενήλικες ηλικίας κάτω των 20 ετών.

Η Αμερικανική Επιτροπή Ασφάλειας των Καταναλωτικών Προϊόντων ανέφερε ότι μεταξύ αυτών που βλάπτονται ήταν:

Όχι μόνο η παράνομη χρήση πυροτεχνημάτων μπορεί να οδηγήσει την απώλεια της όρασης, της ακοής, των άκρων ή ακόμα και του θανάτου, αλλά οδηγεί επίσης σε βαριά πρόστιμα. Σύμφωνα με τον ιστότοπο του Υπουργείου Εργασίας της Νέας Υόρκης, το πρόστιμο για την εκκίνηση πυροτεχνημάτων χωρίς άδεια στη Νέα Υόρκη είναι $ 750. Εδώ είναι το κείμενο του νόμου:

§ 27-4047.1 Πολιτική ποινή για χρήση πυροτεχνημάτων χωρίς άδεια. Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλη νομική διάταξη και επιπλέον των τυχόν ποινικών κυρώσεων που μπορεί να ισχύουν, κάθε πρόσωπο που παραβιάζει την υποδιαίρεση a του άρθρου 27-4047 με χρήση ή εκτόξευση πυροτεχνημάτων εντός της πόλης χωρίς άδεια, υπόκειται σε αστική κύρωση επτακόσια και πενήντα δολάρια, τα οποία μπορούν να ανακτηθούν σε μια διαδικασία ενώπιον του συμβουλίου περιβαλλοντικού ελέγχου. Για τους σκοπούς της υποδιαίρεσης e του τμήματος 15-230 του παρόντος κώδικα, η παραβίαση αυτή θεωρείται επικίνδυνη.

Έτσι, αντί να τραυματίσετε τον τραυματισμό ή τον θάνατο, ή ένα πρόστιμο, πηγαίνετε σε ένα από τα πολλά νομικά πυροτεχνήματα που εμφανίζονται από επαγγελματίες πυροτεχνίας όπως το Grucci στις 4 Ιουλίου στο Long Island.